Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 309
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Чухалеси,няма снимка,но това не е важно!Много се радвам,успех и до термин!

# 91
Ето ги, мерси много Бобчи. 😘❤️

# 92
Здрвеейте. на мен днес ми е 3 ден от ЕТ на 2 преркасни ембриончета на 5 дни ,от днес изпитвам разни спазми в матката,има надежда. Стискам палци за всички чакащи,знам колко е тежко чакането ,и вие стискайте палци. Прекрасен ден. Heart

# 93
Ето ги, мерси много Бобчи. 😘❤️

Ех че хубаво!Аз още си пазя моите положителни тестове.

# 94
Има ли други след ЕТ ,които непрекъснато ядат,на всеки 5 минути ям,даже колежките викат ти непрекъснато ядеш какво ти става,ти си бремееннa.Викам де да знам,едва ли. Joy

# 95
Има ли други след ЕТ ,които непрекъснато ядат,на всеки 5 минути ям,даже колежките викат ти непрекъснато ядеш какво ти става,ти си бремееннa.Викам де да знам,едва ли. Joy
Всичко идва от мозъка - реално няма причина да ядеш повече след трансфер Wink
След всичките ми трансфери за 14 дни, до деня на теста, съм отслабвала по 3-4 кг, които за съжаление после си връщам Expressionless

# 96
Аз след +теста продължих да отслабвам, разликата стигна до 4 кг. Чудех се дали може да е от медрола, от зарзиото, или просто за първи път от толкова много тъпкане с хормони, най-после те си отиваха на "правилното място".

# 97
И аз при втората стимулация загубих апетит.
Като бях бременна не хапвах за двама, а просто имах влечение към нещо.

# 98
Момичета ,лекаря не ми е изписал аспирин протект ,но ако пия по едно на ден мислите ли ,че може да навреди ?

# 99
Да, може да навреди при някои случаи, затова най-добре се консултирай преди да пиеш каквото и да било.

# 100
А някой ,който е имал Прегнил 100 през ден,даде ли отражение върху теста за бременност???

# 101
Момичета писах и в друга тема.Ако пия по едно хапче аспирин протект след Зет ,ще ми навреди ли?  За всеки случай. Нямам тромбофилии и доктора не е изписал ,на на трансфера не беше моя лекар.На 40 съм и имам Хашимото от 7 години.Моля споделете .

# 102
За какво ще го пиеш? Искаш да повишиш шанса за бебе ли????

# 103
Здрасти, аз имам една ниско рискова мутация при тромбофилията, първия ми трансфер нямах терапия - биохимична, 2ри ЗЕТ - Айде аспирин за всеки случай - нямаше имплантация дори, сега 3ти ЗЕТ пак нямам терапия и има захванат ембрион Simple Smile Ти щом нямаш мутации не виждам никакъв смисъл, това е малко плацебо ефект, колкото да се успокоиш, че "правиш" нещо допълнително, но реално няма смисъл Simple Smile Повтаряй си всеки ден как ембриончето ще се захване и ще го износиш успешно до термин, зарежи го аспирина Simple Smile Успех 🙏🤗

Момичета писах и в друга тема.Ако пия по едно хапче аспирин протект след Зет ,ще ми навреди ли?  За всеки случай. Нямам тромбофилии и доктора не е изписал ,на на трансфера не беше моя лекар.На 40 съм и имам Хашимото от 7 години.Моля споделете .

# 104
Аз наиситна не усещам нищо,поннякога само някакви  спазми но сигурно са от хормоните, и този кръвен днеска 5 единици ми беше достатъчно,страшно съм отчаяна като в дупка,одеве плаках и казах че ще спра лекарствата,звънях на Цветков на акушерката,молят ме да не ги спирам,че нямало симптоми на имплантация,а навсякъде пишат че имали режещи болки чак крааата им се схващали,а аз нямям болки никакви не се чувствам 🤰 изобщо. .. поне ще спраа този прегнил за да не ми бърка тестовете. Психочески вече съм рухнала и не знам какво ще правя ако не успеем.

Общи условия

Активация на акаунт