Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 16

• 54 124
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
аз от 30-40 ембриона, най-разнообразни, двудневни, тридневни, петдневни, има дете от тридневен.
много се тръшках за петдневни, оставихме ги, оцеляха, идеални били, дори излюпващи се бяха.
ама хора не станаха.
ако има да става ще става, независимо колко дневен е.

# 136
А аз от 7 трансфера имам само 2 с 3-дневни, останалите с 5-дневни. Замразяват ги на 3-ти ден, като дойде време за трансфер ги размразяват, чакаме до 5-ти ден, като винаги поне един е тръгнал да се излюпва и пак нищо Disappointed Като е здрав ембриона ще се развие и ще се роди бебе, а като така са се стекли обстоятелствата, че да реша да ставам майка на тия години, колкото и дневен да е, пак ще има хромозомни аномалии и няма да се развие Disappointed
Но това вече е в миналото, сега е важно какви са възможностите за в бъдеще Flowers Four Leaf Clover

# 137
Терзанията са ни гарантирани, колко дневни, кога ЗЕТ, колко да събираме, че за колко трансфера да има резерв... Обаче, мили ми момичета, тази група е прекрасна, информативна и пълна с разкошни подкрепящи се хора. Ще дойде денят на всяка една от нас, въпрос на време и начин, а в нашия случай и на доктора в семейната ни троица Simple Smile)) който обичайно ни вижда без дрехи по-често от мъжете ни Simple Smile))

# 138
Терзанията са ни гарантирани, колко дневни, кога ЗЕТ, колко да събираме, че за колко трансфера да има резерв... Обаче, мили ми момичета, тази група е прекрасна, информативна и пълна с разкошни подкрепящи се хора. Ще дойде денят на всяка една от нас, въпрос на време и начин, а в нашия случай и на доктора в семейната ни троица Simple Smile)) който обичайно ни вижда без дрехи по-често от мъжете ни Simple Smile))
Ох, Danita14! Успя да ме разсмееш с последното Wink. Сега като се връщам назад си спомням какъв срам брах на първите си гинекологични прегледи, че и жена исках да е все. А и съм от по-стеснителните. После какво стана, претръпнах ли, свикнах ли, станах като от камък, все едно тялото не е мое,  лягам-ставам и толкова. Божееее, докъде ме докараха...Sad

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 16:00 от bubastet

# 139
Bubastet, аз от миналата седмица си мисля как ние сме в тройка-аз, мъж ми и доктора Simple Smile)) работим заедно за бебе, цирк си е Simple Smile)) и се претръпва, и човек забравя неприятното като се случи нещо положително.

# 140
  • София
какви тройки, направо групов си е.
лекар, акушерки, санитарки, анестезиолози, надничат и ембриолози. Joy

# 141
Ама на Данита Калчев ѝ е докторът.
Само там май човек може да се размечтае за тройки  😂🤣😂

# 142
  • София
Разсмяхте ме най-искрено.

Изобщо не ми и минават такива неща през ума. Покрай всички операции и неща от години съм обиколила достатъчно гинеколози. В началото и аз си мислех, че по-ми е леко да е жена, от мъже се притеснявах. Вече съм като робот: влизам, свалям гащи, айде чао. Гледам в стената докато съм без гащи, представям си, че не съм там.

И сред жените има кофти, и сред мъжете. Гинеколозите като обикновените хора.

Но тройка със Стаменов не мога да си представя. Още не.

# 143
какви тройки, направо групов си е.
лекар, акушерки, санитарки, анестезиолози, надничат и ембриолози. Joy

Оххх тва за надничането на ембриолозите е право в дестятката Simple Smile Точно така си е! Аз днес бях на пункция без упойка, за да следя какво се случва и какво ще извадят и си беше интересно-влизат, излизат хора, говорят си и между другото ме пунктират Simple Smile Но наистина претръпва човек след толкова години борба, прегледи, цветни снимки, биопсии и т.н. А като ми каже някоя позната, че я е срам да отиде на гинеколг, направо ми става смешно Simple Smile

# 144
Аз пък като бях с чудесен донорски ембрион, 5-дневен, пак стигнах до мисед. Днес пуснах имунологични изследвания (след дъжд качулка). Уж за тромбофилиите си имах терапия. Стиснете по едно палче за мен утре да излезе незабелязано и безболезнено (мечти...) В клиниката ще съм, за да съм под наблюдение, защото е голям. Минаха 26 часа от първото хапче, няма следа от кръв. А ако прогестерона продължава да е в системата въпреки хапчето? И като ме пуснат от клиниката по някое време, и на 200 км трябва са се транспортирам Sad Запасила съм се с превръзки с 8 капки Flushed
Вече и на улицата да ми кажат да се преглеждаме, едва ли ще ми пука Wink

# 145
Optimist73, имаш право, готин е Док Simple Smile)) но  това с надничащия ембриолог го установих едва на 6 пункция за мой срам Simple Smile)) еми групово ще се вдъхновяваме, няма избор! Mandaria, успех и силата да е с теб, стискам палци, крайници, всичко, само да мине леко и минимално травматично! ❤️ ❤️ ❤️

# 146
  • София
... Аз днес бях на пункция без упойка...
извадиха ли нещо?

# 147
Аз пък като бях с чудесен донорски ембрион, 5-дневен, пак стигнах до мисед. Днес пуснах имунологични изследвания (след дъжд качулка). Уж за тромбофилиите си имах терапия. Стиснете по едно палче за мен утре да излезе незабелязано и безболезнено (мечти...) В клиниката ще съм, за да съм под наблюдение, защото е голям. Минаха 26 часа от първото хапче, няма следа от кръв. А ако прогестерона продължава да е в системата въпреки хапчето? И като ме пуснат от клиниката по някое време, и на 200 км трябва са се транспортирам Sad Запасила съм се с превръзки с 8 капки Flushed
Вече и на улицата да ми кажат да се преглеждаме, едва ли ще ми пука Wink
Mandaria, кураж, мила! Heart Decoration

# 148
  • София
Мандария успех мила, нека всичко мине по най-лекия начин Flowers Four Leaf Clover

Ния 2019 какво стана  на пункцията, има ли Я

Малеее момичета вие наистина ме развеселихте, посмях се доста докато четях, колко е хубаво така всички единодушно да се забавляваме, а не като някои хора където търсят под вола теле да се заяждат Gift Heart Flowers Hibiscus

# 149
Нормалните хора ги е шубе от зъболекар, мен ме беше страх от гинеколози. За един профилактичен преглед ми трябваше поне 2-3 месеца психологическа подготовка. Започвам да се страхувам от поумняване, разхубавяване и забогатяване.

Общи условия

Активация на акаунт