Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 532
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Не вярвам да се изчистят,при връщането на първото ми ин витро имах снимка на ембр., както и момичето, с което бях в стаята. Тя бе с мъжки фактор,ние неизяснен,ако има някакво значение де, та нейните бяха с повече балончета т.нар фрагментация,двете ни върнаха по 2 на 2ри ден,това имахме като налично.За жалост,нямахме и 2те успех,но сега тя има бебе на 3мес, аз на 7мес.

Шейк,стискам палци да навакса,не каза ли нещо лекаря...или просто изчаквате.
Sad изчакваме....

# 571
Здравейте, отново!Да ви питам аз съм с трансфер на замразени човечета,имах друг здравословен проблем за разрешаване и те ме чакаха миличките близо година и половина...😘На 6 ти ден от трансфера съм,но от самото начало съм с подут корем,болки и придърпване ниско долу и ту към единия, ту другия яйчник....Нормално ли е,че при условие не съм със свеж трансфер и нямам пункция...🙄🙁Моля ви,някой запознат да каже, че ми е за 1 път ,надявам се силно последен...Пия естроферм, дуфастон и кринон вагинален гел си слагам, ако е от значение.

# 572
Нормално е,стискам палци,изчакай и си почивай, и бъди позитивна❤

# 573
Рончо, и аз се боря за второ

Дъщеря ми е на 7 г и след нея имам 5 неуспешни опита

В края на месеца се подготвам за номер 6

# 574
И ние се борим за второ дете. Имам два неуспешни опита в Бг,сега си организираме нещата за Турция. Дано там ни е късмета.

# 575
Ох момичета, толкова сме много. На мен ми е първи опит след 2 години и половина почивка и още съм с илюзията че ще стане от първия път.
Късмет на всички.♥️

# 576
Момичета,приключи моето чакане с резултат 0.😪😪😪.успех на всяка една от вас.дано никога не видите отрицателен резултат..а само високи ЧХГ

# 577
Ох момичета, толкова сме много. На мен ми е първи опит след 2 години и половина почивка и още съм с илюзията че ще стане от първия път.
Късмет на всички.♥️
Защо да е илюзия?Силно вярвайте,че ще се получи!Късмет!

# 578
И ние сме за второ..Имам една дъщеричка,сега тестът ми е плюс, но е адски трудно с дете на 2 и често забравям, вдигам в, повишава тон, рева(явно хормона ввчв играе роля) и на работа ходя. Дно ембриончето е мен е силно и издръжливо Simple Smile

# 579
Здравейте
Вчера след отрицателния резултат, едвам се въздържах от емоции. Това е първото ми Ин Витро, и веднага след резултата отидох и подадох нови документи за фонда. Докторката каза, че ембрионите не са били с хубаво качество, и за това резултата е възможно да е нулев. От следващия цикъл мога да започвам със стимулацията и се гмурвам на ново с гадните премеждия и чакания, и този път изобщо на работа няма да отида.
Успех на другите, и продължавайте с борбата.

# 580
  • София/Севлиево
Много сме за второ,а сигурно не сме малко и тези с "вторичен стерилитет" Sad
На всички чакащи успех!Хайде темата да избухне поне с 5-6 положителни тестчета...

# 581
Много сме за второ,а сигурно не сме малко и тези с "вторичен стерилитет" Sad
На всички чакащи успех!Хайде темата да избухне поне с 5-6 положителни тестчета...
Толкова много теми изчетох тук, че до някъде си мисля, че е възможно лекарите в България умишлено, да не правят успешни трансфери от първи, втори, трети път, за да си получат парите от фонда.
Не ги обвинявам твърдо, но имам едно на ум, защото ние сме млада двойка с ММ (аз на 30г. навършени сега, и ММ 36) и проблем имаме с на ММ материала единствено, който, умишлено пробваме метода ИКСИ, за да подберат здрави сперматозоиди и да ми оплодят яйцеклетките. Аз съм абсолютно здрава, направени са ми 1 тон изследвания и съм обедена, че проблем в мен няма.
Уатевър...чакам второ Ин Витро и стискам зъби колкото мога. Hands Metal

# 582
Браво за силата да започнеш веднага втори опит Vseznaika, дано да е успешен Flowers Four Leaf Clover. Аз се чувствам отровена от лекарства и инжекции и не бих могла да започна веднага следващ опит, днес направих уринарен тест, който отчита над 10 и е отрицателен Cry Cry Cry 8 ден след трансфера е, на 24 ми е кръвния, но вече е безмислено CryCryCry

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 21:16 от Winter11

# 583
  • София/Севлиево
Не всички лекари гледат на нас като касички.Примерно аз забременях след първия ЗЕТ,и след втория,просто помятах...Предишният ми лекар направи всичко,но понеже при него всичко става бавно ММ настоя за смяна и сега за опит 3 сме при нов.Иначе и преди да родя синът ми имахме проблеми,2005-та(бях на ненавършени 22 и децата хич не бяха на дневен ред) в Щерев ми казаха,че няма да стане без инвитро,но аз успях два пъти естествено да забременея,първия път пак свърши с мисед,от втория е синът ми.

# 584
Уинтър, аз на 8 ден на пет-дневен едва виждах санка на черта, на тест за инвитро диагностика, предполагам много чувствителен (не пише друго на него). На 9-ти ден чхг беше 131. Пусни си утре кръвния, моля те, и горе главата! Ако не сега, следващия  път ще стане!

Общи условия

Активация на акаунт