Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 336
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! На втори ден от ЗЕТ съм на две тридневни ембриончета.Постоянно имам чувство че ще ми дойде и усещам от време на време придърпване както преди цикъл.Нормално ли е? Знам, че са често задавани въпроси, но го мисля Simple Smile Благодаря ви!

През цялото време до датата на теста имах такова чувство. За щастие е било за хубаво, но се опитай просто да си спокойна, почивай си повече и ВЯРВАЙ!

# 316
Момичета, няма ли някой да се похвали с някое положително тестче, да повлече крак?на мен днес ми е 11 ден от трансфера на 2 броя 3дневни ембриони, утре отивам на кръвен.. Да стискате палци

# 317
И аз днес съм на тест... 2 ембриончета. 1 5дневно 1 4дневно.
Боляха ме гърдите, сега спряха 🤷‍♀️
Снощи мн ме боля корема като пмс.
Нз какво става😐
3ти трансфер ми е.

# 318
  • Стара Загора
Хайде, стискаме палчета на всички да се отчете с едно хубаво положително ЧХГ. Не търсете ПМС - и с двете ми бременности нищо не съм усещала

# 319
Това с гърдите хич не е показател
Успех и късмет!🍀
Усещането е радост и пеперудки 😁

# 320
Стискам палци за тестовете момичета. Нека бъдат тлъсти 🍀🍀🍀

Аз днес 8 ден след трансфер на 3 дневни, реших да препишкам един тест. Отрицателен съответно.
До вчера ме боляха гърдите, днес вече олекнаха.
Ама така ме цепи глава от днес, дано не се разболявам.

# 321
Моят резултат е отрицателен 0.100, продължаваме напред

# 322
Съжалявам много. Дано за последвн път виждаш отрицателен тест 🍀🍀🍀❤

# 323
  • София

Аз днес 8 ден след трансфер на 3 дневни, реших да препишкам един тест. Отрицателен съответно.
8 ден на 3дневни ембриони е рано за кръвен тест, камоли за уринен

# 324

Създаваш си излишни главоболия с тези пикливи тестове.

Изчакай колкото са ти казали в клиниката и само кръвен! Успех ти пожелавам и чакаме да се похвалиш с някоя голяма стойност!

# 325
Много е яко да те боли корема цял ден... не се шегувам почна ме в 9 пих 2 но шпа... след 4 часа парацетамол...спря болката за 1 час и пак ме почна... и на фона на спрялата болка в гърдите и тия яки пмс болки... да си пусна чхг сутринта... да ме е страх да го проверя...да изчакам до 17:30 да цъкна и да видя, че резултат не е нанесен🤦‍♀️
Звънях им, ест не вдигат...
Ейййй 😐

# 326
Стискам палци Мимоза. Пак си имала голямо търпение. Аз до сега 10 пъти да бях проверявала на час.
Хайде дано да си е заслужавало 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🍀❤

# 327
Стискам палци Мимоза. Пак си имала голямо търпение. Аз до сега 10 пъти да бях проверявала на час.

Ами.. тоя път така реших, да изчакам мъжо, да го видим 2мата.
Болката много ме тревожи просто...
Иначе щях да съм спр спокойна.
Но така или иначе пия каквото са ми казали, слагам прогестеронови инжекции...никой нищо др неможе да направи.
Сега обаче ще ги видя чак утре вечер... защото сутринта не бих посмяла.
Ако е (-) ще падне голям рев...
а съм 1ви ден на работа утре.

# 328

Но така или иначе пия каквото са ми казали, слагам прогестеронови инжекции...никой нищо др неможе да направи.

Аз след 6 опита все  бях разочарована и вс път исках много да плача. Обаче не плачех.....а веднага правех план за следващия път. И радостта дойде. МОЖЕ БИ ДОРИ И ДВОЙНА....ПРЕДСТОИ МИ ДА РАЗБЕРА СЛЕД ОЩЕ МАЛКО ЧАКАНЕ.

Пожелавам ти, и твоето чакане, болки и всичко съпътстващо да си е струвало и да видиш голеееми цифри.

# 329

Аз след 6 опита все  бях разочарована и вс път исках много да плача. Обаче не плачех.....а веднага правех план за следващия път. И радостта дойде. МОЖЕ БИ ДОРИ И ДВОЙНА....ПРЕДСТОИ МИ ДА РАЗБЕРА СЛЕД ОЩЕ МАЛКО ЧАКАНЕ.

Пожелавам ти, и твоето чакане, болки и всичко съпътстващо да си е струвало и да видиш голеееми цифри.

Благодаря много❤
Силно се надявам, бях дооста обнадеждена в началото, защото ми беше мечта да ми върнат 2. И понеже от години все говоря за близнаци, а все ми връщаха по 1, защото нямаше повече 🤷‍♀️...този път с 2 си викам ЕТО сега ще е ☺️
Болките ме объркаха обаче.
И това, че гърдите необичайно рязко спряха да ме болят.
Ноооо всичко е симптом и всичко Не Е.
На това поне се научих 😁
Още ден ще почакам.
Благодаря за подкрепата.
Тежко е, да знаеш че има много хора като теб, но помага, защото се "подпираме" по пътя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт