Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 347
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Ако трансферът е бил на бластоцисти, те тръгват на другия ден да се излюпват и да се закачат към маточната стена.

# 226
Момичета тая вечер пак ме почнаха болки,мислех ако е от цикъл защо чак вечерта ,днес си бях ок цял ден.Да вярно без никакви симптоми.Това ме притеснява най много,че до онзи ден имах и гадене и замайване ,от два дни нищо ,освен болка вчера вечерта и днес пак.Като ми размина вчера със свещичката ,днес не съм звъняла .Утре ще пусна кръвен .Може ли цикъла да иска да тръгне ,а аз със утрогестана да го спирам?Друго освен Зарзио и Прегнил нямам.

# 227
Да, върнаха ми 2 5-дневни ембриона.

Ако трансферът е бил на бластоцисти, те тръгват на другия ден да се излюпват и да се закачат към маточната стена.

# 228
МЦ може са дойде и като имаш естрофен+утрогестан, така ми беше при първия неуспешен опит и не се повтори повече при следващи неуспехи.
Пийни 2 бр. но-шпа. Ако е извънматочна бременост едва ли би те боляло само отвреме на време

# 229
Здравейте момичета, днес ми е 3 ден след зет обаче преди малко започна лек сърбеж ниско долу и е зачервена. От време на време имам трептене във влагалището. Пия естрофем, неофолик мета, витамен Д и Б12. След трансфера бях хремава и използвам  фитолор спрей и прополки. Имам 3 трансфера и никога такова нещо не ми се беше случил какво да направя? Преди малко си направих промивка със сода и топла вода

# 230
Asya, хормоните променят ПХ-то във влагалището. Аз лично бих ти препоръчала да си купиш Вагизан измиващ гел. В момента не е добре да слагаш нищо вагинално, затова само измиващ гел ти препоръчвам (имам сага от 2 години с бактерии и трансфери). Много бързо успокоява външно. Веднъж имах дори външно видима с просто око кандида, измих се и изчезна всичко. Ще ти се нормализира външното ПХ с него и облекчава сърбежите. Спри захарта и тестените продукти, това също ще помогне.

# 231
Аз също ще се пръсна от страх до първия ми преглед във вторник. Сънувам кошмари всяка вечер, а след всяко ходене по малка нужда проверявам хартията дали няма зацапване. Хем имам добро усещане и знам, че всичко ще е наред до април, хем умирам от страх. А кошмарите са ми все в посока, че но се случва... дано всичко е наред! Не мога да се зарадвам, че съм бременна от притеснение и страх!

# 232
  • София
NightSky две сме с тая паника. При мен винаги белята е ставала точно в тия дни, които минавам в момента и въпреки че в понеделник чух сърце за първи път (от 6) съм в непрекъсната паника дали е още живо и се проверявам по 100 пъти да не съм прокървила. За радост не смея и да си помисля.Disappointed Relieved

# 233
Здравейте момичета, днес ми е 3 ден след зет обаче преди малко започна лек сърбеж ниско долу и е зачервена. От време на време имам трептене във влагалището. Пия естрофем, неофолик мета, витамен Д и Б12. След трансфера бях хремава и използвам  фитолор спрей и прополки. Имам 3 трансфера и никога такова нещо не ми се беше случил какво да направя? Преди малко си направих промивка със сода и топла вода

Топлата вода не е добре, както и много топли душове. Имаш ли утрогестан или др.подобно ? - може алергична реакция от него. Има един спрей Гинексид, мисля, че е подходящ при бременост.

# 234
Браво, Слънчево момиче!Видя ли, че лошите мисли не са хубаво нещо❤
Момичета, разбирам ви за страха, аз сега покраю писането ви се сетих, че и аз първите 3 месеца се будех с мисъл Истина ли е, да не би да е било сън...
Също се проверявах редовно, капка зацапване не е имало.Вярвайте, че чудеса се случват, стиснете зъби и се опитайте да сте позитивни❤не винаги нещата са мрачни, понякога слънцето изгрява и на нашата улица и вече нищо не е същото🍀❤

За болките, моите бяха супер силни, но за макс 10мин, когато е била имплантацията и донаместването.

# 235
Не сте две, три сме!
Днес трябва да съм в 6г.с. + 3 дни. Преглед за сърдечна дейност чак в петък. Имам ужасен запек, извинете з откровението, по 3 4 дни нищо! И снощи беше края просто, стигнах до там, че ми се ревеше от болки и подуване н корема, място не можех да си намеря. Изпратих мъжО срам не срам до аптеката и ми взе малка клизмичка от тези Melilax ставали за бременни и кърмачки. Беше мн зле положението. Супер съм притеснен а сега от цялата сага и спазми и напъване дали не съм от лепила ембриона, дали не съм предизвикала контракции, защото се сещате, че човек се напълва в тия моменти. Направо не ми се вярва че го изричам това. Цяла нощ не съм спала от притеснение, чудя се сега дали да не отида до някоя болница да го проверят малкия?!?  

NightSky две сме с тая паника. При мен винаги белята е ставала точно в тия дни, които минавам в момента и въпреки че в понеделник чух сърце за първи път (от 6) съм в непрекъсната паника дали е още живо и се проверявам по 100 пъти да не съм прокървила. За радост не смея и да си помисля.Disappointed Relieved

# 236
Поздравления и от мен Слънчево момиче,май на две ще се радваш.Днес бях в клиниката и имаше идно семейство с три новородени ,сигурно е трудно ,но изглеждаше прекрасно.А за  моите болки и липса на симптоми ме карат да мисля ,че нещо става.Интересното е ,че се появяват вечерно време и съпътстват с неразположение и на стомаха.Сигурно ЧХГ спада и другото напъва .Пуснах кръв ще пиша, дано да греша.

# 237
Поздравления и от мен Слънчево момиче,май на две ще се радваш.Днес бях в клиниката и имаше идно семейство с три новородени ,сигурно е трудно ,но изглеждаше прекрасно.А за  моите болки и липса на симптоми ме карат да мисля ,че нещо става.Интересното е ,че се появяват вечерно време и съпътстват с неразположение и на стомаха.Сигурно ЧХГ спада и другото напъва .Пуснах кръв ще пиша, дано да греша.

Да нямаш киселини или запек ?
Аз през март за първи път усетих киселини, но докато разбре си мислих сума ти глупости.
Стискаме ти палци! Всичко ще е наред!

# 238
  • София
Chuhaleesi За проблема със запека още от първия ден след трансфера съм на дуфалак. Не е нещо драстично, но помага. Това ми го написаха в клиниката на листа с инструкции, който ми дадоха.

# 239
И аз при 1ви трансфер имах проблем със запека.Не е нещо срамно, човешко е.
При 2 трансфер взех доста мерки, т.като се измъчих при 1вия и отделно по същия начин имаше напрежение и може й да съм повлияла на ембрионите(при номер 1 трансфер, при 2ри нямах проблеми)...От лекарствата е всичко.

Моите мерки бяха внимателно подбиране на храната(още преди пункция, та чак до следващите месеци), много вода, много разходки между пункцията и трансфера дните, може би и др.неща, но не ги помня, лекарства не съм пила.

При моите силни болки също имаше позив за тоалетна, подобно като си в цикъл, обяснявам си го с това, че са в близост червата и матката.

Общи условия

Активация на акаунт