Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 595
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Днес видяхме 1 плодно сакче. Много съм щастлива... След 2 седмици и сърчицеее и радостта ще е неописуема....

Честито, браво и успех до финала. В коя седмица си?

Благодаряяяя 🥰 5с и 6д

# 406
Браво, бъди позитивна и се наслаждавай на това пътешествие ❤🍀

# 407
  • София
Тихичко честито 🙂

# 408
Дано всички скоро се похвалим с такава радост 💗👶🍀

# 409
  • София
На 13 ден от ЗЕТ на 2 ембриончета - Чхг 890 mlu/ml. Доживях да видя положителен тест. Чак не мога да повярвам. Flowers Four Leaf Clover

# 410
  • Стара Загора
Честито Wink може и двечките да са се захванали

# 411
Страхотен резултат, честито!

# 412
Браво, бъди позитивна и се наслаждавай на това пътешествие ❤🍀

То наистина е цяло пътешествие изпълнено с "чакане". С първото ми детенце, заченато по нормален начин, беше вълнуващо...прекрасно.  Но при инвитро процедурите ....  се изисква нечовешко търпение....емоциите са .... ма наистина нечовешки. Цялото напрежение покрай стимулации.... пункциии...трансфери....тестовее.... И има доста мнения по въпроса РАЗЛИЧАВА ЛИ СЕ ТАЗИ БРЕМЕННОСТ ОТ "ДРУГАТА" ...

Предстои ми да разбера дали по нещо ще се различава, в което се съмнявам 🙃🙃🙃 но емоционално трябва да си мноооого силен, търпелив  и какво ли още не.

Успех на всички!

# 413
Така е, разбирам напълно, първите минути след като моето сбъднато чудо проплака започнах и аз да плача, т.като за мен тези 6г бяха голяма борба и може би две неща най-много ми тежаха, да повярвам,че ще имам дете един ден, дори и да не е веднага и да спра да мисля кой какво мисли и казва...А бременността ми (може би за компенсация на мъките преди това) беше невероятно хубава, благодарна съм затова, благодарна съм и че имам здраво прекрасно дете!Да я бях мечтала и пожелавала такава, нямаше да е така хубава!Но всяка майка си обожава детето!
Знам колко тежи когато на другите им се получи, а на теб не...понякога ме вдъхновяваха някои съдби и истории, но често ме болеше, защото исках и аз да бъда майка ❤
Желая ви го от сърце!🍀🌻

# 414
Здравейте,
Миналия месец правихме стимулация ( презобих се с хормони, и бях подута като коледна пуйка) и се разбрахме с докторката, поради хиперстимулацията и ПКЯ да замразим извадените ембриончета и да бъде Зет трансфер на следващия цикъл за да се възстановя.
На 11.09 идва и моя ден за зет трансфер на две три дневни ембриончета, но имам известно притеснение. Обикновенно цикъла ми идва около 30ден, миналия месец, поради стимулирането за пункция,  дойде на 24 ден. Правих два прегледа на новия цикъл, и докторката чак вчера (на 18ден) видя спукан фуликул, и лигавица с размери 11см (стимулирахме я с лепенки Климара, Естрофем и глобули Виагра) от 6мм стана на 11см за 4дни. Притеснението ми е, че ще ми правят трансфер на 21 ден от цикъла и все си мисля, че е малко късно, защото остават приблизително 7-8 дни до идването на цикъла (според пресмятането на календарчето). Дали ще се закрепят през това кратко време балончетата изобщо? Вие какво мислите?
Благодаря.

# 415
Здравейте,
Миналия месец правихме стимулация ( презобих се с хормони, и бях подута като коледна пуйка) и се разбрахме с докторката, поради хиперстимулацията и ПКЯ да замразим извадените ембриончета и да бъде Зет трансфер на следващия цикъл за да се възстановя.
На 11.09 идва и моя ден за зет трансфер на две три дневни ембриончета, но имам известно притеснение. Обикновенно цикъла ми идва около 30ден, миналия месец, поради стимулирането за пункция,  дойде на 24 ден. Правих два прегледа на новия цикъл, и докторката чак вчера (на 18ден) видя спукан фуликул, и лигавица с размери 11см (стимулирахме я с лепенки Климара, Естрофем и глобули Виагра) от 6мм стана на 11см за 4дни. Притеснението ми е, че ще ми правят трансфер на 21 ден от цикъла и все си мисля, че е малко късно, защото остават приблизително 7-8 дни до идването на цикъла (според пресмятането на календарчето). Дали ще се закрепят през това кратко време балончетата изобщо? Вие какво мислите?
Благодаря.
Здравей, последния ми ЗЕТ беше по същия начин. На 12ти ден лигавицата беше само 6мм. Стимулирахме с виагра и на 17ти ден беше 11мм. Трансфера ми беше на 21ви ден, като цикъла ми е 28 дни. Сега съм в 20г.с. Смятах, че няма как да бъде успешен едно заради лигавицата, второ заради късния трансфер, но пък то взе, че се случи. Довери се на лекаря си и успех!

# 416
Здравейте,
Благодаря.
Здравей, последния ми ЗЕТ беше по същия начин. На 12ти ден лигавицата беше само 6мм. Стимулирахме с виагра и на 17ти ден беше 11мм. Трансфера ми беше на 21ви ден, като цикъла ми е 28 дни. Сега съм в 20г.с. Смятах, че няма как да бъде успешен едно заради лигавицата, второ заради късния трансфер, но пък то взе, че се случи. Довери се на лекаря си и успех!

Здравей,
Благодаря за мнението !
Може ли да ми кажеш, на кой ден направи теста ?

# 417
Здравейте! Резултат на 13 ден на две 3 дневни ембриончета-582 как ви се струва?Може ли и двете да са се хванали с този резултат?

# 418
Всезнайка,
аз мисля че правилно са ти определили деня за трансфера. Няма значение колко ти е дълъг цикъла по принцип, а само в конкретния месец. Ти си била в овулация на 18-ти ден, това се води нулев ден и ако ембрионите са замразени на 3-ти ден, точно три дни след нулевия трябва да ти ги върнат, т.е. на 21-ви ден.
По принцип цикъла идва 14 дни след овулация, т.е 18+14= на 32-ри ден за този цикъл, но трансфера ти ще бъде успешен и мнооого дълго няма да видиш цикъл Sparkling Heart

# 419
  • Стара Загора
Здравейте! Резултат на 13 ден на две 3 дневни ембриончета-582 как ви се струва?Може ли и двете да са се хванали с този резултат?

Според мен има шанс, да Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт