Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 050
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Моето последно хистеро беше без упойка,казвала съм го доста пъти. Махнаха ми полип и изобщо не ме боля,изкъпах се и пих кафета после .

# 16
И на мен ми правиха хистеро. Махнаха септум и полип. Беше с упойка, но усещането беше че си задрямал хубава слетобедна дрямка. Имах около 30 40 мин менструални болки като се събудих. Лежах после 2 часа в стаята. След това ходихме да пазаруваме а вечерта имахме гости. Никакви неразположения. Изключително лека манипулация.

# 17
Благодаря момичета! Heartpulse Нямам индикации за наличие на полип, но понеже два трансфера завършват с биохимична, докторът реши да се застраховаме и прегледаме преди третия трансфер. И аз ще съм без упойка.

# 18
И аз нямах индикации за полип,но също го направихме за застраховка.Имах малка миома от външната страна на матката и това също допринесе за хистеро,миомата не я е пипал доктора.Ще отида скоро да ме прегледа,да видим как е след раждането.Така или иначе,не е излишно да се огледа матката,все пак тя ще е дом на бебето следващите месеци.

# 19
Здравейте, дами. Записвам се и аз в новата тема. Simple Smile
Имам едно чудене, дали някой е наясно медикаментите Естрофем и Утрогестан влияят на ЧХГ в урината?
Утре ми предстои кръвен тест, 12-ти ден съм след трансфера, нямам симптоми освен леко кафеникаво зацапване и леки болки в гърдите (но не по-различни от такива преди цикъл). Преди малко направих уринарен тест и има бледа втора черта! Много се притеснявам дали не е биохимична бременност, но няма да се ядосвам дори да е, пак си е напредък, до сега не сме стигали и до тук. Над 3 години правим опити...
Та се чудя просто дали тези медикаменти влияят...

# 20
Здравей. Аз мисля, че и двета медикамента нямат влияние на ЧХГ-то. Мисли позитивно и пусни кръвен. Желая ти успех ♥️
Здравейте, дами. Записвам се и аз в новата тема. Simple Smile
Имам едно чудене, дали някой е наясно медикаментите Естрофем и Утрогестан влияят на ЧХГ в урината?
Утре ми предстои кръвен тест, 12-ти ден съм след трансфера, нямам симптоми освен леко кафеникаво зацапване и леки болки в гърдите (но не по-различни от такива преди цикъл). Преди малко направих уринарен тест и има бледа втора черта! Много се притеснявам дали не е биохимична бременност, но няма да се ядосвам дори да е, пак си е напредък, до сега не сме стигали и до тук. Над 3 години правим опити...
Та се чудя просто дали тези медикаменти влияят...

# 21
  • София/Севлиево
ЧХГ е съвсем различен хормон.Успех!
Аз правих т.нар.офис хистероскопия-без упойка,по обяд за 10-15 Мин.Махаха ми сраствания вследствие на миседите,които пречеха за ново забременяване.Нищо особено,после имах 3-4 дни леко кървене и това е.

# 22
Здравейте,  мили момичета!
На 8ми ден какви стойности в добре да имаме от кръвен тест?
Поздрави

# 23
Това на 5дневни ли?
При мен на 9ти ден на 5дневни бе 176 за 1 брой имплантирано.

# 24
Това на 5дневни ли?
Да,на 5 дневни ... 8ми ден като броя деня на трансфер...

# 25
Това на 5дневни ли?

Моят ЧХГ беше 69,4 на 7-ми ден СЛЕД трансфера на два 5-дневни. 9 дни след това видяхме плоден сак - само един. Т.е. 69,4 беше стойността на един ембрион. Утре съм на преглед за сърдечна дейност Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 10:05 от milenahot

# 26
Поздравления! Успешна и безпроблемна бременност!

Това на 5дневни ли?

Моят ЧХГ беше 69,4 на 7-ми ден СЛЕД трансфера на два 5-дневни. 9 дни след това видяхме плоден сак - само един. Т.е. 69,4 беше стойността на един ембрион. Утре съм на преглед за сърдечна дейност Simple Smile

# 27
Моят опит е неуспешен, момичета. Днес (десет дни след трансфер) не издържах и пуснах кръвен. Стойността е 0,19. От мен успех на всички!

# 28
Моят опит е неуспешен, момичета. Днес (десет дни след трансфер) не издържах и пуснах кръвен. Стойността е 0,19. От мен успех на всички!
Съжелявам за този резултат. Но! Важното да не губите надежда и да не спирате - всичко ще се получи! Пожелавам Ви успех и късмет за по-напред!

# 29
  • София
Аз пак имам драма с прогестана. Вече го слагам мускулно, на правилното място, но пак съм на буци. Правя компреси с риванол, но не остана местенце за бодене в дупарката, а имам надежда да продължа още да го слагам този път. Има ли опция за друго място?

Общи условия

Активация на акаунт