Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 280
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Привет, момичета. Записвам се при вас след първи трансфер. Беше свеж трансфер на естествен цикъл, 1 я от 2 Ф. С нетърпение вече чакам да си направя тест. Има ли други, на които нищо не са споменали за кръвен тест? На мен ми казаха тест от аптеката след 2 седмици, а тук чета, че се правят и кръвни.
И аз съм като теб в очакване, но в клиниката ми казаха след 14 дни кръвен тест.

# 376
В клиниката където правих опитите казваха на 14ти ден шуър чек, но аз си правих кръвни.Не съжалявам, особено с дъщеря ми, трябваше да знам за чхг, т.като спирах достинекс и променях дозата на лтироксина тсх бе хвръкнало до 8 и нещо след + тест.

# 377
Резултат от днешния тест, 9-ти ден след трансфер на 5 дневни - 148,5, преди два дни резултата беше 63.34, добре е нали? Свило ми се е сърцето и с това зацапване

# 378
Резултат от днешния тест, 9-ти ден след трансфер на 5 дневни - 148,5, преди два дни резултата беше 63.34, добре е нали? Свило ми се е сърцето и с това зацапване
Супер се tsvety, идеални са резултатите ти. И аз се чудя на кои ден да си направя теста на моите три дневни. Много ми е притеснено.

# 379
При трансфер на 3-дневни мисля, че 10 ден е добре за първи тест

# 380
При трансфер на 3-дневни мисля, че 10 ден е добре за първи тест
Да, и аз си мисля 10-11 ден да отида. Дано и аз да се похваля с твоя успех Simple Smile

# 381
Супер е!Моят на 9ти ден бе 176❤

# 382
  • Бургас
Здвейте, момичета! Днес ми е 11ден след трансфера на 2 пет дневни ембриона. Резултат от ЧХГ е 1.82, което за мен е отрицателен. Обадих се в клиниката, но акушерка та ми каза да продължа с медикаменти те до 09/09/,за когато ми беше определен ден за тест. Според вас има ли смисъл да се тъпча още с хормони и изобщо този резултат какво показва? Изобщо не е имало имплантация или? Благодаря предварително за отговорите!

# 383
Здвейте, момичета! Днес ми е 11ден след трансфера на 2 пет дневни ембриона. Резултат от ЧХГ е 1.82, което за мен е отрицателен. Обадих се в клиниката, но акушерка та ми каза да продължа с медикаменти те до 09/09/,за когато ми беше определен ден за тест. Според вас има ли смисъл да се тъпча още с хормони и изобщо този резултат какво показва? Изобщо не е имало имплантация или? Благодаря предварително за отговорите!

Нисичко е доста..... за мен също е отрицателен. Но направи каквото са ти казали, за да може с чиста съвест да продължиш напред. Дори и отрицателен да е, продължаваш и никога не се отказваш!!! Успех!

# 384
Момичета  понеже ми предстои ЗЕТ дават ли болничен след трансфера на замразени ембриони?

# 385
Ноа,и за мен е отрицателен,но направи това,което са ти казали от клиниката.
Моя тест на 7-ми ден след ЕТ на 1 петдневен беше 1.84.Утре 11-ти ден пак ще пусна,с надеждата да има леко развитие.Знам,че и да се е покачило ЧХГ няма да я бъде,но поне да знам,че е имало опит за имплантация.

# 386
Това дори не е в сивата зона, първият опит с биохимичната имах чхг 15 (което го водеха в сивата зона), после 51...а това под 2, аз лично не бих пила хормоните, което мога бих си го спестила от тия гадни лекарства...
Съжалявам 🍀

# 387
Здравейте. 12 ден след трансфер на бластоцист - 51.1, като вчера вечерта имах прегнил. Има ли шанс според вас?
Някоя с подобни резултата и успешнс бременност има ли?

# 388
  • София
аз вече се чудя дали не съм запомнила правилно, но ако всичко е наред предполагам, че и обикноеен тест би показал на 14ти ден. Гледам уж да не се изкушавам с ранни тестове, но е много трудно и колкото повече наближава времето, не знам дали ще издържа...

Привет, момичета. Записвам се при вас след първи трансфер. Беше свеж трансфер на естествен цикъл, 1 я от 2 Ф. С нетърпение вече чакам да си направя тест. Има ли други, на които нищо не са споменали за кръвен тест? На мен ми казаха тест от аптеката след 2 седмици, а тук чета, че се правят и кръвни.

# 389
аз вече се чудя дали не съм запомнила правилно, но ако всичко е наред предполагам, че и обикноеен тест би показал на 14ти ден. Гледам уж да не се изкушавам с ранни тестове, но е много трудно и колкото повече наближава времето, не знам дали ще издържа...

В моята клиника е.... ако са 5 дневни, на 7ми ден, ако да 3 дневни 10 ден 😊😊😊😊. Предполагам, че това е минимум времеви период от трансфера до кръвния тест

Общи условия

Активация на акаунт