Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 356
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Може те да са ти на късмет. Вярвай 🍀🍀🍀

Ъпдейт от мен:
6 ден от трансфер на тридневни, никакви симтоми, всички болежки ми минаха даже.
Утре на 7 ден мисля да направя един пиклив тест.

# 301
В моята клиника също имат практиката на 7ми ден тест ...но КРЪВЕН. Ако имаш възможност ....по- добре да е такъв, за по- сигурно Simple Smile

# 302
Може те да са ти на късмет. Вярвай 🍀🍀🍀

Ъпдейт от мен:
6 ден от трансфер на тридневни, никакви симтоми, всички болежки ми минаха даже.
Утре на 7 ден мисля да направя един пиклив тест.

Няма смисъл да си хабиш теста.
Според мен е рано и за кръвен щом са три дневни. 😊
Успех .

# 303
Абсурдно е за 3дневни на 7ми ден уринен тест.Най-рано кръвен на 10ден, та дори и 11ти.Дайте им време да се закрепят.

# 304
Аз съм с една успешна бременност, 1 биохимична и 5 неуспешни опита след това

Имало е някакво раздвиждане този опит, но е било рамо раздвижване- резултата е 2.61

Продължавам напред до + тест

Усещам, че след този неуспех се разклащам психически и емоционално

# 305
Момичета сигурно ви писна от мен и моите паранои ,ходих днес до болницата и ЧХГ 7077 ,като миналата събота беше чхг453.Мисля че се успокоих,надявам се да е добре .

# 306
Мара страхотно е. Кога беше на преглед?
Сядай си на Д-то и дишай. Бременна си. Всичко ще бъде наред, вярвам ❤❤❤

Вземи ни урочасай и нас 😂 пък дано всички те последваме.
Чакаме да се похвалиш със сакче, после сърчице ❤❤❤🍀🤰🏻

# 307
Благодаря ти ,във вторник съм ва преглед ,сега спокойно ще го дочакам.За вас пожелавам същото и с хубави пухкави бебенца.Слава на Бог и да прощава моите съмнения.

# 308
Да пишали пак Видя ли, бременна си, хихи
Чудно ти е чхг, във вторник ще се запознаеш с твоята 1 или 2 точки❤🍀
Не се тревожи вече, наслади се на това, че не ти е лошо и се радвай!

# 309
Аз съм с една успешна бременност, 1 биохимична и 5 неуспешни опита след това

Имало е някакво раздвиждане този опит, но е било рамо раздвижване- резултата е 2.61

Продължавам напред до + тест

Усещам, че след този неуспех се разклащам психически и емоционално

Здравей, мога ли да те попитам какви изследвания си правила след неуспешните трансфери и какво ти казват? Къде са причините за неуспеха? Аз изчетох доста и специално за имунологията някои я отричат други там търсят причините та се чудя...

# 310
На 43 съм, с ИЯР + лошо качество на яйцеклетките, въпреки че ми върнаха 2 много добри ембриона

Отделно съм и с ендометриоза

# 311
На 43 съм, с ИЯР + лошо качество на яйцеклетките, въпреки че ми върнаха 2 много добри ембриона

Благодаря ти! Аз съм на 44 с донорски я. И пак не става. За това се интересувам. Искат да правя имунологични биопсия и такава за имплантацонен прозорец, но в Турция например, казват че е загуба на пари, не ги зачитат и според тях всичко е до качеството на ембриона. Та събирам мнения, че нито пари, нито време имам повече...

# 312

Благодаря ти! Аз съм на 44 с донорски я. И пак не става. За това се интересувам. Искат да правя имунологични биопсия и такава за имплантацонен прозорец, но в Турция например, казват че е загуба на пари, не ги зачитат и според тях всичко е до качеството на ембриона. Та събирам мнения, че нито пари, нито време имам повече...

И аз съм така с времето и с парите, а и физически се изтощих вече

# 313
Здравейте! На втори ден от ЗЕТ съм на две тридневни ембриончета.Постоянно имам чувство че ще ми дойде и усещам от време на време придърпване както преди цикъл.Нормално ли е? Знам, че са често задавани въпроси, но го мисля Simple Smile Благодаря ви!

# 314
Нормално е

Общи условия

Активация на акаунт