Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 602
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета..Малко съм притеснена, дали няко от вас може да ми сподели мнение/опит. Става въпрос за това, че днес 8 ден след трансфер на 5дневно ембрионче мам съвсем леко за сега кафеникаво зацапване. Тревожен знак ли е?
Само да добавя, че не издържах за кръвен тест на уречения ден(сряда) и пробно си направих един пиклив. Вижда се втора бледа черта. Дали зацапване то пък няма връзка с резултата. Дали е възможно наистина да съм бременна Simple Smile? Благодаря за разбирането и предварително за отговорите.

# 466
  • София/Севлиево
Кръвен тест при бластоцист още на 7 ден показва,а щом и пикливия ти показва вероятно е положителен.Тихичко честито и ако може иди пусни кръвен утре,ще отчете...Кафеникавото зацапване го имат много от нас.С каква доза прогестерон си?Понякога се получава от нисък такъв...

# 467
Момичета Овитрел 250 за 10 дни чисти ли се от урината? Или може и по рано?

# 468
Кафеникаво зацапване и аз получих на 8-9 ден след трансфер, само че на 3-дневни. Казаха ми тогава само да спра фраксипарина и да пия витамин Ц на ампули. Веднага си направих и аз тест и беше положителен. Бяха се хванали и трите. Зацапването продължи чак до към края на 3-ти месец, като по едно време си беше доста обилно, даже по-скоро си беше кървене. Всичко свърши успешно 😊

# 469
  • София/Севлиево
Хоуп,тризначета ли роди?

# 470
Не, близначета. Едното спря да се развива към 6 седмица. Казаха, че най-вероятно това е била причината за по-сериозното кървене. Но и по-добре, че така се получи. Доктора ми иначе настояваше за редукция, пък и аз не си представях как ще износя и отгледам три..

# 471
Благодаря ви, ще се чуя с доктора, който ми направи трансфера, но поне е успокоително, че се среща често.а Прогестан от 50мл на ден съм.
Много ми се вие главата като ставам, май ще трябва да изследва и В12 и желязо в последствие.

# 472
  • София/Севлиево
Не, близначета. Едното спря да се развива към 6 седмица. Казаха, че най-вероятно това е била причината за по-сериозното кървене. Но и по-добре, че така се получи. Доктора ми иначе настояваше за редукция, пък и аз не си представях как ще износя и отгледам три..
Радвам се,че все пак историята е завършила щастливо.Моята с три приключи в 10 г.с.преди 4 години,но още не мога да забравя колко се радвах и как се молех поне две да останат,т.к.с едното имаше проблем.Около година по-късно една съфорумка роди трички.Бях много радостна за нея.Сегашният ми доктор каза,че има практика да връща само по 1 ембрион,но ако имам повече,и впредвид,че при два опита с по 1 не успях,ще настоявам да върне две.И от там нататък е точно божа работа(и малко помощ от медицината)...

# 473
Ели, как си, как вървят нещата при теб, стартира ли стимулация в новата клиника Simple Smile

Радвам се,че все пак историята е завършила щастливо.Моята с три приключи в 10 г.с.преди 4 години,но още не мога да забравя колко се радвах и как се молех поне две да останат,т.к.с едното имаше проблем.Около година по-късно една съфорумка роди трички.Бях много радостна за нея.Сегашният ми доктор каза,че има практика да връща само по 1 ембрион,но ако имам повече,и впредвид,че при два опита с по 1 не успях,ще настоявам да върне две.И от там нататък е точно божа работа(и малко помощ от медицината)...

# 474
Ели , а как аргументира връщането само на едно ембрионче? В клиниката , в което съм, връщат колкото имаш , т.е. и две , и три , ако има повече тогава замръзяват.

# 475
  • София/Севлиево
Добре съм.Чакам за заповед и ще стартирам в Афродита при д-р Станулов.Ти как си?
Ирен,имах само 2 и доктора настояваше да връща по 1,още повече заради проблемите с тънката лигавица...

# 476
Ели желая ти много успех Hug
Момичета, някоя от вас била ли е на фракси след трансфера и може ли да се комбинира с медрол и еутирокс? Някаква хитринка за да няма синини знаете ли?
Успех на всички и прекрасни, здрави бебчета на финал People Baby

# 477
Добре съм.Чакам за заповед и ще стартирам в Афродита при д-р Станулов.Ти как си?
Ирен,имах само 2 и доктора настояваше да връща по 1,още повече заради проблемите с тънката лигавица...

Елислава, при моя доктор си Blue Heart дано да ти е на късмет и да сбъдне желаното Animal Hatching Chick

# 478
  • София/Севлиево
За синините от поставянето на Фракси аз се мажа с арника-не стават синки,но трябва веднага след бодването да се сложи.
Много благодаря за милите пожелания.Нека всички скоро видим две чертички,а после и рожбите си мънички.

# 479
Въпросът ми май не е за тук, но ще попитам.
На 4.08 направихме ЗЕТ, неуспешен, Ц ми дойде на 17.08, като по часовник. Сега чакам следващия, който трябваше да е вчера или днес.  Естествено вчера направих един пиклив тест, който е отрицателен. Проблема е че от една седмица почти по цял ден ми се гади и ми е някак отпаднало, та въпроса е
Възможно ли е да се чувствам така заради хапчетата преди ЗЕТ, въпреки че беше предния месец...  (Пиех естрофем и утрогестан) и от тях може ли да се размести цикъла?
Извинявам се за глупавите въпроси, но това ми беше първият ЗЕТ

Общи условия

Активация на акаунт