Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 280
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Момичета помогнете ми с оценката на ембрионите какво значи това качество 4АА и 2ББ

# 361

Мисля, че 4аа е доста добро, а 2бб добро.
Англ.ми език не е перфектен 😀

# 362
Момичета, резултат 63,34, сега започва чакането до втория тест в понеделник, чак не мога да се отпусна и зарадвам, не смея

# 363
Тихо честито!Чудесно чхг!

# 364
Честито тихичко tsvety.

# 365
Момичета помогнете ми с оценката на ембрионите какво значи това качество 4АА и 2ББ
Какво става с теб , Йоанка, как се развиват нещата?

# 366
Момичето ,малко ме е срам но тази раннапсутрин имах от онези сънища и усетих пулсации в матката веднага станах е пих нош па ,но от тогава не спира да ме боли не силно но точно в средата.Пих магнезийй и нош па още веднъж и сега седнах .Много се притесних да не се случва нещо и дали яко прадължава трябва да отида до болницата.Как мислите.
Честито tsvety кураж .

# 367
Аз съм с кръвен 0, даже имплантация нямам. Пусках на 8 ми и на 12 ден кръвен и даже менструацията ми дойде докато приемах още лекарствата. Имам 4 замразени на 5 ден както писах 3 са с 4АА и едно 2ББ. Дано ми бъдат на късмет.
Успех момичета желая тлъсти числа на кръвните ❤❤❤

# 368
Момичета, ако вчера следобед е сложен прегнил 100, и днес около 11.30 има бледа черта на теста, тя от пренила ли е?
И да, нямам логичен или смислен отговор на въпроса защо тествах в деня след прегнил.
Днес е 10 ден след трансфер на бластоцист. Кръвен чак в пон. В чужбина е сложно с кръвните, особено ако всичко е правено в БГ.

# 369
  • София
Уринен тест след прегнил не се прави

# 370
Уринен тест след прегнил не се прави
Права си. Дали поне утре сутрин може да разчитам на достоверен уринен тест?
Кръвен ще опитам в понеделник да направя някъде. Или вторник.

# 371
  • София
Привет на всички, късмет на всички чакащи и честито на тези с положителни тестове. Имам една неотваряна опаковка утрогестан, ако някой я иска да ми пише на лични.

# 372
Момичета, днес се разходихме повечко с детето и тръгна зацапване, утре ми е ден за повторение на теста, но нещо изгубих надежда Disappointed Relieved Корема започва да ме боли като ПМС, до днес по-скоро ме дърпаше сякаш някакъв ластик се разтяга, а сега вече ме боли и то доста. Стискайте палци

# 373
Момичета, днес се разходихме повечко с детето и тръгна зацапване, утре ми е ден за повторение на теста, но нещо изгубих надежда Disappointed Relieved Корема започва да ме боли като ПМС, до днес по-скоро ме дърпаше сякаш някакъв ластик се разтяга, а сега вече ме боли и то доста. Стискайте палци
Пий но шпа и лягай да почиваш.

# 374
  • София
Привет, момичета. Записвам се при вас след първи трансфер. Беше свеж трансфер на естествен цикъл, 1 я от 2 Ф. С нетърпение вече чакам да си направя тест. Има ли други, на които нищо не са споменали за кръвен тест? На мен ми казаха тест от аптеката след 2 седмици, а тук чета, че се правят и кръвни.

Общи условия

Активация на акаунт