ОКТОМВРИйското детенце е вече с изпечено дупенце!

• 11 545
  • 267
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН НА СТОЯН И КАмЕН! да са живи и здрави, полави ,весели  и все така чаровни!!! Лу , много да ви радват и обичат!
Честит рожден ден и на Райчева!!!!Надявам се си си пожелала най-прекрасните неща вчера Ако пък не си - пожелавам ти ги от сърце Аз вярвам че с рехабилитация и време Райчо ще навакса всичко досега Peace PeaceМежду другото - нещо не разбрах - в какво се опасява точно невролога???само размера на главичката ли го притеснява????При нашата Радост прегледа при психиатър неможа да установи кой знае какво , защото е прекалено мъничка за да се анализира умствената напредналост Тя е на 1,4г Но пък да ти кажа, когато преди няколко месеца отидоха да първи пат в София при Чавдаров тя не можеше нищо да прави Физическите и възможности отговаряха на 3м бебе , а беше вече на 1г От тогава минаха 4м и сега номожеш да я познаеш Вече пълзи, застоява се и права, обръща се от корем по гръб, от легвнала по корем става до седнала Освен това комуникира, закача се и бърбори нещо си , а уверявам те на 1г детето стоеше като кукла и нищо, ама нищо неможеше да прави Та всичко това ти го казвам за да те успокоя че психическото развитие върви редом с физическото и просто малко ще закъснеете но ще се справите със проблема - сигурна съм Ако обаче имаш и най малкото съмнение относно хората които в момента се занимават с Райчо, не губи време а потърси други специалисти Обърни се за помощ във форума за деца с увреждания и хрлонични заболявания Там ще ти помогнат и със съвети и с координати! Целувки на малък Райчо! Heart Eyes
Честит имен ден на вчерашните именници! Hug Верич, Любчо, Надетата ни Wink и София! Да са ни живи и здрави!
Ние вече сме добре Проблемите с дупето ни свършиха - за сега! Mr. Green Обаче сме станали такива глезльовци, че не е истина ooooh! То не би тръшкане, не би реване и сълзи за всичко което му се отказва Къщата е пълна с играчки , но лаптопа е по интересен, както и мръсните обувки в коридора, за паничката и храната на кучето- не коментирам ooooh! Малък манипулатор!!!!!!

# 181
JuliS благодаря ти за подкепата и за обясненията на малката Радост. Надявам се че принея нещата ще се оправят. В същност другия месец като отидем на преглед невролога ще прецени дали да ни прати да му направят снимка на главата и да се разбере от къде идва този проблем. Като се има на предвид че ние ходим на рехабилитация от 2,5 м. виждам че има голям напредък от тогава. А за главичката се съмняват че може да не нараства както трябва и това да доведе да някакви увреждания в последствие. 
Вече писах в "деца с увреждания и хрлонични заболявания" и там ми казаха че тома може да е голям проблем(малката главичка - микроцефалия), но докато не му направят снимката нищо не могат да ми кажат. Просто доктора иска да види за едим месец с колко е нарастнала и така да му я прави.

# 182
Райче - стискам силно палци тогава и вярвам че нещата ще оправят! PraynigИмате нашата подкрепа! Hug

# 183
Райче, моли се за зайчето - сигурна съм, че ще расте здрав и силен!
Ето малко снимки от вчера: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8495&AlbumId=67224
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Следващия рожден ден обаче ще е само с деца Sunglasses

# 184
  • София
Ей, Лу много хубави снимки. А може ли да кажеш от къде ви е тортата?
Райчева, успех. Не се притеснявай, детето бързо ще се научи. Дао само всичко с главичката да е ад Praynig.

# 185
  • Варна, България
Райче, браво за постиженията на Райчо! Дано всичко да е наред с детенцето! Много кураж, миличка!  Hug Представям си какво ти е на майчиното сърчице  Praynig, но както те е посъветвала Юлка - да отидете и до София - там наистина са най-добрите специалисти. А има мами тук от форума, които съм сигурна, че ще ти помогнат със съвет или препоръка.

Лу, близнаците са страхотни! И мноооооооого хубава торта! И вкуснааааа / аз нали съм на диета  Mr. Green /
Мацки, давайте идеи за подаръци - какво са получили вашите и какво бихте желали да им подарят, че вече близките ми питат какво да купят. Засега съм поръчала люлка и триколка. Давайте идеи!
Хубав ден!
На мен днес ми предстои да лепя тапети и фриз. Сърбят ме ръцете...  Twisted Evil

# 186
Мама Райчева,  стискам палци  всичко да се оправи бързо и да нямате никакви притеснения  Hug! Целувки на мъника   love001! Аз и преди съм писала, опитайте с плуване заедно с мама.
Лу, страхотно сте изкарали  Grinning! Тортата е чудесна!
Волтаж, ние се сдобихме с музикалното слонче на Фишер Прайс  smile3535.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 17:11 от valeria1

# 187
Оле изпуснала съм рожденниците!
Бъдете щастливи, милички!!!!

Аз преподреждам къщата и ми е леко пламнала главата, та не ми се чудете Simple Smile

# 188
Simple Smile Тортата е от Лагуна - питайте Златото за нея Wink. Там също хапвахме често след училището за бременни. Такива координати намерих в нета: http://www.zavedeniata.com/index.php?page=article&cat=8&pub=248
За подаръците - пратих таткото да напазарува от Chicco, и ги разпределихме по родата Wink. Имаме музикална масичка, триколка с педали, пееща жаба и багерче. Като за първи рожден ден реших, че може и по-скъпи играчки да си поискаме, пък и нали са за двама. Сега много им се радват, доста бързо се ориентират кое какво прави.

# 189
  • София
Lu ,  страхотни тези двамата господа - голяма веселба е паднала!
Raicheva, искрено се надявам с малък Райчо всичко да е наред, а и щом сте намерили добри специалисти и сте отговорни родители - вярвам, че всичко лошо ще остане назад, късмет!
Вчера на Преслава и намерих спален чувал какъвто търсех - нито много дебел, нито тънък - есенен  Laughing. С нетърпение очаквам към края на седмицата да си я видя и гушна, че страшно ми липсва!

# 190
  • София, в полите на Витоша
Здравейте, дами и от нас!!!

Честито на големите малки мъже, да растат за радост на мама и тати!!! Тея е малко болна- явно от зъбите пипнахме вирус, та ни удари в ушите и в гърлото, малко се буди нощем, но ще се пребори, нали ми е герой!!!
Йоана днес беше на прървият си истински учебен ден, но не е особено впечатлена... Joy

Малко снимки от нашата ученичка и тук също

Целувки от нас, че пак осъмнах... Joy

# 191
eto snimki ot ezdata- sorry za latinicata - posle shte ia oprawq:

celuwki ot nas

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 00:44 от zoroto

# 192
Леле, Зори, увисна ми ченето и още не мога да си го затворя!  Wink Браво на детето! Възхищавам се на него и на смелите му родители. Аз съм яздила само веднъж и още ми е пресен спомена за мускулната треска на бедрата 1 седмица след това. Но беше наистина много приятно.

Райчева, искам да ти вдъхна кураж и да ти кажа, че с постоянство нещата могат (и трябва!) да бъдат коригирани. Баткото на Вики е имал лека форма на церебрална парализа, установена като е бил бебе. След няколкомесечна терапия всичко се е оправило, дори е започнал да изпреварва връстниците си във физическо отношение. Диагностиката и терапията е правена в София, при д-р Чавдаров в ЦЛРДЦП - светило в тази област. Сега е първокласник, и изключително умно и будно дете. Стискам ви палци и ви пожелавам всичко с Райчо да се оправи и след години да бъде просто и само един лош спомен. Може би не е лоша идея да дойдете до София на консултация с Чавдаров?

Благодаря ви момичета за поздравленията по случай именния ми ден. Аз направих леко събиране на роднини у дома. Направо луднах - дали да сервирам, дали да отсервирам, да наливам ракия и вино, дали да дундуркам Вики, дали да правя компания на гостите. Таткото правеше барбекюто в двора и практически нямаше кой да ми вземе детето от ръцете цели 2 часа. Дребния не пожела да иде при никого, само при "мам". А масата непрекъснато искаше подновяване... Нищо не разбрах от празника си, нито можах да седна като хората, нито да се почувствам празнуваща. Та по този повод реших РД-то на Вики да го направим в някой парти клуб, където някой друг ще готви, сервира и забавлява гостите. А аз също ще съм гост и само ще се наслаждавам на младенеца и на другите младенци. Ееееех, мечтииии....

Пипи, а ти да вземеш да купиш една голяяяма раница на Йоана, че да има къде да си събира шестиците! Simple Smile

Ето малко снимки на Вики - http://pg.photos.yahoo.com/ph/oronova/album?.dir=/54f1re2&.src=ph

Мъжото ми пусна една муха в главата, която бръмчи и не спира да ми пречи да мисля за друго. "Дай - казва той - да отидем на едно октомврийско море в Гърция". Бива ли да откажа на такава добра идея? Нямаме си представа все още към кого да се обърнем. Помогнете ми с идеи и препоръки за травел агенции - нещо на добра цена, all inclusive за двама с бебе, с наш транспорт. Тенкс предварително!  Heart Eyes

# 193
  • София
Здравейте и от мен! Не съм писала отдавна, защото както знаете нямям Интернет  (абе, с мъжа ми живеем като в каменната ера – без комп, без телевизор). Това е нарочно да можем да се видим спокойно вечер, без ел.дразнители    1dating......
Сега ще е малко по-дълго писането:

Снимките от старите ленти ме разчустваха – съжалявам, че не съм се включила по-рано – много сте готини....

Райчева стискам палци Райчо да е добре – ДАНО, ДАНО...

Мишленце, страхотни разходки сте направили и наистина ме разби с фигурата си ! Браво на теб, аз килата ги върнах, но корема е ужасяващ – още приличам на кенгуру и да ви кажа май така ще си остане.

Zoroto, за столчето има хубава статия в началото на форума, но в никакъв случай столчето не се слага там където има Air bag. За предната седалка казват, че тя е най-опасното място в колата и не е желателно, но май не е забранено НЕ ЗНАМ. Дея се вози отзад по диагонал на моята седалка – така че да я виждам лесно. Откакто е новото по-голямо столче е по-високо, по движението и вожда всичко и се вози много добре (пу-пу). Нямам никакви грижи и само се разхождаме с нея.

По този повод да кажа на всички майки мераклийки за борисовата градина: Ако нямате компания – свиркайте да ходим заедно. На мен там много ми харесва.  bigdance2

Julis, Дея от 1 седмица пощуря и насън обикаля кошарата и така си удря главата, че мен ме боли. И няколко нощи така си изкарвам акъла – чудя се добре ли е това дете, какво му става? Не знам нормално ли е това буйнстване нощно време???

Иначе ние сме добре аз изкарах два вируса, но сега съм ок. Дея за щастие пропусна втория. На мен ми е малко скучно, защото мъжа ми работи до късно и с нетърпение чакам рожденните дни.
Целувки на всички рожденици! до скоро

# 194
Здравейте мами!
Райче, моля се Praynig да се оправи райчо и да няма сериозни диагнози за главичката!
Лу, много а хубави снимките!
Танче, дано оздравеят бързо дечицата ти и да празнувате прекрасен рожден ден в неделя!!!
Зори, голям ездач Алек бе!Направо ме разби, много ми хареса!!!!!
За столчето-може и на предната седалка, но в никакъв случай не се слага там където има Air bag!!! Най-безопасно и сигурно е на задната зад шофьора!

Йони вече е здрава и днес беше на ясла за 2 часа, а утре ще е вече за цяла сутрин-в 8 ще я заведа!
Нашата годишна консултация отчета 8.700 кг и 75 см!!!  Mr. Green На кг била малко, ама на височина го докарва идеално!!!
Целувки!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт