Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 16

• 54 132
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
... Аз днес бях на пункция без упойка...
извадиха ли нещо?

Ммм да, от двата фоликула извадиха 1 яйце Simple Smile Пак си е нещо като за 22ри ден от цикъл, направо си е бонус! Важното е, че не се бяха спукали...Наистина забавно стана за смешката с груповия, хубаво е, че момичетата сте толкова силни и не падате духом! Това, че се подкрепяме така, без да се познаваме е много готино и зареждащо.
И все пак представям си колко й е тежко на Мандария сега, много ми стана мъчно, че трябва да минеш през това изпитание...Кураж, момиче! Дано да имаш още ембрита и скоро да направите нов трансфер.
Аз например както си мислех, че нямам тромбофилия (бях пуснала само основния пакет),  скоро пуснах и допълните от доц. Русев и излезе, че имам ACE и този прогестерон с който ни тъпчат след трансфер още повече сгъстява кръвта. Така, че моя съвет е виж какво още може да изследваш, за да не пропускате нещо в терапията!

# 151
Благодаря, мацки. Ния, и аз съм пускала  основния пакет само, фактор V Лайден и 4G/5G са достатъчни да съм високорискова и да си карам на инжекции, уж кръвните показатели бяха ОК. Ще видя при следващия трансфер дали ще увеличим дозата от 0.4 на 0.6.

# 152
Mandaria , съжалявам за случващото се с теб Disappointed , но нали сме по-силният пол, жените, и през какви ли не перипети трябва да минем.....

А на другите коментари и аз се посмях и защо няма други възможности за реакция като във Фейса Stuck Out Tongue

# 153
Посмях се и аз от сърце току що. Много забавна дискусия сте заформили. Grinning
Като бях пациентка на Калчев ми разказаха за една пациентка, която като се разбуждала от упойката говорела колко много го обича. Дано не плещим и ние такива глупости на докторите. Joy
Мандариа, виртуална прегръдка. Hug Ще изгрее слънце и на нашата улица някой ден. Не може все да е облачно. Heart

# 154
Леле, Bobby, това е хит! Simple Smile)) Скоро една дружка сподели, че по време на упойката за пункция е буйствала и обяснявала разпалено, че няма Ковид Simple Smile) Но любовното обяснение печели първенството. Вярно е забавно да се гледаме отгоре при упоена пункция Simple Smile))

# 155
Laughing супер забавно. Надявам се да не дрънкам и аз някакви глупости, когато съм под упойка.

На първата ми пункция, когато влезна анестезиолога го попитах "преча ли", защото не можех да повярвам че има толкова много хора и продължаваха да влизат още....Групово правене на бебе, спор няма Grin

# 156
Здравейте!
След икси на ЕЦ с хапчета, вече 18 ден след пункция нямам цикъл, нямаше трансфер.Имах 2-3 дни кафяво зацапване и спря.Имам явно задържан фоликул.
Колко време е добре да изчакам сам да се спука, преди да отида на преглед?

# 157
Здравейте!
След икси на ЕЦ с хапчета, вече 18 ден след пункция нямам цикъл, нямаше трансфер.Имах 2-3 дни кафяво зацапване и спря.Имам явно задържан фоликул.
Може да не се спука сам. По-добре отиди на лекар да види какво е положението. А може и да не е ЗФ. 18 дни са си доста. Аз съм имала подобен случай точно след пункция при стимулация с Кломифен-кафяво зацапване няколко дни. Спря и след известно време дойде нормален цикъл.

# 158
Момичета, знаете ли откъде мога да купя лекарства за стимулация от южните и източните квартали на София, Дървеница, Дианабад, Витоша, Хладилника и в района. Преди купувах от Щерев , но  ми е далеч, а довечера чак ще знам какво количество Гонал Ф ми трябва.
Купувах от аптека Нота бене, но трябва да поръчвам предварително, аптеката на Владимиров е в отпуска, в Токуда не знам какви наличности имат, не си вдигат телефона.

# 159
  • София
Здравейте!
Аз съм така за пореден  път, ако въобще ми дойде цикъла винаги имам задържан фоликул.
Преди седмица получих кафяво зацапване на 46 ден и съвсем малко кървене за 1 ден и това беше, направо започнах регулон, да може да ми се изчисти кистата до октомври, когато имам час за преглед.
Мислех малко да си почина от хормоните, но явно няма да стане, но се успокоявам, че поне няма да пия естрофем известно време.

# 160
Момичета, знаете ли откъде мога да купя лекарства за стимулация от южните и източните квартали на София, Дървеница, Дианабад, Витоша, Хладилника и в района. Преди купувах от Щерев , но  ми е далеч, а довечера чак ще знам какво количество Гонал Ф ми трябва.
Купувах от аптека Нота бене, но трябва да поръчвам предварително, аптеката на Владимиров е в отпуска, в Токуда не знам какви наличности имат, не си вдигат телефона.
От изброените се сещам само за Токуда и аптеката на партера на Адела в Дианабад.

# 161
goldfinch, мерси, не съм се сетила за Адела, ако там има ще е супер.
Някой знае ли работното време на аптеката?

Добавям информация:
Аптеката се казва Прополис и работното време според gmaps е от 8.00 до 20.00

Нямат Гонал Ф

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 12:31 от mir_

# 162
  • София
NIA 2019 Какво стана с Я, нищо не написа Flowers Hibiscus

# 163
NIA 2019 Какво стана с Я, нищо не написа Flowers Hibiscus

Здравей Пепита, не съм писала, понеже бях 4 дни в гората и почти без Интернет Simple Smile Днес вече съм на работа, обадиха ми се сутринта от болницата-станало е бласточистче и го замразяват на 5-ти ден. Сега имам още 3 пункции по Фонда и чак към Декември сигурно трансфер...Направо така не ми се чака, но пък декември ставам на 41-дано това да ми е подаръка бебе:)

# 164
  • София
Супер, много се радвам, че си имате бластоцистче:hibiscus:
Вярно нямаме търпение да се случат нещата по бързо, но нали знаеш: Хубавите неща стават бавно Blush

Общи условия

Активация на акаунт