Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 531
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Саre88 трансферът ми беше на 19.09 събота в 10 сутринта Simple Smile Предишният път нямах никакви усещания, даже и ПМС. И съответно резултатът беше крайно отрицателен, дори имплантация не е имало. Това сега ме притеснява. Надявам се, че има случаи на мами, които не са усещали нищо и са успели!
Има има😁😁 В момента пътувам за ФМ в 20+ седмица съм надявам се всичко да е ок до финала.Признаци нямам почти никакви от самият трансфер насам.Придърпвания пмс и тем подобни нямаше и дори ида е имало някакви минимални то ние ги"усещаме" защото сме вглъбени в собственото си тяло и повечето от тях са предизвикани от таблетките(хормони) които всяка от нас допълнително приема.Та мисълта ми е мили момичета не се напрягайте допълнително"имам ли симптоми..нямам ли?" Притесненията тепърва предстоят от преглед до преглед ,от фетална до фетална и тн.Пожелавам на всички които им предстои тест да е положителен а на тези които имат отрицателен (и аз имам такива)да НЕ СЕ ОТКАЗВАТ,ДА ИМАТ ВЯРА защото и тяхното слънчице ще изгрее 💖💖💖💖

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 13:14 от Анна Иванова 648392

# 601
При мен вече стана 8 ми ден от трансфера, много ми е подут корема ,наболяват ме яйчниците, корема от време на време...нищо,че пия но шпа 3 ×2 т.и вече незнам кое е нормално и кое не...и ще се побъркам 🙄😢

# 602
Момичета, имам нужда от съдействие като здраво мислещи (доколкото може да сме предвид ситуацията, в която се намираме). Единственият ми симптом, за момента, са леките психически отклонения, които получавам от чакането. В този ред намисли, болният ми мозък реши всеки ден да си препикавам по един тест, докато излезнат заветните 2 чарти. Та вчера (8ден), както вече писах силно отрицателен, днес (9 ден) - силно отрицателен. И реших да си ги събирам върху една кутия (така като лексикон),  вадя ги и на този от днес се е появила втора черта, ама се е появила доста след 10тата минута. Знам, че теста е невалиден, ама дали има и малък шанс (и двата теста са ми от 1 кутия)....мале изпращях вече май

# 603
Момичета, имам нужда от съдействие като здраво мислещи (доколкото може да сме предвид ситуацията, в която се намираме). Единственият ми симптом, за момента, са леките психически отклонения, които получавам от чакането. В този ред намисли, болният ми мозък реши всеки ден да си препикавам по един тест, докато излезнат заветните 2 чарти. Та вчера (8ден), както вече писах силно отрицателен, днес (9 ден) - силно отрицателен. И реших да си ги събирам върху една кутия (така като лексикон),  вадя ги и на този от днес се е появила втора черта, ама се е появила доста след 10тата минута. Знам, че теста е невалиден, ама дали има и малък шанс (и двата теста са ми от 1 кутия)....мале изпращях вече май

8ми ден на какви ембриончета?

# 604

На 3 дневни

# 605

На 3 дневни

Имаш точно 3 дни да изчакаш мила за 1 кръвен, за да видиш поне има ли имплантация :*  Моят съвет е това да направиш. Наистина се надявам да споделиш хубавата новина! 🍀🍀🍀🍀🍀

# 606
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте момичета, днес съм 14 дни след трансфер на 2 петдневни бластоциста...
Първия тест направих на 12-ти двн, а другия днес - 14-ри...
Док. за първия резултат каза, че не се е получило, но да продължавам с лекарствата (3х2 утрогестан), а днес след врория теста каза, че има шанс.....
Ще се побъркам...
А и имам зацапване от няколко дни...

# 607
  • София/Севлиево
Според мен е биохимична,нищо че има покачване Sad Преди два месеца и аз имах такава.Четох,че после много лесно се забременява,но на мен ми беше последния бластоцист.Обаче ако ти имаш още може веднага на другия месец да опитате отново.

# 608
  • Столицата на "Второто българско царство"
Нямам... бяха само двечки...
Първо икси ми беше... Извадиха 3 Я, но само две бяха отлични!

# 609
Здравейте дами,
на 14-ти ми беше трансфера на един бластоцист. Тази нощ получих нещо като контракция, след това зацапване и  прокървяване. Веднага отидох в клиниката, пуснах HCG и резултата е 9.41.
Как мислите, дали имам някакъв шанс или стойността е твърде малка? Доки каза да не спирам лекарствата 2x3 утрогестан вече през устата и всеки ден инжекция Зарзио. След 2 дни още един кръвен тест.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 17:53 от S.L.S

# 610

Здравейте! На 11.09, ми беше трансфера. Но, искам да уточня, че ползвах услугите на клиника в Чехия. На 8 ми ден, си направих уринарен тест, който беше отрицателен и замина в коша. Но, незнам след колко време, просто реших пак да го видя и се беше появила, една много бледа втора чертичка. На 11 ден си пуснах кръвен, който се оказа положителен. Искам, само да кажа да че и след 10 мин теста, може да си е положителен. Стискам палци.

# 611
За мен тези стойности под 10 са нищожни...но това е моето мнение и при тях не бих пила лекарствата.Като отчитам,че това е за 5дневни и че има достатъчно минало време ...но пак казвам, това е мое мнение.
И аз знам,че след биохим.лесно се забременява,но не се получи при мен, а и след първото ин витро се сдухах доста и според мен и нервите повлияха...

Днес бях ня профил.преглед и ми казаха,че секциото е идеално направено (при др.лекар бях) и че съм идеална за 2ро, в ову съм (което знаех,защ.го усещам), но за сега не бързам 😁😁

Стискам палци 🍀❤

# 612
Привет момичета Simple Smile минавам да споделя само...
Трябваше днес да правя трети трансфер на последните 2 замразени, но не стигнахме до него.
Изначално те не бяха с хубаво качество, при размразяването днес не са реагирали добре и не ги върнахме. Frowning1 
Продължавам само с утрогестана още 6 дни и после чакам нов цикъл.
Можем веднага да преминем към нова стимулация, но май съм по -склонна да пропусна един цикъл...

Имам един въпрос, до сега и при двата предишни трансфера съпругът ми е присъствал на тях и сме виждали цялата процедура на екран, в новата клиника обаче нямат такава практика?
Ще съм благодарна да споделите как е при вас, че днес малко се изнервихме от тази новост. Green Heart

# 613
На първото ин витро имах снимка на ембрионите (мога да ви я кача ако искате), както и още една на върнатите, виждаше се като бяла точица течността,която е върната.Второто на същото място,  нямах снимки и нямаше време, имаше доста процедури, но ми бе достатъчно, че завърши успешно. 🤱И в 2та случая знаех,че лекарите вършат това,което трябва.Те следят на екрана и виждат това,което е нужно.
Съжалявам,че не сте стигнали до трансфер.Аз съм За организма да има почивка, а не стимулация след стим.

Междудругото си доизпих Иназитола на прах(т.като е витамин и не вреди) и още веднага тялото ми реагира и мисля,че помага много за овулацията❤

# 614
Здравейте, най-накрая да мога и аз да напиша нещо по темата в темата :") Досега не успявах да стигна то трансфер, то не бяха хиперстимулации, полипи.. Но на 16 септември върнахме 1 ембрионче. Сигурно е рано да препишквам тестове, но не мога да се спра вече втори ден и предполагам, че ще съм така до кръвния. Днес се виждаше една мъничка бледа чертичка. 7 ден след трансфера би трябвало вече да показва, нали? : /
Правихме инвитрото в болница в Чехия и ме викат на кръвен тест чак 17-20 дни след трансфера. Някак ми се струва много късно, но нали са доктори, би трябвало да знаят кое кога се прави. Като стимулация този месец имам само естрофем хапчета 2 пъти на ден, прогестерон 3 пъти на ден и 2мг медрол, който имунологът предложи, защото има леко завишени антитела срещу зона пелуцида (тоя мой късмет..).
Много многословна станах, но се радвам, че сте тук! Това чакане и всички мисли защо не става са направо побъркващи, ако трябва да си ги мисля сам-сама. 

Общи условия

Активация на акаунт