Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 624
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Май и аз ще пусна един кръвен тест, явно информацията от него си е полезна и ще е по-точен от пиклив тест.

# 391
Здравейте на кой ден най рано може да се прави кръвен тест на 5 дневни, просто като информация Благодаря

# 392
Според мен 7ми
Щом на 9ти имах 176, на 7ми евентуално е било поне 50.

# 393
Според мен 7ми
Щом на 9ти имах 176, на 7ми евентуално е било поне 50.
Защото се зачудих че прочетох някъде че някое момиче си е правило тест на 4 ден и е показало положителен резултат, и се зачудих възможно ли е от любопитство попитах, Благодаря

# 394
Според мен най-рано на 7 ден, ако искаш да е ориентировъчен, поне до някъде. С предишната бременост резулатата на 7-ми ден беше 19 единици, на 9-ти ден 50 единици, на 11-ти вече 250 ед., но си е игра на нерви. Аз винаги пускам на седми ден, за да проследя дали е имало имплантация, примерно м. юни имах биохимична бременност, която също започна с резулатат 17 ед. на 7-ми ден, но на 9-ти ден вече беше 9 ед.
Сегашният ми резултат е 63 ед. на 7-ми ден и 148 ед. на 9-ти ден, утре е 11-ти ден , но не знам дали ще пусна отново тест Rolling Eyes

# 395
Според мен най-рано на 7 ден, ако искаш да е ориентировъчен, поне до някъде. С предишната бременост резулатата на 7-ми ден беше 19 единици, на 9-ти ден 50 единици, на 11-ти вече 250 ед., но си е игра на нерви. Аз винаги пускам на седми ден, за да проследя дали е имало имплантация, примерно м. юни имах биохимична бременност, която също започна с резулатат 17 ед. на 7-ми ден, но на 9-ти ден вече беше 9 ед.
Сегашният ми резултат е 63 ед. на 7-ми ден и 148 ед. на 9-ти ден, утре е 11-ти ден , но не знам дали ще пусна отново тест Rolling Eyes
Благодаря ти ще си пусна кръвния когато др ми е казал, но понеже бая спорех с момичето което си го е пуснала на 4 ден от трансфер на 5 дневни и тя твърдеше за пиклив аз спорех че няма как да отчете положителен затова попитах,

# 396
Момичета след свежият трансфер, без имплантация даже, Док иска да направим Зет веднага без почивка. На 2 ри ден на прегледа каза, че съм се въстановила яйчниците са вече с нормалните размери. Лигавицата се е изчистила.
Предстои ми преглед на 8 ми ден, на който да прецени дали Зет да е на ЕЦ или на блокиран с блок инжекция от предходен месец?
Някой правил ЗЕТ веднага след свеж имали?
Имал ли е успех?
Имам замразени вмбриончета с качество 4АА. Да рискувам ли?
Според Док провала ни е заради лигавицата.
Беше 22мм.
Мисля, че имах и хиперстимулация, макар, че никой не ми е казвал това.
Имам 22 фоликула и толкова яйцеклетки.
14 качествени. И супер нисък естрадиол.

# 397
Yoanna аз след неуспешен зет ще направя 1 месец почивка и на следващия цикъл трансфер. Така правят в мойта клиника един месец почивка.

# 398
Здравейте, момичета.
Пиша ви с, за да ви кажа, че нямахме никакъв проблем след пренасянето на ембрионите. Успешно се размрази ембриончето и го трансферираха успешно. Сега чакам теста - сискайте палци. На всички останали, доктора и и екипът му са най-големите професионалисти и Човеци. Вярвам, че всеки който е тръгнал с тях по този път, ще успее, рано или късно.

# 399
Здравейте, момичета.
Пиша ви с, за да ви кажа, че нямахме никакъв проблем след пренасянето на ембрионите. Успешно се размрази ембриончето и го трансферираха успешно. Сега чакам теста - сискайте палци. На всички останали, доктора и и екипът му са най-големите професионалисти и Човеци. Вярвам, че всеки който е тръгнал с тях по този път, ще успее, рано или късно.
Нещо не разбрах, какво пренасяне е имало. И кои е доктора и екипа му?

# 400
Здравейте, момичета.

В коя клиника сте и при кой доктор?

# 401
Ох, съжалявам за безпокойството. Интернет ми блокира, защото пиша от Турция. Това е за друга група.
Извинявам се.

# 402
Ох, съжалявам за безпокойството. Интернет ми блокира, защото пиша от Турция. Това е за друга група.
Извинявам се.
Е щом си след трансфер и чакаш и тази тема е правилната. Успех ти желая!

# 403
Днес видяхме 1 плодно сакче. Много съм щастлива... След 2 седмици и сърчицеее и радостта ще е неописуема....

# 404
Днес видяхме 1 плодно сакче. Много съм щастлива... След 2 седмици и сърчицеее и радостта ще е неописуема....

Честито, браво и успех до финала. В коя седмица си?

Общи условия

Активация на акаунт