Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 320
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Мара горе главата тепърва те чакат притеснения. После пулс ще чакаш. Ами първа фетална, ами втора. После ще раждаш, колики, зъби ...
Да не продължавам, това са сладки притеснения, всяка една от нас ги чака с нетърпение да и се сбъднат.
Хайде горе главата 🍀🍀🍀

# 346
Mara ако са ти дали снимка от ехографа някъде по нея пише в коя г.с. си. Горе в дясно, долу в дясно потърси. При мен първия път също не видяха ембрион, а само плоден сак. Не се филмирай, важното е, че е в матката Simple Smile

Момичета ,мина моя преглед и видяхме сакче,малко се притесних ,че нямаше ембрионче ,моое и да е рано ама незнам,другата седмица пак на преглед,тогава ще видим.Знам, че е различно ,но в коя седмица се вижда ембриончето?Аз дори не разбрах в коя седмица се водя според тях.

# 347
И аз приключих...
0.4 🤷‍♀️
И държавата смених и пак не стана
Ами 🤷‍♀️

# 348
Мимоза, съжалявам!😔
Мара, с добро го казвам, стягай се, спри да се навиваш за лоши неща, че се искат доста сили ❤в 6г.с0дни си, по калкулатора който гледах,с термин 27. 04. 2021🍀Точно в 6г.с0дни ходих и имах само това

Изревах доста сълзи защо нямам ембрионче, но точно след 6дни(по мой спомен, че сега не мога да търся точно тефтера, където си пишех) имах ембрионче и пулс

# 349
Здравейте! И аз с мойте терзания ...На 6 ден съм от ЗЕТ на две 3 дневни ембриончета,та нормално ли е до 4 ден имах ПМС,леки придърпвания, болки в гърдите , а от вчера нищо само леко като подуване в корема. Моля за съвет успокойте ми! Втори трансфер ми, първия завърши 0, 10 😥

# 350
Здравейте! И аз днес приключих с третия си трансфер с резултат 1.8.
Скоро имам час при док да решим как ще процедираме с другите замразени.
На всички пожелавам успех с щастлив край. Знам, че няма да се откажем от бъдещите си ангелчета и остава още мааалко.
А ние с мъжа ми днес решихме, че докато чакаме ще започнем да си подготвяме документите за осиновяване 🤗 (от доста време го отлагаме).
Успех мили момичета 😊

# 351
Здравейте,7 дни съм след ЗЕТ на 1 петдневен Е.Днес пуснах ЧХГ,за да видя има ли изобщо индикация за някаква имплантация.Резултата е 1.84 единици,като под 5 единици се води,че бременност няма.
Да се надявам ли,че тепърва ЧХГ е започнало да се отделя,или категорично да отпиша опита?Миналия път резултата беше 0.30 на 10-ти ден.

# 352
Здравейте,7 дни съм след ЗЕТ на 1 петдневен Е.Днес пуснах ЧХГ,за да видя има ли изобщо индикация за някаква имплантация.Резултата е 1.84 единици,като под 5 единици се води,че бременност няма.
Да се надявам ли,че тепърва ЧХГ е започнало да се отделя,или категорично да отпиша опита?Миналия път резултата беше 0.30 на 10-ти ден.

При мен на 7ми ден беше 39.4.
Също ЗЕТ с подготовка - утрогестан и естрофем. Култовият отговор е - след няколко дни повтори. Не бива да се отчайваш, защото има стотици случаи като твоя с щастлив край. Направи след някой ден още един кръвен, и те чакаме да се похвалиш 😊😊😊😊😊😊

# 353
Деси, стискам палци, но е ниско...

# 354
Благодаря ви,за мен по-скоро е отрицателен,но ми се искаше този път да успеем 😔.
Така или иначе във вторник на 11-ти ден отново ще пусна,за да спра лекарствата с чиста съвест.

# 355
Здравейте, записвам се и аз в дългото чакане с моите три дневни ембриончета.

# 356
  • София/Севлиево
На чакащите -успех,на тези с отрицателни резултати-следващият път да се отчетете с едни дебели ЧХГ-та.На бременните-тихичко честито и лека и безпроблемна бременност до термин.Аз тепърва чакам да ми дадат новата заповед и да правим нова стимулация.Този път ,ако не ми литне нагоре прогестерона,ще опитаме свеж трансфер...

# 357
Момичета днес е седми ден след трансфер на 5-дневни, мисля да пусна тест, стискайте палци.

# 358
Момичета днес е седми ден след трансфер на 5-дневни, мисля да пусна тест, стискайте палци.

Успеех, чакаме те с хубави новини ⚘🌷🌺

# 359
  • Стара Загора
tsvety_t късмет Simple Smile нека този септември е твоя месец

Общи условия

Активация на акаунт