ОКТОМВРИйското детенце е вече с изпечено дупенце!

• 11 882
  • 267
  •   1
Отговори
# 45
bdbaloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН  bdbaloni

НА newsm59 АНТОНИА  
                                             И  newsm59 ТЕОДОРА
 !
newsm51 БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ,  ЗДРАВИ, КРАСИВИ И УМНИ МОМИЧЕНЦА  newsm51!   РАДВАЙТЕ МАМА И ТАТКО  family

ЦЕЛУВКИ    smile3525  love001!

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 00:41 от valeria1

# 46
Ха,здравейте и от мен,
Не сме заминали зад граница,а сме си в родна София Joy
Не съм писала от първата световна,но се надявам да бъда вече редовна мама.
Ние с Пепи и бебо сме добре вече. Казвам вече,защото през първото тримесечие беше невероятен кошмар .Повръщах нон стоп и до обяд не можех да си вдигна главата от леглото.Наложи се да стоим с Пепи при майка ми в Банки,че да помага.За около 1 седмица се схванах толкова жестоко и отново се наложи да лежа.Надявам се с премеееждията от таз бременост да съм до тук, все пак останахме самички и ще трябва да се гледаме с малчо.
Вчера бях на консулте и бебо се развива с 1 седмица напред за мое учудване,защото покрай моето диване почти не ми остава време да седна.
Все още не сме проходили,то и аз не го водя много.....
Имаме си само 2 зъба,искарахме гадният вирус с 39 градуса температура и така.

Не съм чела нищо назад и се надявам в близките дни да го направя и отново да се включа.
Накратко това е около нас.Целувки на всички мъници и до скоро. Heart Eyes

# 47
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от нас!

bdbaloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН  на първите ни рожденички- Теодора и Антония!!! bdbaloni

И ние черпим за последният си мини- рожден ден!!!

Добре дошли на завърналите се!

Честити ходещи крачета на Яни и Вики!

Меги, радвам се че яслата ви понася добре, Йони е голямо дете вече!

Дринка , и ти се скри като мен, ама мен ме гонят задачи - ремонтираме на вилата, пазарувам на майка ми зимнини, подготвям ученичка и така...

Ло, хайде пък вие болести, да оздравявате бързо! #Cussing out

Мирка, приятно изкарване и слънчеви дни!

Ние сме добре, Тея лази като диверсант, само се чуди къде да се изкатери и каква беля да свърши, отдавна откри какви хубави и грачки има във всички шкафове и сега само разхвърля навсякъде за ужас на какте, които събират...  Joy Иначе търси пръстите ти и скача да ходи с помощ, но оставиш ли я права без да я държиш, веднага сяда- още не се чувства сигурна...

Тейка вече доста думи използва бу- МПС-  беше една от първите, ама това си е обяснимо като само го развозвам детето насам- натам...  ooooh!, мама и ам-ам се изполват по сходен начин според нуждите Mr. Green , кучетата са й любими и щом чуе лай , веднага надува бузи и започва да казва бау- баууууууууу- за всякаква техника от вида прахосмукачка, вентилатор и пр. се използват съвсем на място, а набара ли котарака, започва да казва маууу и да го мачка здраво, а той , горкият , седи като препариран, има тренинг от малък с Йоана, която го разнасяше увиснал на рамото й по цял ден... добре, че живее навън и се спасява от терористи... hahaha

Това е от нас, хубав ден на всички и цалуФки! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 05:40 от pipi67

# 48
Ето ме и мен в този ранен час...Моето дете реши, че точно днес трябва да се събуди в 8ч. (иначе спи до към 9-9.30) и просто ми разби всички детски чувства...
Такааа, аз още не съм прочела всичко, та затова няма да се включвам в актуалните теми. Само гласувах за общия рожден ден - предпочитам да е навън, но в крайна сметка - каквото реши мнозинството, при всички положения ще дойдем  Wink
Нека сега ви разкажа за нашите нови номера в репертоара - имаме си най-накрая 1 зъб (от 13.08), втория е на път, ама нещо не ще да се показва. Първия излезе мноого трудно - придружен с вирус - повръщане, диария, зачервено гърло, Т, направо ми се скъси живота за два дни. Резултатът е, че вчера на консултацията я измериха -200 г (т.е. 10,400) и пък същите см - 74. Пълзи със страшна скорост, изправя се на всяко удобно за целта място, обикаля кревати, дивани, кошарки и т.н., ходи хваната за ръчички (и всичкото това на пръсти  Grinning). В проходилката мачка всичко, което й се изпречи на пътя, прегазва играчки и хора... Словесният й репертоар се обогати - вече освен баба, в него присъства и мама, кака, бау-бау, баууу и... толкоз. Бедни сме на звуци  ooooh!
От понеделник най-накрая ни приеха в детската кухня, та сега вече няма да ми е съвестно като блъскам пюретата в устата, ще има готвенко (то така, като не мога да готвя...)

Ето и малък разказ за пътешествията ни. За Богородица ходихме на селото на Илия - там това е голям празник, независимо дали е почивен ден или не - събират се целите фамилии, коли се агне и се сяда на ядене и пиене. А аз понеже не ям агнешко, си останах гладна - три дни изкарах на диня и варена царевица  Joy. (Е поне резултатът се видя - свалила съм още 1-2 килца за последния месец  Peace). После ходихме на селото на майка ми - Горни лом (близо е до Белоградчик) и поседяхме там три дни. От там запалихме колата и акостирахме в Гложене. Там ни беше най-голямата ваканция - цели две седмици. Ама да знаете - много е хубаво да си си при баба - всяка сутрин ми правеше закуска (винаги разнообразна - кекс, мекици, бухти, палачинки...   chef), готвеше ми разни вкусни манджи, занимаваше се с малката... Разкош направо. Даже вечер като я приспях се качваше при нея (там спалнята е на втория етаж, пък нямам бейбифон) и аз си гледах ТВ долу на спокойствие, даже два пъти излизах на дискотека.
А едно от най-приятните неща беше, че се срещнах на живо с Облачка  Laughing Понеже не съм чела, тя може и да ви е писала два двата дни, които се виждахме, та затова аз няма да се повтарям. Само ще кажа, че има страхотно семейство, а Катето е толкова лъчезарна... Еличка пък щом видеше фотоапарата заставаше мирно, гледаше към обектива и се усмихваше, истинска малка позьорка (за разлика от моето дете, на което почти всички снимки са му в профил) Ще кача и снимки, но още не съм ги обработила, та затова - друг път.
А рождения ми ден мина чудесно. В петък следобед Илия и дъщеря му пристигнаха на село, докара и сестра ми. Вечерта си направихме скара разни мезенца. После отидохме на една механа, а от там  в дискотеката. Признавам, че малко се попочерпих  Embarassed, но ми беше страшно весело. А пък на моя мъж му се събра доста умора и докато аз купонясвах, той поспа малко на сепарето  hahaha Е, важното е, че си изкарахме чудесно. Имам си за подарък DVD записвачка за компютъра и нови обувки, с които ще дефилирам на сватбата в Бургас на 23-ти този месец (последната за сезона  Mr. Green) Сега упорито си ги нося вкъщи, защото са със средно високо токче, а аз съм забравила как се управлява такова чудо.  Mr. Green
Толкоз, мисля, че ви дадох достатъчно четиво да сутришното кафе, пък и на моя дзвер вече му писна да стои самичък в кошарата и взе да надава вой.
Прегръдки на всички - малки и големи!
 Hug

# 49
Еййй, ама верно, че си имаме рожденнички!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЧКИ ТОНИ И ТЕДИ! ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ, ЖИЗНЕНИ И ПАЛАВИ ДЕЦА!

# 50
Ето ме пак! Аз тука като невиждала - три седмици без компютър и сега не мога да се отлепя...
Сега обаче се включвам, за да критикувам - ей, вие, които сте били на Рибарица и Тетевен - как не ви е срам! Аз по същото време си бях на Гложене (на 10 км. от Тетевен) и съвсем ясно го бях написала! Ама не сте прави - как може да не се обадите?! Оставила съм си всички телефони...
А на Гложенския манастир наистина е супер! Е, попа е малко странен (както може би сте забелязали  Mr. Green), но и в това си има очарование - друго си да ти пожелаят "Весели празници" през август  Joy Joy Joy
А така, накарах се, мина ми  Mr. Green
За следващия път да си знаете!

# 51
  • София
:ura:newsm18 Честит Рожден Ден на малките принцеси Антония и Теодора! Да растат много здрави, щастливи и послушни деца!    Party Time Tada

# 52
  • София
Тази сутрин си "говорихме" с Преслава по телефона. Аз говорех, а тя се хихотеше и целуваше слушалката. Развивала мускули на ръцете, като се набирала на всички възможни места, ходела за ръка и в проходилка и мнооого обичала вуйчо си. На разходка били цяла атракция - къде що видела куче започвала да крещи от радост, кучето съответно се скривало от страх и нашата девойка , пък, недоволствала, че вече "бау-бау", както му казвала, го нямало. Радвам се, че първите ученички се представят засега добре.

# 53
Привет на всички!
Не съм писала отдавна, дано не сте ме забравили вече Rolling Eyes
ЧЕСТИТО НА ЕДНОГОДИШНИТЕ ВЕЧЕ ТЕДИ И ТОНИ  bouquet Да са живи  и здрави, много щастливи и да радват мама и тати Heart Eyes
Добре дошли на всички завърнали се скиторещи мами и дечковци  bouquet
Честито на ходещите и леко и безаварйино щъпуркане Laughing Ние още не влизаме в тази група, но надявам се скоро и това ще стане. За сметка на това лазиме като луди, то е силно казано лазене, щото с единия крак лази, а с другия се подпира все едно ще се изправи всеки момент Crazy Абе смешна работа, мога с часове да я наблюдавам, толкова  е сладка Heart Eyes
На Мирката приятно изкарване на почивката Wink Ние също тръгваме в Понеделник, дано поне малко слънце видим, че го дават да се разваля времето, ама кво пък толкова, поне ще сменим обстановката Wink
На болничките стискам палци бързо да оздравяват Praynig Между другото някой да има вести от Гея, дали са се оправили
Дринке, душо, като чуя думата Ремонт и ми настръхва косата вече #Cussing out И моите родители, и свекитата са на тази вълна в момента, та направо до гуша ми е дошло, ама нали  е за хубаво, ще го изтърпим Laughing
Ира, радвам се, че сте добре с бебо и не се претоварвай Laughing
Меганче, браво на малката Йоничка, дано и занапред да е така та да си по-спокойна и ти Heart Eyes
Хайде приятен ден от нас и целувки на всички Heart Eyes

# 54
  • София
Честит Първи Истински Рожден Ден на Теди и Тони!

Невероятно колко бързо мина една година... Помня емоциите около първите октомврийчета.. Май Дрина ми изпрати смс, че Джъмперчето е родила. Беше голяма емоция и радост...

Сега като се занижат едни рожденни дни.. Край няма. Чаааак до нашия  Mr. Green

# 55
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И ТЕДИ!!!!!!!ПЪРВИТЕ НИ РОЖДЕННИЧКИ НЕКА СА ПРЕКРАСНИ МАЛКИ ПРИНЦЕСИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!!!!!!

# 56
Честит рожден ден на малките сладуранки! Да са живи и здрави.
 newsm59

# 57
Здравейте,момичета!
Най-после качих малко снимки от 10 и 11 месеца на Йоанка, колкото и да ме е срам  Embarassed от последното море още нямам снимки, чакам да ми пратят диска. Така е, като си подаря цифров апарат ще ги показвам по-бързо!
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2148&AlbumId=65462 - Йони на 10 месеца
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2148&AlbumId=65646 - Йони на 11 месеца

Днес оглеждах заведения за рождения ден и съм разочарована, за 11 часа на 24.09 е заето, където ми хареса-и Лейди, и Патета, и Смехорани  Thinking Сега или трябва да избера друг час или да мисля други варианти. Май вкъщи мога да направя спалнята детски кът, но още го обмислям!  Hug
Целувки!!!

# 58
  • Варна, България
  hbday Честити първи рожденички Тони и Теди!   happy bd
 Растете здрави, неуморни, щастливи деца!

ПП. За срещата утре - не съм сигурна, тъй като почвам ремонт и ще чакам майстори.  #Cussing out Ако успея, ще се обадя по телефона да ви издиря!
Лека вечер

# 59
Честит първи рожден ден на Тони и Теди!Да са живи и здрави и много да радват мам и тати! newsm59  ura smile3510
Миринда,добре сте си изкарали почивката,остана и снимки да видим.
Ирка,дано не ти се случва вече да се схващаш и лека да ти е бременността!
Меги,Йоничка голяма сладуранка на снимките (пу-пу).А тоя Кроки ти ли го сътвори и я сподели тайната,че много ми хареса на външен вид,а сигурно е бил и вкусен Laughing
За срещата утре аз нищичко незнам къде,кога и тнт,но сигурно няма да дойдем с Вики,защото точно утре имам доста работа.
Целувки

Общи условия

Активация на акаунт