Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 539
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Момичета днес ми е 10-ти ден след трансфер на 2 двудневни. Уринния тест няма и сянка на черта. Ако пусна кръвен дали би бил показателен дали има поне имплантация? Иначе в четвъртък- петък трябва да пусна за клиниката, но не издържам.
Vseznaika стискам палци.
Кръвният тест ще отчете, ако има завишени ЧХГ, което показва че им имплантация 🙂Успех. Аз тази сутрин си изпуснах нервите и си мисля, че резултатът е ясен при мен 😢😢😢

О не се притеснявай. Една жена естествено заченала неразбира че е бременна докато не и закъснее цикъла. И дотогава не се ядосва ли? Животът продължава в нормалния му ритъм.
Детенцето ми е мъничко и тази нощ температура. И от легълцето го вдигах, гушках. Как да му обясня, че мама не може да го гушка и вдига. Ако нашите човечета са борбени те ще се закачат въпреки всичко. Макар че и на мен ми е притеснено с това дигане. Ако има мами борещи се  за второ детенце да се включат.

# 556
Рончо аз се боря за второ. Първото ми е естествено станало преди 12 години. Това ни е първото инвитро, вече сме с мъжки фактор, но и аз съм почти на 40 г.
Успех ти пожелавам!

# 557
При биохим.ми бр-ст при чхг 16 си изревах очите и накрая пих едно силно кафе ...след 2 дни си пуснах чхг да знам просто,че нещата са на минус, пиейки нормално кафето си пред компютъра и вече отчасти примирена, ми изкочи чхг 51.Е,да, ну му бе писано да бъде моето бебе,но според мен тогава пречка бяха пролактина и щитовидната...Исках да кажа,че понякога си мислим,че светлинка няма,но има случаи,в които тя се явява за секунди и осветява цял път!При 2рото ин витро на прегледа да видим колко фоликула тръгват очаквах поне 7-8,тръгнах си с инфо,че са 4-5 и че имам полип, толкова много ми се ревеше,че ...но стиснах зъби и седнах да чета роман на А.Хейли да ме разсея и си казах,че дори и 2 фол.трябва да се боря за тях,а не да съм алчна.Ето че сега борбеното ми момиче рита до мен и се хили като зелка от 6 и 30часа😁🥰🥰🥰Желая ви го от сърце,да стоите и да се просълзявате пред бебчето си,че то е избрало вас,че вие сте го създали и сте се борили със зъби и нокти за него, струва си!!!Знам колко е тежко и как времето не минава...знам го!...

Стиснати палчета🍀🍀🍀

# 558
  • София
25 дена от деня на трансфера с положителен тест за бременност съм. От два дена взе да ми се гади, а тази сутрин повърнах. Има ли лек за това гадене и повръщане? Утре съм на преглед.

# 559
10ден от трансфер на 3дневни и резултат 0.100...
На 6 ден ми отчете 0.200
Успех на всички ви.

# 560
Момичета днес ми е 10-ти ден след трансфер на 2 двудневни. Уринния тест няма и сянка на черта. Ако пусна кръвен дали би бил показателен дали има поне имплантация? Иначе в четвъртък- петък трябва да пусна за клиниката, но не издържам.
Vseznaika стискам палци.
Кръвният тест ще отчете, ако има завишени ЧХГ, което показва че им имплантация 🙂Успех. Аз тази сутрин си изпуснах нервите и си мисля, че резултатът е ясен при мен 😢😢😢

О не се притеснявай. Една жена естествено заченала неразбира че е бременна докато не и закъснее цикъла. И дотогава не се ядосва ли? Животът продължава в нормалния му ритъм.
Детенцето ми е мъничко и тази нощ температура. И от легълцето го вдигах, гушках. Как да му обясня, че мама не може да го гушка и вдига. Ако нашите човечета са борбени те ще се закачат въпреки всичко. Макар че и на мен ми е притеснено с това дигане. Ако има мами борещи се  за второ детенце да се включат.

Аз съм от мамите, борещи се за второ детенце. Имам момиче на 6 и макар, че е голяма сутринта ме ядоса като я приготвях за градина, ама доста си се ядосах,😐 После осъзнах, че трябва да съм спокойна, но вече беше късно 😉😉

# 561
Съжалявам  Vseznaika 🙁, дано другия опит да ти бъде успешен.
Аз нямам усещане, че ще имам успех. Пуснах кръвен, след 15 часа резултата.
Care88 успех 🙏

# 562
Моето чакане рязко промени посоката. Днес трябваше да видим сърчице, вместо това видях ембрионче според д-ра 6г1д пък по календарче трябва да сэм 8г ....... Прегледа миналия път на 8ми видяхме само сакче  днес ембриончето на снимката е ясно видимо ....но оцеляло ли е милото .... не чухме сърчице. Тази седмица в четвъртък отново ме викат ..... 😒 не зная и аз как да се чувствам

# 563
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали е имало някой в подобна ситуация, значи минала пункция преди 3 дена с изкарани 10 яйцекледки от които 8 почнаха да се развиват, но днес 3 ти ден се обаждат и казват на моята приятелка следното всичките са със средно към лошо качество заради фрагментация при което ще се изчака до 5ти ден, имало ли е някоя от вас с подобен проблем и на 5ти ден да са се изчистили фрагментите и да са останали добри ембриони за замразяване?

# 564
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали е имало някой в подобна ситуация, значи минала пункция преди 3 дена с изкарани 10 яйцекледки от които 8 почнаха да се развиват, но днес 3 ти ден се обаждат и казват на моята приятелка следното всичките са със средно към лошо качество заради фрагментация при което ще се изчака до 5ти ден, имало ли е някоя от вас с подобен проблем и на 5ти ден да са се изчистили фрагментите и да са останали добри ембриони за замразяване?
Моите от 6,остана 1 хубав на 3тия ден..останалите 5 ги изчакаха до 5ти ден,но нищо не се промени и не ги замразиха.върнаха ми единия на 3тия ден

# 565
Не вярвам да се изчистят,при връщането на първото ми ин витро имах снимка на ембр., както и момичето, с което бях в стаята. Тя бе с мъжки фактор,ние неизяснен,ако има някакво значение де, та нейните бяха с повече балончета т.нар фрагментация,двете ни върнаха по 2 на 2ри ден,това имахме като налично.За жалост,нямахме и 2те успех,но сега тя има бебе на 3мес, аз на 7мес.

Шейк,стискам палци да навакса,не каза ли нещо лекаря...или просто изчаквате.

# 566
Моят резултат е 0.63.  😢 Няма и имплантация нали?
В четвъртък трябва да повторя и да пратя на клиниката.

# 567
Моят резултат е 0.63.  😢 Няма и имплантация нали?
В четвъртък трябва да повторя и да пратя на клиниката.
Много съжалявам, каквото и да кажа ще е малко за да те успокоя. Това е най-трудния момент след трансфера 😢Опитай се да го преодолееш по-леко и да събереш сили за новия, този път успешен опит😘 От все сърце ти го пожелавам.
И мен ме очаква разочарование след няколко дни, усещам го, днес ми излезна една пъпка на брадичката, която ми е предизвестие за наближаващ МЦ 😢 Ти имаше ли някакви усещания в дните след трансфера?

# 568
Care88 гърдите ме боляха още преди трансфера, дори и сега, запек и газове имам. Друго нищо не усещах. Мен ме притесняваше, че са двудневни ембрионите. Нямам и замразени, но може би ще направя още един опит.
Успех момичета, ще пиша и в четвъртък нали ще пусна още 1 кръвен.

# 569
Здравейте, момичета. Понеже съм изумена от различните цени на Утрогестана, влизам, за да ви кажа, че в аптеката на Раковски, точно до Лидл, 30 броя утрогестан струват 14.84 лв. Наскоро дадох 21 лева в аптека до НДК.
Стискам палци на всички чакащи.

Общи условия

Активация на акаунт