Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 604
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Всезнайка,
аз мисля че правилно са ти определили деня за трансфера. Няма значение колко ти е дълъг цикъла по принцип, а само в конкретния месец. Ти си била в овулация на 18-ти ден, това се води нулев ден и ако ембрионите са замразени на 3-ти ден, точно три дни след нулевия трябва да ти ги върнат, т.е. на 21-ви ден.
По принцип цикъла идва 14 дни след овулация, т.е 18+14= на 32-ри ден за този цикъл, но трансфера ти ще бъде успешен и мнооого дълго няма да видиш цикъл Sparkling Heart
Здравей,
Много хубави неща ми говориш, дано се случат нещата !!!
Успех и за теб ! Simple Smile

# 421
Здравейте! Резултат на 13 ден на две 3 дневни ембриончета-582 как ви се струва?Може ли и двете да са се хванали с този резултат?
С такъв висок резултат е много вероятно. Честито и до финал!

# 422
Възможно е, но не е и изключено да е 1.Това се брои като 11ти ден на 5дневни.Желая ти 2 както ти искаш🌻❤🍀

# 423
Възможно е, но не е и изключено да е 1.Това се брои като 11ти ден на 5дневни.Желая ти 2 както ти искаш🌻❤🍀

Едно, две важното да се случат нещата! Зет съм на 3-дневни

# 424
И аз мисля, че е едно. Аз на 9-ти ден с един 5-дневен имах 130.

# 425
Здравейте,
Миналия месец правихме стимулация ( презобих се с хормони, и бях подута като коледна пуйка) и се разбрахме с докторката, поради хиперстимулацията и ПКЯ да замразим извадените ембриончета и да бъде Зет трансфер на следващия цикъл за да се възстановя.
На 11.09 идва и моя ден за зет трансфер на две три дневни ембриончета, но имам известно притеснение. Обикновенно цикъла ми идва около 30ден, миналия месец, поради стимулирането за пункция,  дойде на 24 ден. Правих два прегледа на новия цикъл, и докторката чак вчера (на 18ден) видя спукан фуликул, и лигавица с размери 11см (стимулирахме я с лепенки Климара, Естрофем и глобули Виагра) от 6мм стана на 11см за 4дни. Притеснението ми е, че ще ми правят трансфер на 21 ден от цикъла и все си мисля, че е малко късно, защото остават приблизително 7-8 дни до идването на цикъла (според пресмятането на календарчето). Дали ще се закрепят през това кратко време балончетата изобщо? Вие какво мислите?
Благодаря.
Здравей, последния ми ЗЕТ беше по същия начин. На 12ти ден лигавицата беше само 6мм. Стимулирахме с виагра и на 17ти ден беше 11мм. Трансфера ми беше на 21ви ден, като цикъла ми е 28 дни. Сега съм в 20г.с. Смятах, че няма как да бъде успешен едно заради лигавицата, второ заради късния трансфер, но пък то взе, че се случи. Довери се на лекаря си и успех!

Здравей,
Благодаря за мнението !
Може ли да ми кажеш, на кой ден направи теста ?

На 9ти ден направих шуър чек с ясна втора черта.

# 426
Здравейте на някой да са му изписва ли инжекции Пролутекс след трансфера и за какво са Благодаря

# 427
Пролутекс са прогестерон както кринон гел и утрогестан.

# 428
Vseznaika и при мен беше така, на 24 ден ми беше трансфера на 5 дневен ембрион на естествен цикъл. Вечерта преди трансфера имах болки като пред цикъл и ужасно се притесних, че ми подранява и ще ми дойде (Ц ми е на 30 дни) . Нищо подобно сутринта с 200 отидох при док и той каза, ти си си усщала овулацията, правиме трансфера. Захвана се 🤗 в 9 г.с. съм, живи здрави на пролет малката душичка трябва да се появи. Стискам ти палци, отпусни се, вярвай и всичко ще е наред!

Здравейте,
Миналия месец правихме стимулация ( презобих се с хормони, и бях подута като коледна пуйка) и се разбрахме с докторката, поради хиперстимулацията и ПКЯ да замразим извадените ембриончета и да бъде Зет трансфер на следващия цикъл за да се възстановя.
На 11.09 идва и моя ден за зет трансфер на две три дневни ембриончета, но имам известно притеснение. Обикновенно цикъла ми идва около 30ден, миналия месец, поради стимулирането за пункция,  дойде на 24 ден. Правих два прегледа на новия цикъл, и докторката чак вчера (на 18ден) видя спукан фуликул, и лигавица с размери 11см (стимулирахме я с лепенки Климара, Естрофем и глобули Виагра) от 6мм стана на 11см за 4дни. Притеснението ми е, че ще ми правят трансфер на 21 ден от цикъла и все си мисля, че е малко късно, защото остават приблизително 7-8 дни до идването на цикъла (според пресмятането на календарчето). Дали ще се закрепят през това кратко време балончетата изобщо? Вие какво мислите?
Благодаря.

# 429
Привет момичета..днес мина моя ЕТ на един,3дневен ембрион.за жалост от 6,само този е ок,другите са по-бавни и ще ги чакат до 5 ден..имам ли въобще шанс с този един??

# 430
Привет момичета..днес мина моя ЕТ на един,3дневен ембрион.за жалост от 6,само този е ок,другите са по-бавни и ще ги чакат до 5 ден..имам ли въобще шанс с този един??

Разбира се... имай вяраа. Почивай повече първите дни. Бъди спокойна. Тепърва ще имаш много притеснения... най -вероятно ще търсиш симптоми и какви ли не други "филми". Моят съвете е - БЪДИ СПОКОЙНА И ОСТАВИ ЧОВЕЧЕТО ДА СЕ НАСТАНИ УДОБНО. НЕ БЪРЗАЙ С ТЕСТОВЕ И СИ СПАЗВАЙ ТЕРАПИЯТА.

УСПЕХ 🍀🍀🍀🍀🍀

# 431

Разбира се... имай вяраа. Почивай повече първите дни. Бъди спокойна. Тепърва ще имаш много притеснения... най -вероятно ще търсиш симптоми и какви ли не други "филми". Моят съвете е - БЪДИ СПОКОЙНА И ОСТАВИ ЧОВЕЧЕТО ДА СЕ НАСТАНИ УДОБНО. НЕ БЪРЗАЙ С ТЕСТОВЕ И СИ СПАЗВАЙ ТЕРАПИЯТА.

УСПЕХ 🍀🍀🍀🍀🍀
Благодаря за подкрепата,но съм отчаяна още от сега.3ти опит ми е

# 432
  • Стара Загора
Не се отчайвай при нас от 8 яйцеклетки, станаха 4 ембриончета нито един с оценка А, едното стана бластоцист още на 4-ти ден (сега е на 2,9г хубав юнак) и другите 3 чак на 6-ти ден станаха бластоцист (едното от тях сега е в мен в 17г.с.) Вярвай само и се моли - всяка от нас ще има детенце, въпросът е че не става точно когато поискаме. И двата пъти не вярвах, че се е захванало, но и двата пъти видях двете чертички Simple Smile Късмет и на теб - ръся уж с розов прашец засега Simple Smile

# 433
Не се отчайвай при нас от 8 яйцеклетки, станаха 4 ембриончета нито един с оценка А, едното стана бластоцист още на 4-ти ден (сега е на 2,9г хубав юнак) и другите 3 чак на 6-ти ден станаха бластоцист (едното от тях сега е в мен в 17г.с.) Вярвай само и се моли - всяка от нас ще има детенце, въпросът е че не става точно когато поискаме. И двата пъти не вярвах, че се е захванало, но и двата пъти видях двете чертички Simple Smile Късмет и на теб - ръся уж с розов прашец засега Simple Smile
Да разбирам ли,че има шанс да продължи и някой от останалите??ох,дано..и ти пожелавам успех до края🥰

# 434

УСПЕХ 🍀🍀🍀🍀🍀
Благодаря за подкрепата,но съм отчаяна още от сега.3ти опит ми е

За съжаление те разбирам, защото на мен ми беше 7ми подред...... но никога не съм се отчайвала и отказвала. Вярвах, че няма как да не стане..... И СТАНААА🥰 Сега е важно да си позитивна и спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт