Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 360
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
120/80 е нормално кръвно, но не и за хората, които по принцип са с ниско. Аз съм с 90/60 и като го вдигна дори до нормалното, се чувствам ужасно.
Да, така е, права си.

# 256
  • София/Севлиево
И аз съм с 90/60 и като стане 110/70 се чувствам ужасно.Проблемът е обаче,че напоследък е 80/50 ,което е още по-гадно.Айрянът знам,че го повишава дори без сол,защото когато съм изпила дневната си доза от две кафета и още е ниско минавам за айрянче...

# 257
Елислава, и на мен напоследък ми пада до 80/50,  усетих зависимост с добавките, които пия. Помисли какви добавки пиеш и потърси дали не бутат кръвното. Аз пия Фертил Ейд Фх Про и за да остана функционираща си намалих дозата на 3 таблетки, докато дневната е 6.

# 258
  • София/Севлиево
Мета фолиева,мета В12,вит.Д,вит.С,вит.Е,омега-всяко по отделно,от време на време калмацин и червена боровинка.Не мисля че е от някое от тях, защото от дете съм така.Сестра ми е същата,тя не пие никакви добавки и витамини,на този етап е приключила с децата-има 2.

# 259
120/80 е нормално кръвно, но не и за хората, които по принцип са с ниско. Аз съм с 90/60 и като го вдигна дори до нормалното, се чувствам ужасно.

Да така е, то и човек с 120/80 като му падне почва да му се върти света, боли главата или му е лошо. Затова новите разбирания са, че и ниското кръвто е нормално ако човек се чувства добре.

# 260
Имате ли запек след трансфера. Аз имам проблем със стомаха още след пункцията. Понеже спрях кафето или просто от страх да ида до тоалетната не се получават нещата.
Днес доктора ми каза че мига да ползвам клизмички мелилакс, поставих, но няма ефект никакъв.
От вчера ям сливи сутрин на празен стомах, отново няма ефект?
Трябва ли да се притеснявам заради това?

# 261
И аз съм така, от вчера вземам дуфалак, но засега няма подобрение

# 262
Да и аз вчера пробвах с едно саше дуфалак, нищо не стана.
А така ми къркори корема 😔😔😔

# 263
Ооо добре дошли в клуба на запечените... Аз описах на длъж и на шир моите премеждия. Това, което ми помогна е топла вода с мед сутрин.. Е и мелилакса даде своето. Но за регулярно леко и меко си пиите по една топла вода сутрин, не работи всеки ден но поне през ден ходя с не толкова голям зор.

# 264
Вечер преди лягане - топло прясно мляко с мед, през деня добре узрели круши, сливи, пъпеши и в краен случай свещички Ева Кю Wink

# 265
И ограничете запичащите храни, запекът е от хормоните.Внимавайте да не е дълго време.

# 266
А, да и Нош-па-то, което повечето от нас пият действа зле на червата, защото изглажда мускулатурата и реално губиш перисталтика, червата не контрактират както трябва. Това лекарят ми го обясни онзи ден като отидох пребледняла в съботата.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 17:14 от Chuhaleesi

# 267
  • София
След трансфер и в начална бременност запекът е по-скоро на психологична основа.
На мен ми помагаха движение (разходки) и повечко вода. Не оставах и ден да не излизам и да се разхождам.

# 268
Zuziza
И аз съм 5 ти ден след ЗЕТ на два  петдневни ембриона - заедно сме. И аз нямам симптоми, но мисля че е рано още. Аз винаги след трансфер правя уринен тест престо на 7 - 8 ден.
Успех на всички чакащи

Asya92 направи ли уринарен тест?

# 269
Ох и аз съм свикнала на разходки, ама сега пазя леглото. Казаха ми да не ставам поне 7 8 дни. 😔😔😔
Никога през бивота ми не съм лежала толкова много.
Дано да е за хубаво, и още ще лежа ако трябва 🍀🍀🍀❤

Ася стискам палци 🍀

Общи условия

Активация на акаунт