Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 358
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Даже без симптоми се кара една чудна бременност❤така ще става 1см,5см и после едно сладкооо бебе, просто природата си иска търпението❤за да стане чудото му дайте вяра, спокойствие и обич❤
Успех!

# 286
Момичета,във вторник съм на преглед ,а имам инжекции до събота .Как мислите да ходя ли да вземам ,то ще взема до вторник и след прегледа ако лекаря каже пак.Слагам си Прегнил и Зарзио през ден.

# 287
Здравейте,

10 ден -2.16

Поне не 0- продържаваме напред

# 288
Момичета тази сутрин в лаборатория рамус (Разград) пуснах чхг  и все още няма резултат. Сигурно утре, ще излезе. В рамус не излизат ли резултатите в същия ден ?

# 289
ЩЕ излезе Ася, но малко по късно предполагам. Стискам плаци. Проверявай 🍀🍀🍀

# 290
Момичета тази сутрин в лаборатория рамус (Разград) пуснах чхг  и все още няма резултат. Сигурно утре, ще излезе. В рамус не излизат ли резултатите в същия ден ?

Рамус в момента са много заети с изследвания за Ковид, аз правя в друг град, но ме предупредиха, че заради заетостта им качват резултатите късно, моито ги качиха след 21 часа.

# 291
Момичета тази сутрин в лаборатория рамус (Разград) пуснах чхг  и все още няма резултат. Сигурно утре, ще излезе. В рамус не излизат ли резултатите в същия ден ?
На мен ми казаха,че нощната смяна като застъпи, качва резултатите по райони,по азбучен ред.затова излизат след 22ч.иначе са готови и по рано

# 292
Неслучайно темата е кръстена ...дългоооото чакане и то наистина е така. С моят "скромен "опит от вече 7 трансфера зад гърба,  днес ми е 10 ден. В клиниката, в която ходя практиката е на 7ми ден да правиш кръвен тест. Моят беше 39,400. Но бих казала,  че 2 дни преди това усетих че с тялото ми се случва нещо. Явно вътрешен инстниинкт. Щастлива съм момичета, ВЯРВАЙТЕ ВЪВ ВАШИТЕ ДЕЧИЦА, ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ. Понякога наистина мъничко трябва да изчака човек, за да получи най -прекрасното нещо в живота. УСПЕХ НА ВСИЧКИИИИ И ДО СКОРО В ТЕМА БЕБЧОВЦИ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 22:20 от Shakeyourbody

# 293
Здравейте на всички и пожелавам мнооого успех! Отдавна следя темичката и мисля, че сега е времето да благодаря на всички, които без да знаят много са ме подкрепяли само като са споделяли историите си тук!
Трети трансфер ми е и след два аборта съм меко казано притеснена, но не се давам! Взех си 5 дневните снежинки преди 3 дни и надеждите са ми много големи...но и страховете също. До момента нямам никакви симптоми, но ще пиша пак при някакви новини.
Пожелавам на всички по-малко тревоги и по-бързо сбъдване на най-милите ни мечти!

# 294
Здравейте на всички и пожелавам мнооого успех! Отдавна следя темичката и мисля, че сега е времето да благодаря на всички, които без да знаят много са ме подкрепяли само като са споделяли историите си тук!
Трети трансфер ми е и след два аборта съм меко казано притеснена, но не се давам! Взех си 5 дневните снежинки преди 3 дни и надеждите са ми много големи...но и страховете също. До момента нямам никакви симптоми, но ще пиша пак при някакви новини.
Пожелавам на всички по-малко тревоги и по-бързо сбъдване на най-милите ни мечти!

Успех. Моите единствени симптоми бяха болезнени гърди и лека предменструална болка. Разбира се, че ще си притеснена...аз след 5 неуспешни трансфера, 1 биохимична.... 7мия ми се видя като цяла вечност. Като знам с какъв страх отворих резултата от кръвния...... Почивай си повече, бъди спокойна, вяярвай, че това са твоите снежинкиии. Чакаме те с високо ЧХГ и 2 чертички ☺☺☺☺☺☺

# 295
Здравейте,аз пък съвсем потънях.Днес дори леко болезнените гърди не са толкова,всички други симптоми май са относителни и различни ,но гърдите....Ще тичам утре до болницата ,но дори да излезе резултата как ще разбера дали отговаря на дните .Вече съвсем изперках ,знам че сте с мен и ви благодаря.

# 296
Здравейте,
На 03.09 ми предстои  преглед на овулация и фуликули и след което ЗЕТ трансфер на естествен цикъл на 2 3дневни ембриона, които се надявам, че след размразявяването ще оцелеят.
Това е първия ми трансфер, и искрено се надявам да е успешен. Следя на всички ви опитите и стискам палци.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 01:49 от Vseznaika

# 297
Момичета, аз приключвам с опита чхг е 0, дори имплантация нямам.  Пожелавам успех на на всички чакащи. Днеска ще се обадя на клиниката да видим какво ще кажат. За кога ще ви дадат час за разговор.

# 298
Ооо Ася съжалявам много. Вярвам, че следващият ще е успешен, имаш ли още снежинки?

# 299
На мен ми остана 3 броя тридневни ембриона само

Общи условия

Активация на акаунт