ОКТОМВРИйското детенце е вече с изпечено дупенце!

• 11 550
  • 267
  •   1
Отговори
# 150
Пипи, вчера не можах да се включа, но да знаеш, че твойта Йоана ми беше все в акъла Simple Smile от едно време помня, че тази година ще е първокласничка (нали Катето я следва по петите:). Та Честита ти първокласничка! да и върви ученето, да се забавлява и да не и тежи!
Същото желая и на другите каки и батковци на октомврийчета  Heart Eyes

Меги, дано ушенцето на Йони се оправи бързо! И мойта щерка влачи една хрема вече 2 седмици, в понеделник ще идем на консултация, таман да я прегледат.

Господи колко ви завиждам, че има кой да ви отменя........... направо издивявам вече! Целувки за малките и големи помагачи и от мен!

Аз поне не се притеснявам за яслата. Щото дреболяка трябва да влезе в предимство там, където е учила и каката (по правилник), отговаряме и на другите условия за предимство (живеем до градината, работим), а освен това съм в чудесни отношения с учителките, директорката и касиерката Simple Smile Обаче трябва да занеса молбаа в първия работен ден на януари. Не ми се мисли каква тълпа родители ще се събере.
Само дето в момента,  в който написах това, се усетих, че с тия хранителни алергии изобщо не знам как ще се оправяме с храната там! Thinking

# 151
  • София
Здравейте!

За рождение ден, гласувах за 5.11. Сигурно и таткото ще дойде, понеже тогава е почивка.

Пипи, Йоанка е толкова оправно и отворено дете, че съм сигурна, че няма да имате проблеми с училището  Simple Smile
Да ви кажа и аз за кухнята, Красимир твърдо отказва да я хапва. Първите 2-3 дни си хапваше с такъв кеф, но после...... Ей, вярва те ли ми, че никога не съм си преставяла, че ще го моля да яде! Карам храната да лети  Mr. Green , лъжеме го с баба му и леля му, че искаме да му изядем храната и той пак не иска! Вчера беше леща, толкова хубава и той пак не иска, но понеже десертите си ги хапва и почнах една лъжица леща, една крем, една леща и една крем и така. А инече кухнята е страхотна, много вкусна, пасирана, не много, но все пак пасирана. Иска си пюретата и т'ва е, но след като ми откаже да яде кухнята не му давам пюре и го слагам да ляга гладен, после горе-долу с по-голямо  желание яде. Нашата кухня тук в Драгалевци я карат от Борово и се слави като най-добрата детскам кухня в София, но на него това не му пречи да не яде  Crossing Arms А за детската градина, във вторник ще ходя да подам  молба  и живот и здраве 2008 година - на есен с песен  Simple Smile На ясла няма да го пускам, като знам как ги гледат, по-добре да му го спестя, това "удоволствие", а и толкова зор за дете и сега да го пусна на ясла, някакси не си го преставям!

Краси днес бе на рожден ден в Макдоналдс, върна се със играчка и знаме, хапнал си е добре там и е по събрал емоции  Simple Smile

Лек ден!!!   bouquet

# 152
Здравейте мами Hug
И ние да не чуем нещо ...вече 2ри ден сме с гадното зелено разтройство Sick Не повръща, ама много начесто пълни пампата. От вчера сме на диета ориз с ориз и морков. ooooh! А го неиска този ориз и това е!Свикнал Яначко с мУсо... и си го търси. Ако не друго - весел е!
Гея, Надинка - много неприятни изживявания с този вирус! Като четох разказчетата направо ме заболя мен. Много гадно това да гледаш детенце как се мъчи.  Sad
Пипи - честита ти първокласничка!Да е много ученолюбива и прилежна ученичка!  bouquet
Валерия -браво на малката Вал, дано все така да си спинка по цяла нощ. Което ме подсеща че нашият тати от месеци спи на дивана а ние с Янаки на спалнята Whistling ама като се върти по цяла нощ и си бие главата в решетката...  Браво и на баткото. Права си - хубаво е да имаш помошници!
Меги - много неприятно това с ушето. Децата много плачат от уше. Аз затова си имам винаги фуроталгин в къщи, щото знам какъв е писък и каква е болка. Дано не се повтаря повече. Ама да не те плаша...така ще е в началото с яслата. После бързичко си изграждат имунитет и не боледуват така често.
Ер-ка може временно да е това с кухнята - и ние имаме такива периоди. Но лещата по начало я намразихме и кака я изяда. Тя я оцени по достойнство... Mr. Green
Галка - браво за килограмите. Ама за меренето newsm78 защо  мъчат да я мерят Вики легнала...като спокойно могат да я мерят права?! newsm78
Сигурно забравям някого...ИЗВИНЕТЕ Hug
Сега тръгваме към Търново - открили са вчера нов търговски център със сладкарници и люлки и ще идем да го "нагледаме" Mr. Green
Поздрави и целувки от нас! Heart Eyes

# 153
Здравейте приятели! Не ме свърта на едно място в последно време. Треска ме тресе за рождените дни на двете ми мадами. Не мога да избера детско заведение и ми е много притеснено, защото времето се изнизва много бързо, а трябва вече да резервирам. Май в крайна сметка ще остане заведението със закрит детски кът от мината година което се намира до нас. Надявам се майчетата от Варна да нямат нищо против един ден да се качат към нашия квартал.  Blush Искам да спретнем щур купон с много усмивки и вкусни торти. Вече всъщност избрах трите торти. Сигурно се чудите защо ще са 3. Ами за Вики, за Криси и за градината на Вики   cook Въобще голямо тортоядене ще падне. Вече печатам надписи за тържеството, купих балоните, шапките, свещичките на Дисни, тоалетите на принцесите. Заела съм се сериозно  newsm18 Обожавам тези празнични мигове, но ми е малко напрегнато защото за първа година си имам две рожденнички.  Peace
На консултацията в четвъртък кантара отчете 10,500 кг, а сантиметара показа 75 см  Heart Eyes

JuliS бързо да оздравява слънчевия юнак и да поразреди злато производството.  Flowers Four Leaf Clover Давай му много течности да не се обезводни. Компотите от дренки и кайсии са подходящи в случая. А и водичка също. Simple Smile Живо и здраво да ти е християнчето.
® много е трудно да си отглеждаш злоядо дете в къщи. Дано да не ти е такъв и да започне да хапва лакомо от всички вкусни манджи Краси.  feeding
Сребърен облак нямаш ли баби мераклийки да помагат от време на време, да отмаряш поне малко?
Мишленце приятна почивка на вилата ви. Събирай сили и положителни емоции за първия работен ден.   Hug
valeria1 браво на вашия батко че помага в грижите за Валери.  newsm04 Чакам и аз момента в който ще се гледат двете сами, но до тогава още много време ще мине.  Wink За играчките Криси покрай кака си и братовчеда много обича да реди строител, да бута коли и да бръмчи след тях. Новите играчки са и интересни за кратко и затова в къщи кошовете с играчки се въртят периодично.  Mr. Green
galentina хайде чакаме ви в наше село  Grinning Надявам се за рожденния ден да сте тук и да хапнем заедно от тортите на Криси и Вики.  Hug
megan@ дано бързо да оздравява Йоничка и повече да не ти боледува. Много лошо като захапят така болест след болест. Трябва хубаво да се излекува преди да я пуснеш отново на ясла, за да не се усложни повече. Ох, дано да не ти боледува често  Praynig
pipi67 честита ти първокласничка. Да учи с интерес и любопитство и само шестици да носи в бележника. Чакаме обещаните снимки  photo
mmz много неприятно това с молбата.  bash Дано всичко да се нареди по най-добрия начин за вас. Представям си само колко нерви си строшила с тези неуредици  ooooh!
Варненки а ние ще правим ли ОБЩ рожден ден през ноември? Има ли желаещи?
Честита първа годинка на Алекс  Heart Eyes

Ровейки се за парти центрове - открих тези в София http://www.deteto.info/pages/HIDDENFRAMES.HTML?frame=http://www. … ki_atrakcioni.htm Защо и във Варна няма такъв избор  Confused

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 00:04 от klamerche

# 154
  • София - Младост 1А
Привет и от нас.

Идва Октомври и аз от носталгия се зарових в старите ни теми. Е поревах си отново и си спомних трепепите около раждането на бебоците ни, сълзите за Рони, чакането, подготовката, смс-ите, новините...
Нямам грам време да кисна във форума, а за виждане да не говорим.
А ако знаете само как ми липсвате тайфата...
спомняте ли си какви бяхме... я хвърлете едно оченце на част от "групата на Шаро"

снимка 1
снимка 2

а това... ако не ме лъже паметта е първата ни среща и първата ни … 84;ка

Тюх как се разкиснах...

А иначе ремонта върви с пълна пара. Гадното е че непрекъснато по нещо излиза, или нещо не сме предвидили, но все пак края му се вижда. Детската стая е готова и мебелирана. Банята също е готова. Там една дребна корекция около ваната се налага, но мъж ми се надявам да се справи. Мебелите за кухнята и хола са поръчани и се действат. Остана една боя на хола и ламинат. И после... ще режем лентата... прогнозирам някъде в началото на ноември да е.

Иначе... болни сме. След гнусния грип от преди 2 седмици, сега ни тръшна нов вирус - температура и сополи. Опитахме с хомеопатия, но Пепи 2 дни не свали температурата и се наложи антибиотик да пие. Много ми се искаше това да го пропуснем ама...
Сега ни е изпозаразил масово. Майка ми, аз, мъж ми... на всеки по нещо му има. Егати и времето и скапаните вируси.

Надявам се всички да сте здрави (който не е - да се оправя бързо).

Тази седмица се виждах с Мандаринката и Ивчо. Голям сладур е станал. И като казвам голям... имам в предвид буквално... Simple Smile

Друго ново край нас няма. Готвим вече рожден ден, ремонтираме си... изобщо свободна минута не остава.

Целувам ви, прегръщам ви и много ми липсвате.

# 155
Здравейте,майчета!!
Йони е добре, още вчера вечерта свали Т, само за 1 следобед пак беше и не е качвала повече, но след 1 седмица хрема и кашличка педиатърката реши,че е най-добре с това възпаление на ушенцето да пием антибиотик и сега пием Аугментин+сироп Мулти Витамол.
Тази нощ спа много добре, отдавна не се е случвало, само 3 пъти за малко се буди. Днес също си играе много и не плаче, явно е по-добре. Кламерче, ще гледам наистина да се оправи съвсем и тогава пак на ясла. Знам, че в началото ще е така, дано по-нататък укрепне и да не боледува много. В нашата ясла не приямат болни деца, което е добре и като цяло боледуват по-малко.

За рождения ден вече съм приготвила украсите, надписа Happy Birthday е много готин с ягодка от Ягодовата страна!!! Чашки с надпис, балони и свещичка 1!!! Торта ще поръчам в понеделник, че то има само 1 седмица и принцесата ми става на 1 годинка! Направо ми е много странно, кога порасна!!!
Дринка, радвам се че си писала, липсваш ни!!! Тези снимки и аз наскоро ги гледах, много се разчувствах!!!
Кламерчве, голяма твоята бубка!!! Йони беше 8.500 и 74 см на 11 месеца, сега да е най-много 8.800  Flutter ехеее, 10.500 сигурно ще е на 2 години!
Джулка, бързо оздравяване на Яни!!!!!
Облаче, дано израснете тези хранителни алергии бързо!!!

Йони ме вика!! Mr. Green мама, мама, мамааааааааа....... Оле, пак се е надигнала и щъка покрай дивана, ама се пуска да прави крачки и пада и трябва да я пазя..Чаоооооооо
Целувам ви!!!

# 156
  • София - Младост 1А
Така като сте се захванали всички с организацията на рожденните дни, я кажете от къде купувате парти аксесоарите. Тез свещички на Дисни къде може да се намерят. Аз не съм обикаляла и като се замисля наоколо само в Била и Хит може нещо да има.

Джулка, Меги дано бързо да се оправят дечицата. Много е кофти като са болни мъниците. Целувки от нас на Яни и на Меги.

Джулка знам, че ще идваш за Реклама Експо. Да знаеш че ще чакам да звъннеш за да се видим. Може да се уговорим заедно да разгледаме изложението, че и аз мисля да го посетя. Нали се връщам на работа от януари, та да видя какво предлага народа.

# 157
Боже, гледате ли "Отечествен фронт" с Мартин Карбовски? Направо думи нямам...

# 158
  • софия
Момичета,да ви се похваля-имам си християнче LaughingКръщенето мина идеално,Алекс не рева изобщо(за моя изненада)Много съм доволна.

# 159
Здравейте и от мен!

Дринка ме развълнува с тия усмивки от старите ленти!Много мило!Струва ми се ,че беше и скоро,и същевременно -преди много време!
А дечицата ни растат и всички,като гледам,се готвите за рожденни партита!Аз ще  поотложа малко подготовката,като ми свършат очните-тогава!А иначе,относно парти аксесоарите-Мишленцето спомена,че ще ни пише за някакво магазинче,дано се сети за кое е ставало въпрос!А аз досега съм купувала такива неща само от "101 балона".

Честито на новопокръстения Алекс на Деси!
Честито и на първокласничката Йоанка!Да ти е жива и здрава,Пипи,ученолюбива и послушна!

Леле,като ви чета за тия ясли,градини и кухни,направо ми настръхва косата!Ние скоро няма да сме им клиенти!Иначе ви пожелавам успех в борбата с бюрокрацията и корупцията и в тази сфера!
Ние използваме усилено циганското лято и сме все навън!Тони вече иска постоянно да го държи някой,за да ходи и така се радва,че го прави вече!Да се пусне сам го е страх,но иначе е като състезател по бързо ходене!Да не ви казвам как ми е кръста!
Аз съм си тук,в София, до утре и гледам максимално да съм с него,макар че има и други разни неща за вършене,но карай!То времето никога не стига!
Мег,дано бързо и мине ушенцето на Йоничка!Сигурно много я боли,милата!
Миринда,и аз,готвейки,хванах част от Карбовски ,и направо се чудех какво да правя-да рева ли, или да беснея,че съществуват такива мозъци?!

Бързо оздравяване пожелавам и на Джулиния Яни,а и на всички болнички дечица,надявайки се да няма такива!

Оставям ви за сега,че настъпи и моето време!Ще релаксирам след дългия ден!Гърбът ме боли ужасно,кръстът също,абе...май все по зле ще става от тук нататък...
Лека нощ!

# 160
Бързо оздравяване на Йоничка и Яни  Hug!

# 161
bdbaloniЧЕСТИТА ЕДНА ГОДИНКА НА АЛЕКС bdbaloni ! БЪДИ  ВЕСЕЛО, ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ baloni!

# 162
Честит първи рожден ден и от нас   bouquet

# 163
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте майчета!
Понеже ЕР-ка няма много време  Wink та аз да покажа на бабин Краско муцките. Mr. Green
 http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=20788&AlbumId=67011
На Пипи67 търпение с първолачето. Heart Eyes А на първокласничката много успех и да радва мама и тати с много 6-ци в което не се съмнявам. Hug

Честит Рожден Ден на Стоян и Камен на мама Лу!Да са много здрави,щастливи и весело и безгрижно детство!

Честит Рожден Ден и на мама  raycheva!
Много здрава и щастлива!

Честит Имен Ден на всички именници! Да са живи и здрави и много любов и щастие!

Весело изкарване на празнуващите!  Hug

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 00:30 от babka_jabka

# 164
Още рожденици  Grinning!

bdbaloni ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ РОЖДЕНИЦИ СТОЯН, КАМЕН И СИМОНА  bdbaloni! ЧЕСТИТА ПЪРВАТА СВЕЩИЧКА  nbirthday! МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ!

newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА РАЙЧЕВА! БЪДИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА  newsm51!

Общи условия

Активация на акаунт