Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 362
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Момичета невероятно ЧХГ 452 на 13 ден след трансфер на 5 дневен.Незнам как е но се удвоява .Благодаря ти Господи.Благодаря и на вас ,че ме търпите.

# 241
Знаех си, видя ли❤😁Ще те търпим, нали това е идеята на темата, хихи❤
Айде тихичко честито и нека все така да расте, ти се поглези с нещо и си турни една голяма усмивка,бебчето заслужава да му се усмихнеш❤❤❤

Като треперех, чакайки последния ми кръвен, бях и аз една вейка, понеже ми се ядеше все шопска салата, 1 сутрин ставам и не ми се яде вече, въх, викам си до тук беше, нещо е станало ...излезе ми резултат над 2000 и още помня през сълзи си казах Ех, глупачка си, вярвай в детето си, стига мисли глупости и така ...Разбирам те, доста зор видях да мисля позитивно, но се мъчех и успявах. Стъпка по стъпка❤

# 242
  • Благоевград
Здравейте, може би съм за темата „преди трансфер”, но моля да споделите опит. Чакам трансфер на 1 замръзено 5 дневно и 1 свежо (днес му е трети ден) Звъняха ми преди малко ембриниолозите и ми казаха, че е на 7 клетки и имат забележки (морфологични). И сега се чудя има ли шанс свежото или да не се надявам много. Вашите как бяха. Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 14:03 от bebulia

# 243
За проблеми със запека препоръчвам свещички Eva Q, бяха ми ги изписали от болницата

# 244
Благодаря ви момичета, след запечения ми проблем изнамерих днес работеща клиника в събота и газ с 200 да проверя ембриона дали е там и дали не съм му разказал играта с тоалетните ми премеждия. Доктора щеше да умре от смях като му разказах защо съм там, аз умрях от срам по голо дупе. Както и да е, провери ембриона, там си беше, нямаше отлепване и не само това....чухме пулс!!! В 6г.с.+3 дни. Не очаквах....просто не вярвах, поповата ми лъжичка туптеше и беше оцеляла.
Няма да си го причиня това повече и почвам сутрин по чаша топла вода с мед.
Мерси на всички за съветите и стискам много палциии да ви се случат нещата 🙏🙏❤️

# 245
Момичета, сега е сезон на крушите и сините сливи. Просто хапвайте тези плодове всеки ден, пийте повече вода и всичко ще е 'меко и леко' Simple Smile
Поздравления на всички с положителни тестове, толкова хубави новини, голяма радост и надежда за всички останали.

# 246
Момичета,

5 ден след трансфер на 3 дневни ембриони-никакви усещяния и чак днес отидох до тоалетната

С дъщеря ми усетих, че съм бременна още преди теста

# 247
Zuziza
И аз съм 5 ти ден след ЗЕТ на два  петдневни ембриона - заедно сме. И аз нямам симптоми, но мисля че е рано още. Аз винаги след трансфер правя уринен тест престо на 7 - 8 ден.
Успех на всички чакащи

# 248
Момичета, здравейте, новичка съм в темата. Скоро ми предстои ЗЕТ в Турция. Имм вече една дъщеричка от там и сега отиваме за второ. Има ли мами, които също ще чакат за второ и как се случват нещата с това да не си вдигате детенце то, да не скача то върху корема ви,да си почиват и т. Н. При мен е невъзможно Simple Smile

Успех на всички ви, не се отказвайте. Докато имате възможно ост, опитвайте.

# 249
  • Стара Загора
Аз съм в 14г.с. втора бременност (имаме момченце на 2г.9м.) и аз мислех, че няма как въобще д не го вдигам, но бяхме на море и аз не знам точно от какво, но прокървих в 6г.с. с ясна кръв и много бързичко сложих спирачки на вдигания, слънце, море и т.н. Първата бременност беше безпроблемна и направо не очаквах като видях кръвта първоначално, седмица след това пак прокървих, 3 седмици бях със зацапване и както не се бях разделяла със сина ни за повече от 5-6 часа, го оставих при свекърва за 4-5 дни. Налага се да сме предпазливи, за доброто на бебе #2 Simple Smile

# 250
Момичета, аз съм със високо кръвно. Пия изоптин 240мг 2х1. И днеска след обяд малко ми се вдигна кръвното 135/95 пих мн вода лимон и айрян без сол и пулса ми беше учестен. Моя въпрос е в такъв случай какво мога да направя да пия ли - неуропан ( валериана мента и глог), танктура от валериана, валидол.
По принцип преди трансфер използвах тези неща. ( 5 ти ден след зет съм).

# 251
Момичета, аз съм със високо кръвно. Пия изоптин 240мг 2х1. И днеска след обяд малко ми се вдигна кръвното 135/95 пих мн вода лимон и айрян без сол и пулса ми беше учестен. Моя въпрос е в такъв случай какво мога да направя да пия ли - неуропан ( валериана мента и глог), танктура от валериана, валидол.
По принцип преди трансфер използвах тези неща. ( 5 ти ден след зет съм).
Здравейте,  не зная с какво кръвно сте по принцип  но това кръвно не е високо. През деня кръвното е нормално да е толкова и да варира според емоцията и движението. А вашата емоция след толкова преживелици е голяма. Долната граница е височка но сигурно е от емоциите и пулса оттам и горната скача
 Успокойте се! Всичко ще е наред!  Щом сте стигнала до ЗЕТ сте преживяла много и е нормално да сте с учестен пулс и леко повишение. Кръвното 120 на 80 отдавна е мит за нашето ежедневие. Ако сте с ниско обаче и за вас  това е високо кръвно тогава вече сте за съвет от лекар. Мента глог и валериан не би следвало да ви навреди, за валидола не съм сигурна.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 08:31 от IRusinova

# 252
Кръвното 120/80 е перфектното, и не е мит, дори в международните издания се пише за нормално по-ниско кръвно от 120/80.
Пиша ти го като човек, който от стрес беше достигнал вечер 170/90, но успях с лечение да го сваля и нормализирам, но много бавно става.
Много хора имат високо кръвно и не го усещат, но това не значи, че е добре и безобидно.
Кръвно над 135/95 за бременна жена е много високо и не трябва да се стига до там. От рано се започва мерене и следене, ако жената знае, че има такъв проблем ходи на кардиолог редовно. При бремените в началото кръвното пада от хормоните, така действа прогестерона например, но в последствие се качва.
Дописвам - след трансфер не се препоръчва чай от мента, а липа и лайка. Аз не пия чай, за да не го мисля може или не може. Да ходи жената на доктор и никакво самолечение.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 07:18 от -INA-73

# 253
Кръвното 120/80 е перфектното, и не е мит, дори в международните издания се пише за нормално по-ниско кръвно от 120/80.
Пиша ти го като човек, който от стрес беше достигнал вечер 170/90, но успях с лечение да го сваля и нормализирам, но много бавно става.
Много хора имат високо кръвно и не го усещат, но това не значи, че е доцре и безобидно.
Кръвно над 135/95 за бременна жена е много високо и не трябва да се стига до там. От рано се започва мерене и следене, ако жената знае, че има такъв проблем ходи на кардиолог редовно. При бремените в началото кръвното пада от хормоните, така действа прогестерона например, но в последствие се качва.
Дописвам - след трансфер не се препоръчва чай от мента, а липа и лайка. Аз не пия чай, за да не го мисля може или не може. Да ходи жената на доктор и никакво самолечение.
Така е, права си. Написах нещата без да помисля мащабно. Е, не съм съгласна много с това, че кръвното 120/80 си е още стандарт но няма да споря за това. Хубаво си написала другите неща. Най-добре лекар но не друг, а само кардиолог, че в последно време личните лекари взеха и те да изписват каквото им падне без да се съобразяват, че не им е в компетенцията.

# 254
120/80 е нормално кръвно, но не и за хората, които по принцип са с ниско. Аз съм с 90/60 и като го вдигна дори до нормалното, се чувствам ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт