ОКТОМВРИйското детенце е вече с изпечено дупенце!

• 11 529
  • 267
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от нас,
И ние вече направихме първите си самостоятелни крачки. На земята само 2-3, но в кошарата стои прав без да се държи и се пуска от единия край до другия сам да ходи. Много е смешен - пуска се, върви и крещи. Явно му е кеф, че нещо ново може да прави. Да ама това всичкото се случва в кошарата, а на земята направо незнам, като го гледам как се хвърля със страшна сила и се пльоска, ама в кошарата е меко, а на земята не. Много се притеснявам от предстоящите падания и удряния, ама какво да се прави, така растат децата. Има да ни създават толкова стресиращи моменти, само дано да нямат сериозни падания и травми бебоците. То юнак без рани няма, ама дано леко да им се разминава, че да нямаме поводи за притеснение.
Хайде лек ден от мен.

# 31
  • София
Ей, всички ли проходихте!? Браво на всичко малки, ходещи крачета!!!  smile3501  Ние все още лазиме партизанската, но ходиме стабилно, но с придрожител  Mr. Green Гледам нашата бабка е станала много активна, но е забравила да ни брои и нас в списъка за общия рожден ден!!! Ние сме твърдо ЗА, без претенции навън, вътре или където и да е!

СПИСЪК ЗА ОБЩ РОЖДЕН ДЕН :
1. Ема (с мама и татко(?)
2. Таня, Петьо, Вал и Наси
3. Тея с каките и евентуално тати
4. Пепино и мама Дрина (евентуално и таткото)
5. Краско и р-чето (евентуално и таткото)
6. ............

Свиркайте за организацията, украсата и всичко, бабка-жабка ще помага (тя все още незнае, ама няма къде да ходи  Mr. Green ). А инече аз активно правя списъци за нашия рожден ден, той е след има няма 30 дни. Днес дори гледах и торта. Това е около нас. Таткото има малко ядове в работата, но дано всичко се развие по най-добрия начин за нас  Praynig
Онзи ден, както Танчето Ви е казала се срещнахме за малко, но моя син беше яхнал метлата та набързо се видяхме. Ама нещо е спестила аператива  Mr. Green нека аз да я наклюкара  Crazy

Злато, честит първи учебен ден!!! Много шестици , друго не приемаме  Naughty
Мирка, приятно изкарване на моренцето и мнооооого слънце   grinning039
Кламерче, много се радвам за баща ти, че се е прибрал жив и здрав! А масичката е страхотна!  Simple Smile

Е, това е девойчета!!!

# 32
Здравейте, мамита!
Първо ще се похваля, че Йоана се държа прекрасно в яслата, не е плакала, само малко е мрънкала към 11.30, защото и се доспало. В 10 я заведох и тя в пърия момент като я взе учителката поиска пак при мен, но тя много мило я заговори, после взязохме при другите дечица-ние сме най-малки и единственото дете, което не ходи , но няма проблеми. Засега добре вървят нещата, ще видим през следващите дни, дано само е здрава и все така добричка. Даже си е изяла всичко, точно преди да я взема в 12 го хранят и учителката каза, ако имам друго такова добричко детенце да го заведа  Mr. Green Героинята на мама!
На мен ми е много мъчно за нея, но няма как.

Честито ходещи крачета на Яни!!!И честита му кака Петя, дано се разбират добре!!!
Кламерче и на мен ми беше много приятно да се видим! Съжалявам, че не можах да видя другите майчета, които също са страхотни!!! Целувки на всички бебчовци-варненчета!!!
Дринка, радвам се че се появи и че сте добре, дано върви ремонта безавариййно и безпроблемно и скоро да се включваш по-често!!Целувки на сладичкия Пепи!!
Айде цунки и на всички други бебчета!!!

6. Меган и Йоана, за тати не знам, по-скоро не
7. ..................

# 33
ех, как ме развълнувахте и въодушевихте с тези първи рождени дни. Сега само за това мисля и нямам търпение да дойде деня /а защо ли толкова бързам newsm78, да ме пита човек/. И понеже днес заминаваме, мерси за пожеланията за весело изкарване и чудно време, аз да ви подсетя за първото, опс, първите октомврийски рожденички, да ги поздравите и от нас. представяте ли си остават само два дена докато те навършат 1 год.  И понеже знам как всяка майка се радва, че детенцето и е пораснало предвкусвам хубавите емоции тук във форума подобни на тези от миналата год., когато всеки ден имаше добри новини.

Извинете ме за офаа, ама нали туй ми е в главата newsm03

# 34
Ехоу, привет!
Ние днес акостирахме в София, след близо триседмично странство из България... Не съм чела нищо, само попрегледах поздравите за рождения ми ден... та по повода - БАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ, ЧЕ ВИ ИМА, ОБИЧАМ ВИ МНОГО, ДАНО ВСИЧКО, КОЕТО МИ ПОЖЕЛАХТЕ ДА ВИ СЕ ВЪРНЕ СТОКРАТНО!!!
Сега отивам пред поредната пералня, пък утре ще чета, а после и ще ви разкажа как мина нашия месец... (то срамота, ама верно от месец някъде не съм писала...  Embarassed)
Лека нощ...  Hug

# 35
Добре заварили Simple Smile
Честити ви ходещи краченца! Дано все на хубави места да ги отвеждат мъниците!  Heart Eyes

Днеска срещнах Боги, каза, че някъде пишело за среща в четвъртък. Я да ви питам, какво ще кажете за четвъртък наистина? И по кое време на деня? Аз нямам претенции, макар че сутринта ми е по-добре, защото следобедния сън е по-дълъг, а следобедното време - горещо (хм, оказа се, че все пак имам предпочитания:)

А Еличка е страшно смешна, пораснаха и само 2 зъба - горе и долу вляво. И сега трака със зъби, и дори поскърцва  Mr. Green умирам си от смях. А на новите зъби вече не понасям изчакването - направо ме побърква, все е крива и неспокойна. И само като се помръдна от нея, се събужда, и сънищата и у дома траят по няколко минути.

Меги, радвам се, че е минал добре първия ден. Аз чистосърдечно си признавам, че не сме дорасли и двете с Ели. Дано все така спокойно да приема промените Йони.

Да се похваля - вчера за първи път се проявих като консултант по кърменето. Е, немам кетап, но пък имам опит и интернет, а удовлетворението е огромно. Успехът, да се надяваме, също Simple Smile

# 36
  • Варна, България
Хелоу!
И аз вече много се вълнувам за рождените дни! Ще е невероятен месец-  Мира го е казала хубаво - както миналата година чакахме с трепет всеки ден, така ще е и сега....  Laughing Еее, разнежих се - целунете си дечицата от мен!
Кламерче, честито завърнал се татко! А масичката е страхотна- ще идваме у вас да си пият децата сокчетата на нея.  Mr. Green Браво на Вики! С брат`чед и гадже няма да скучае!  hahaha
Браво и на Йоничка за първия й "учебен" ден!     bouquet
Честити ходещи крачета и на Яни!  Hug
Миринда, добре дошла! Липсваше ни! Очакваме подробно включване.
Мандаринка ми се губи, имаше една мама от Варна sona  не е писала отдавна... И много други.
За срещата във Варна - аз съм за четвъртък - като предпочитанията са ми към 10-10.30 ч. /Следобяд спим дружно вкъщи    Embarassed /.
Облачка, кого просвещава в кърменето?
Лека вечер!

# 37
Здравейте, момичета!
Първо - честито на проходилите мъници Яни и Вики  Hug! И все така безаварийно   smile3539 smile3539!
Честито на първите ни ученички - Йони и Вики  baloni! Браво на момичета   Flowers Bouquet!
Облачка , честито   smile3525! Нашата гордост си ти! Взимай в групата си  Мандаринка  Heart Eyes!

# 38
Хайде и ние да се запишем

7. Дими и Пчеличка (тати по-скоро не)
8. ..................

Хайде, мами, не се срамувайте, пишете се в списъка. Колкото повече, толкова по-весело Hug.

Отивам да спя, че съм  скапана.
Целувки на всички   bouquet

# 39
Кламерче,очните ми започват на 12.09 и са до 24.09,но тъй като няма кой да глед Вики аз ще мога да ходя чак към 17.09. и като ми свършат очните идваме у ваше село-то и без това си пренесохме по-голямата част от багажерията.Дано Вики се чувства добре в детската градина,ама то като си има и приятелче и братовчед сигурно ще е по-лесно да свикне. Hug
Меги,браво на Йони,че се е държала добре първия "учебен" ден,дано и занапред така да е послушничка.  bouquet
Миринда,добре си си дошла,чакаме снимки.  bouquet
Облаче,браво на теб за консултирането  bouquet.
За срещата-и мен ме утройва да е към 10:30.
Целувки.

# 40
Меги Hugчестита ти малка послушна ученичка!Хайде все така да слушка и да не плаче детенце. И много целувки от нас.
Мириндичка - добре сте си дошли  Heart Eyes ама то голяма почивка му дръпнахте!!!Имаш мноооого да разказваш
Галка - сигурна съм че ще е добре детенце в детската градина. Още повече след като има познати  дечица там.. Целувки и на принцеса Вики. Heart Eyes
Дринка???? newsm78 Коя беше Дринка???? Абе да не е онази симпатичната мила блондинка , с плачещото бебче, дето ни правеше темите пък ни изостави и ни лишава от Пепината усмивка и веселите си разкзчета за сутрешното съботно кафе???? smile3532
Кламерче - забравих да ви честитя новата масичка!  bouquet Ама много е сладка  идеална е за детската стая!!!
ОблачкаMr. Green - тапия да искаш - веднага ще ти спретна една!!! Mr. Green Само кажи какъв цвят и размер я искаш!И печат ще и сложа даже ако искаш!!!! hahaha И искам снимкиииииии!!!!!! Crossing Arms
Бубс - честити ви ходещи крачета.
Яни тренира пускане от масата до дивана и прави около 3 крачки...за повече го е страх... Като го сложа пред мен да стои прав и идва и при мен. Но ако му се види голямо растоянието просто си сяда веднага на дупето!!! Mr. Green
Ер-ка - дано всичко се оправи в работата на татито ви. А за украсата и организацията добре си набедила бабка-жабка, а ние ще си мълчим и нищо няма да и кажем - ОБЕЩАВАМЕ!!! Peace
Мирка - весело моренце ви пожелавам - и само слънчево време Hug
Айде после пак.....че нали съм на работа!!!! Wink

# 41
Здравейте мамчета!
Ние с Ема нещо боледуваме. Тя повече. Носът ни тече, супер криви сме, цяла нощ се дере, не може да диша със запушен нос, а не иска без биба. Ама това е защото една вечер я пуснах да си играе с децата в пясъчника и се рови като прасе до 8 часа и явно е настинала. Ама да ми е за урок това! Naughty
Иначе се записахме на кухня. От другата седмица ще папаме от там.
За рождения ден! Аз се чудя дали сме за детски парти клуб, не са ли много малки бебоците? Не е ли по-добре да сме в някое заведение?
Ама пък от друга страна в тези клубове поне можем да ги пуснем да пълзят, нали! Абе не знам newsm78 Споделяйте мнение.
И нека някой да пусне анкетка за дата, че аз не съм "напреднал" потребител на форума.
Само да припомня, че вариантите, които са обсъждани до сега са:
1. Октомври - или на датат на някой или в ден, който не е "ничий"
2. Ноември - след Ивчо на 04.11 или на 11.11
Джули - ние плащаме на лелята по 2 лева на час. Знам, че ако ангажимента е над 6 часа се плаща по 300 лв. фиксирано, колкото по-малко са часовете, толкова по-скъпа е тарифата на час.Пример 1-2 часа са по 3 лв., 3-4 часа по 2,50 лв., 5-6 часа са по 2 лева и над 6 часа си е на твърда заплата. Освен това се плаща и карта за транспорт и се осигурява храна.
Нашата леля Веси живее в съседния входи и идва да се грижи за старата си майка, която живее срещу нас, така че не й плащаме транспорт, а храна отказва, оствям й бисквити, плодове, шоколадови бонбони.
Иначе е много важно да минат поне 3 седмици. Ема поне приемаше лелята толкова време. Първо беше в еуфория, после леко й охладняха чувствата, а накрая просто й се радваше всяка сутрин като звънне. Сега даже не ми се пуска на градина, че точно свикнаха. Дано да съм все така доволна.

# 42
  • София
Здравейте и от нас! Дея е по-добре! Благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравяване!Сега аз и татко и сме болни, ама какво да се прави!  costumed050
Bubs, честити ви първи стъпки!
 danceМеги, радвам се, че Йони се е чувствала добре  в яслата!
На всички болници - бързо оздравяване и както казва Drina давайте много течности и глюкоза, защото обезводняването е най-опасно при вируса. И аз така я гонех Дея с течности, натриев цитрат и глюкоза, да не ходим в болница!
Целувки

# 43
Май е време и ние да се запишем.
Според мен действително в детски парти клуб ще бъде най-подходящо, защото има голямо пространство за ходене и лазене, има много "нови" играчки, люлки, пързалки и т.н. Миналата седмица бяхме на РД в "Патета" в Лозенец http://www.pateta-bg.com/, много ми допадна като обстановка и обслужване, но помещението за родители ще ни бъде малко тесничко. А за цените трябва да бъдете сигурни, че на всякъде са еднакви, защото и аз покрай подготовката за РД ги пообиколих и разпитах.

7. Дими и Пчеличка (тати по-скоро не)
8. Верич и Крумчо
9. ..................

Приятни сънища на всички   bouquet

# 44
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ер-ка - дано всичко се оправи в работата на татито ви. А за украсата и организацията добре си набедила бабка-жабка, а ние ще си мълчим и нищо няма да и кажем - ОБЕЩАВАМЕ!!! Peace

smile3532 Джулка, аз може да не дочувам какво заговорничите.... Naughty обаче още мога да чета. smile3508
 За помощ няма никакви ядове , когато кажат мамите сме на линия с ЕР-ка и Краско . Яхаме  travel
(бръмката) и вършим работа... Hug  Помагам когато и с каквото мога .  smile3521
 Лека вечер и приятни сънища.   love001

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 00:04 от babka_jabka

Общи условия

Активация на акаунт