ОКТОМВРИйското детенце е вече с изпечено дупенце!

• 11 547
  • 267
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЯН И КАМЕН! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ХРАБРИ МОМЧЕТА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАМА РАЙЧЕВА! БЪДИ ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКА И С НЕСЛОМИМ ДУХ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЕРИЧ, НАДИНКА, НАДИНА И ЖИРАФА!!!

# 166

Честита една годинка  на малките мъжаги СТОЯН и КАМЕН !
Да са много здрави, усмихнати и весели и да правят мама Жужи и татко Павка най- щастливите родители. Весел и хубав празник на голямото, прекрасно семейство!

Мамо, Райче, честит празник ! Много любов и щастие ти желая!

Честит имен ден на красивите ни мацки: Верчето, Наденцата и Жирафчето!
Все така да греете и да изкарате страхотен ден !

# 167
Да почерпим и ние за Първия ни Рожден Ден newsm44 newsm68!!!

Предпочитахме да направим купона навън, но времето май не става днес. Нищо, важното е веселото настроение на зайчетата ни! Целувки на всички!
Честито на именниците и на рожденниците!!!!

# 168
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЯН И КАМЕН! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ МОМЧЕТА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЕРИЧ, НАДИНКА, НАДИНА И ЖИРАФА!!! ЖЕЛАЯ ВИ ВСИЧКО НАЙ ХУБАВО!

Благодаря Ви за пожеланията и да Ви почерпя по едно  party023 Wine Glass

# 169
  • София
newsm38 Lu, честито ти рожденици. Да са живи и здрави! babydust7
Честит имен ден на Надинка, Надина, Верич и Жирафа.. Много здраве и любов.
Честит рожден ден Райчева, желая ти всичко най-добро..
Деси, честито ти християнче.
Меги, Ади, Джули, бързо да се оправят малките.
Да не си помислите, че на нас ни се размина. И двамата са с червени гърла и сополиви. Ама бързо взех мерки, дано ни се размине високата Т този път.
Лек ден и весело изкарване на празнуващите. dancing

# 170
  • София
 happy bd [size=14pt]Честит Рожден Ден на малките и големи рожденници! С пожелание да са много здрави, щастливи, обичани и послушни (това последното е за мъниците  Grinning)! [/size] bdbaloni Честит Имен Ден и на всички именици! Весело празнуване на всички![/size]

# 171
 newsm59  bigdance2 newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЯН И КАМЕН И СИМОНА! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ДА ИМАТ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

РАЙЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА   bouquet

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  bouquet

За парти аксесоарите, в сп.Моето бебе и аз видях рекламата на Пегас. Оказа се, че е много близо до нас. Една пряка на Иван Асен - ул.Страхил Войвода 2. Ако се идва от Румънското посолство, подминава се Яфата и мисля, че следващата пряка се пада. Вижда се от Иван Асен, има голям надпис - Книжна борса Пегас. Има абсолютно всичко.

Вчера минахме през Двете Феи, но имаха парти в момента и не успяха да ни обърнат много внимание. Има доста по-голямо място за родителите, в сравнение с Моето гардже. Разбрах само, че е 10лв на дете, което вкл. наем, меню и играчка за всяко дете. В Моето Гардже ми хареса също, ако е топло времето, на терасата има места и е много приятно, но ако е студено-както се предполага за ноември, мисля, че няма да се съберем. А за нашата дата на 3-ти е заето.
Днес ще отидем да проверим и в 3 клуба в Гео Милев и Редута. За нашия РД решихме да е в клуб с децата и приятели, а след това у нас ще поканим родата.

# 172
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТОЯН И КАМЕН И СИМОНА
Честит рожден ден Райчева
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ   bouquet

# 173
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА СТОЯН И КАМЕН!!!!!!!!!

17.09. - ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ!!!!!!!!!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ИМЕННИЧКИ ДНЕС!!!!!!!!

# 174
  • София - Младост 1А
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪНИЦИТЕ НА МАМА ЛУ И НА СИМОНА! ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА И ВСИЧКО ДА ИМ ВЪРВИ ПО ВОДА!

Честит рожден ден и на мама Райчева! Много щастие, късмет и любов ти пожелавам!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!!!

# 175
Честит Имен Ден и на всички именници  newsm51! Весел празник  smile3525 !

# 176
  • София, в полите на Витоша
bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МЪНИЦИТЕ НА МАМА ЛУ И НА СИМОНА!  bouquet   bouquet   bouquet

Честит рожден ден и на мама Райчева! Много щастие, късмет и любов!

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ  ИМЕННИЦИ!

# 177
Честит първи рожден ден на Стоян и Камен на мама Лу и на Симона!Да са живи и здрави!  bouquet
Честит рожден ден на мама Райчева.Много здраве,семейно щастие,любов,късмет и всичко най-хубаво  bouquet Hug
Честито и на днешните именници!

# 178
  • Варна, България
   bigdance2 Честит рожден ден на малките слънчица Камен и Стоян! Бъдете здрави, неуморни и игриви! Tada

baloni Честит рожден ден, Рали!  baloni Много здраве, любов и радости в семейството! На много хубав ден си родена!

Честит имен ден на всички именици - Верич, 2те Надинки, Жирафчето, Любчо на Ивон, София на Poupon!

Ние със Сами сме добре. Вчера направи първите си крачки сам!  newsm44  newsm44 Много е вълнуващо! Обожава да бута проходилката от външна страна и такива пируети прави!  Laughing Петото му зъбче е на път. Люлея го на люлки в морската, пускам го на въртележки и колички и много му харесва. Харесва му да се рови в пясъчника на едно заведенийце, където ходим. Забелязвам, че почна да се бори за играчки в играта с други деца. Иска всичко да е за него! Всеки ден става все по-интересен! Бърбори постоянно. Голямо е сладурче. Ето и малко нови снимки
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7415&AlbumId=67172 … p;PhotoId=3099232
Като гледам и вашите снимки - дечицата ни вече не са бебета, а малки момчета и момичета. Става ми толкова миличко!
В момента правя стаята на Сами  и съм заета с майстори и обикаляне за покупки. Имам намерение като направя стаята да го отделям да спи сам. Голям гладник е станал и все ам ам търси и се сърди като не му дам.  Mr. Green
Гея, Преско много е пораснал! Добре сте се завърнали от почивка / и болница / !  Но ще те критикувам - как можа да дойдеш във Варна и да не се обадиш!  Mr. Green
Бабка жабка, Краско и той много готин!  Sunglasses
Пипи, честита първокласничка! Да й спорят науките!  Mr. Green
Дрина, разчувства ме с тези спомени и снимки!
Вал, браво на баткото! Трябва по-често да заформяте такива вечери с помощник като него!  Wink
Кламерче, аз съм за обще рожден ден! Ама каквито сме несериозни варненки - не знам как ще стане! Ние не можем една среща да заформим...  Embarassed
И мен ме е обсебила мисълта за РД. Но все още нищо не съм измислила /отказах се от Арлекин заради късния час 18.30/ и сега все още се чудя какво, как, къде?!
Айде със здраве!
Много целувки и лека нощ!

# 179
Привет на всички!

Волтажче честито проходили крачета!

Ни в петък бяхме по доктори отново. Сутринта водих Райчо на още един невролог. Докторката потвърди това което вече знаем, но ни даде малка надежда, че с повече труд той ще навакса всичко. Просто щее малко по бавно и няма да стане с магическа пръчица - хоп и готово.
После го водих по препоръка на рехабилитатора на ортопед. Там всичко мина добре и доктора каза че той се развива добре и няма никакви отклонения. Каза ни като проходи да го заведем пак за да види дали стъпва както трябва за да се вземат мерки ако не върви правилно. Много му хареса колко стабилно стои на краката си.

Иначе всеки ден той прави по нещо ново. Започна да стои седнал вече много по стабилно и почти не иска да лежи. Когато е прав, започна да се навежда и да си взима играчките, а от вчера започна и да се изправя (както е наведен и се изправя). И куп друг дребни работи които той не можеше да прави. МОже да ви изглежда странно, но аз съм много щастлива, че има напредък.
Сега остана само да видим с главичката му всичко наред лие и да отпадне и това, че направо стана няколко дена вече почти не мога да спя спокойно заради това. Невроложката ми каза че още след раждането и е трябвало да ми кажат, че трябва да го наблюдават от много по рано, но е доволна, че не сме се забавили много и може да няма много увреждания. Хем се зарадвах, хем ми стана много гадно. Но това е положението. Не можем да се върнем няколко месеца назад и да променим нещата.

Извинявайте че ви се оплаквам с тези наши проблеми, но просто исках да го споделя с някого.

Пожелавам ви лек и спорен ден от нас с Райчо.

Общи условия

Активация на акаунт