ОКТОМВРИйското детенце е вече с изпечено дупенце!

• 11 531
  • 267
  •   1
Отговори
# 15
Криша, много съжалявам! Валерия два дена преди да вдигне температура, беше ми повръщала няколко пъти на фонтан! Оправяйте се бързо  Hug!
Кламерче, страхотни  сладуранки и сладури на масичка  Heart Eyes! Честито!

# 16
Танче, късно видях, че днес ще ходиш до Бънито и днес и аз минах да поразпитам. Сега да докладвам:
- за родителите има няколко масички, където се сервира (т.е. на самообслужване е) кафе и сокчета - цените са нормални; за по-големите деца там се поднася тортата;
- за толкова малки деца меню няма да има. Ако решим може да поръчаме торта или ние да си я донесем и да консумираме напитки от кафето;
- за децата има една доста голяма стая с пързалка с балони и боксова круша (това е, което видях през вратата без да влизам, отзад имало и други помещения). Помещението е на мокет и вътре децата ходят боси. Първоначално, когато девойката разбра, че става въпрос за около 15-20 деца на една годинка се ужаси и каза, че те имат три момичета, които надзирават децата, които обаче не могат да се справят с толкова много малки дечица. Аз я успокоих, че по принцип ние също ще сме при децата, а няма само да си пием кафето.
- цената е 5 лв. на дете за 2 часа - това е за ползването на стаята за игра;
- взела съм телефоните и мога да се обадя, ако някой има въпроси.

Ще видим и Танчето с какво впечатление е останала след посещението. Дано да е огледала по-подробно. А и тя предполагам, че покрай баткото е ходила на повече такива места и има база за сравнение. Аз за първи път стъпвам в подобен детски парти клуб и като цяло обстановката ми допадна. Не знам и как вървят цените на другите места. Тук ми се струва приемливо и това, че не ни задължават с консумация, но пак казвам, не знам как е на другите места.

Хайде, давайте и други оферти и да сравняваме.

Целувки от нас   bouquet

# 17
Кламерче, много се радвам, че татко ти се е прибрал от пътуването жив и здрав. Сигурно камък ти е паднал от сърцето. Дано повече нямаш такива страхове  Hug

Криша, дано се оправяте бързичко Praynig Praynig Praynig.
Аман от този гаден вирус. Що народ умори цяло лято. Ужас.

Джулка, верно вашата църква се е оляла. То пък чак литър олио. На нас ни искаха само бутилка вино, която дори не отвориха. Стоя на масата по време на кръщенето и после попът си я прибра. То аз предварително бях чела някъде, че тя остава за попа, така че не бях изненадана.

# 18
  • София
Tц. Пчеличка, Таня я домързя да ходи. Предпочете да пие бири с R i babka_jabka в Чичовци.
Аз искам там да направя на Вал РД. Казаха да ида да запазя, ама ме домързя. Та ще моля кумата да иде през седмицата да резервира.
А за баткото - и двата РД ги правихме у дома, с по-малко хора.
Криша, дано бързо се оправи Дея Peace.
Кламерче, добре си е дошъл татко ти. И честита придобивка bowuu.
Момичета, аз днес заминавам, отново. За да си прибера децата.

# 19
  • София
Наистина, повръщането е било от вируса! Ама такова повръщане не бях виждала - имах чувството, че хвърля на половин метър! Тази нощ вдигна температура 39 и днес е със сополи.... класика! Аз вчера си изкарах акъла, защото нямах никакви съмнения, че може да е болна и това внезапно повръщане без други признаци ме ужаси. А пък в градинката падна от собствен ръст и не много силно, защото я задържах за якето (все пак ми се изплъзна), но знае ли човек.....
Та пазете си децата, защото вируса наистина е мноооого гаден! Сега важното е да увладяваме температурата.....
Хайде много целувки от нас и приятен ден!
Ще следя "парти клубовете" с интерес, че от сега ми се купонясва с бебоци. А мислите ли, че ще сме 15-20, според мен числото може да е и по-внушително, та трябва да се преброим.

# 20
Здравейте,майчета!Ние с Йони се завърнахме от варна и вече сме си у дома, отспиваме яко, че след влака мама много е уморена, не можах да спя!
Ние сме много добре, във Варна Йони пропълзя Joy и почти проходи, но още не смее да се пуска, доста е стабилна, но явно я е страх сама. Постоянно обаче пълзи нанякъде и се изправя където и падне и не може за секунда да се спре. То на всички ви е ясно, де!  Hug
Още сме с 4 зъбчета, но всеки момент ще пробият още 3  Mr. Green , просто и се чудя как издържа милата, верно е много кисела и ревяща, но сравнително се държи момичето ми!

Честито на проходилите дечица!!!
Болничките сладури Преско, Дея и Валерия и акоп имс други, бързо да се оправят!!!
Честито на християнчетата през последните дни!
И на рожденничките също!!!
Аз съм За общ рожден ден, на закрито   Peace

Сега отивам да разходя Йони из родна Железница и да си видим приятелчетата тук, че от утре е ученичка-в 10 часа ни искат в яслата!Направо не мисля за това, много ми е мъчно отсега!
Прегръщам ви всички!
Целувки на бебоците!!!

# 21
Леле колко много новини! Честито студентство на Злато и Мандаринка, ходещи крачета на Кламерче, пълзящи - на Меги, първа заплата на Пчеличка ................................. и всичко друго, което съм пропуснала! Heart Eyes

Нашата ваканция беше страхотна, дори и престоя при свеки. Направо не ми се тръгваше  Mr. Green Снимки още не съм качила, очаквайте скоро. Срещнахме се с Миринда и Джулката (поотделно) и беше МНОГО готино. А в албумчето на Джули видях снимки с Галката и Вики и осъзнах колко отдавна не сме се виждали... ало, Варна, айде скоро на среща, м?
За жалост пропуснах шанса да видя Меги, че се върнахме и двете с Еличка болни, но другата седмица ще сме съвсем ок.
Меги, много съжалявам, че се разминахме! Съчувствам ти за утрешното събитие, голямо изпитание за теб ще е... дано и двете го преживеете леко!
Криси, и с двете си деца минах през фонтанното повръщане. Голям ужас е, като го видиш за сефте, ако не си подготвен! но като знаеш, че е в реда на нещата, е някак по-спокойно. Дано бързо се оправи сладичката Дея, както и другите болни дребосъчета!

И аз гласувах за общ РД, въпреки че не съм в София. Е, и тук не сме малки да се организираме Grinning Струва ми се обаче, че ще бъде по-скоро среща от рода на предишните, само по-празнична. А като знам Ели как стои на едно място без мен, по-скоро си го представям като седянка, от която някой се отдалечава само за да отпие тайничко (от детето) от питието си  Laughing

# 22
Здравейте,мили момичета!

Макари с доста закъснение:

ЧЕСТИТО!!! на всички именячета,на рожденничките и на проходилите малки съкровища!
На готиния Преско-бързо оздравяване!
Честита кака Петя на Джулс,а на Вики и Криси на Кламерчето-честита масичка,ех,че е готина!

Ако пропуснах някого,моля,не ми се сърдете!Много съм разсеяна,защото ми е мъчно и самотно!Аз съм в Пловдив на очни занятия,а Тони си е вкъщи с тати и баба!Толкова ми липсва!Сигурна съм,че ме разбирате как се чувствам!
От  днес съм тук и вече ми е тъжно!Все пак,ако  някоя пловдивска мама иска,може да ми звънне да се видим!Телефона ми,знаете,е на началната страница!
Ще ви оставям,да си взема един душ и да се отпусна с чаша бяло вино,че днес ни взеха силиците от писане, още първия ден!Иначе съм много щастлива,че съм студентка,само да можеше и  Тони да си  е при мен,но няма как да стане!
Целувки на всички  ви и леканощ!

P.S.  За рожденния ден-ДА с двете си ръце гласувам и, ако мога,ще помогна с организацията!А украса непременно трябва да има,където и да е!

# 23
Не мога да не се похваля newsm44 newsm68 Яни току що направи първите си крачки!!! Нестабилни, плахи но самостоятелни!!!!!!Сега сигурно идва страшното, да не се пусне без да о види някой и да падне newsm78
Ама определено си е повод да почерпя!!!!! Mr. Green newsm44 smile3501 beer cheers

# 24
Браво на Яни, а на теб, Джулка, честито проходило дребосъче!  Hug

Облаче, добре сте се завърнали  bouquet

Злато, честит първи учебен ден  Laughing Възползвай се, че нямаш домакинска работа и яко купонясвай, а че Тони много ще ти липсва, то си е ясно.

Криша, аз също си мисля, че ще сме доста повече, но реших, че ако кажа по-голяма бройка, ще ги изплаша  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy. И аз си мисля, че първо трябва да се ориентираме колко ще сме и после да решаваме за заведението. Някой беше започнал броенето, ама май остана в предишната тема и сега ме мързи да търся списъка Embarassed. Ако се намери някой ентусиаст, нека да го пейстне и да го допълваме.

Лека нощ и приятни сънища, аз отивам да се къпя и после да се гладя за утре, че нали съм на работа Cry. До края на месеца ще ме побъркат от бачкане.

# 25
ПРИВЕТ
Ех, добре че с Мишо рано, рано се отчетохме с ходенето, че при толкова много наведнъж проходили крачета, нямаше да можем да се вредим в първите редици Simple Smile. Честито на всички  щапуркащи крачета и скоро да тичат. И да започват прощъпулниците да видим кой какво ще си вземе Mr. Green

Най-накрая дойде време и за нашето моренце. Гледам, и да чукна на дърво, времето да се задържи хубаво. Всичко хубаво, ама някои да ме беше предупредил за цялата хамалогия. Знам си аз от стар опит, че багажа на едно дете трудно се приготвя, ама на дете и бебе... надмина всичките ми очаквания - то не бе шишета, четки за миенето им, хавлии, бански, сапуни и шампоани и... #2gunfire. такъв сак напълних, че не знам как ще го замъкна до Черноморец. На всичкото отгоре ще пътуваме с влак. всъщност почивката ще я изкараме аз, мама, двете деца, една приятелка с нейните две деца. Май ще сме голямо шоу. Както вече казах само не знам как ще нося сак, ще бутам количка с бебе и ще държа за ръка и под око баткото. Ако след всичко това оцелея, ще ви пиша пак около 13-14 септември. Обещавам и снимки от двете пътувания да пусна. Евала на многодетните майки, как се справяте с багажа на цялото семейство.

е, това е от мен и Мишо за сега. Целувки и лека нощ с приятни сънища

# 26
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Някой беше започнал броенето, ама май остана в предишната тема и сега ме мързи да търся списъка Embarassed. Ако се намери някой ентусиаст, нека да го пейстне и да го допълваме.

Мисля , че това е списъка : newsm78

СПИСЪК ЗА ОБЩ РОЖДЕН ДЕН :
1. Ема (с мама и татко(?)
2. Таня, Петьо, Вал и Наси
3. Тея с каките и евентуално тати
4............

Колко много мами са гласували , а почти никой не се е записал!?  Thinking
Мамчета ,след като приключи анкетата на 08.09., какво ще кажете да пуснем нова , за да се гласува за евентуална дата и месец? Hug

Лека нощ и спокойни сънища. smile3524

Последна редакция: нд, 03 сеп 2006, 23:00 от babka_jabka

# 27
Привет от нас!
Честито ходещи крачета на Яни,хайде скоро и да бяга момчето Hug и честита кака Петя,дано да се харесват взаимно.
Добре дошла Облаче.Радвам се,че сте изкарали добре почивката  bouquet
Кламерче,радвам се,че татко ти се е върнал жив и здрав и честита масичка на малките принцеси-много да и се радват.  bouquet
Криша,дано Дея бързичко се оправи Hug
Меги,радвам се,че сте си изкарали добре във Варна.Дано Йоничка свикне бързичко с новата обстановка,а на теб търпение,нормално е да ти е мъчно.Не ми се мисли направо,когато дойде и при нас този момент.
Злато,приятно изкарване на очните в Пловдив.
Мирамакс,весело изкарване на моренцето.Ще чакаме снимки.
Ние сме добре,вървим много бързо,но като я държим за ръчички.Онзи ден се обърна с проходилката,но нищо и няма.Още 2 седмици и отиваме да живеем при свекърва ми и дано там да си пуснем интернет,защото мъжа ми нещо се опъва.
Целувки от нас и хубав ден на всички!
П.С. За срещичка на варненки е добра идея и дано е по-скоро,че после училището ме зове и няма да мога.

# 28
  • София - Младост 1А
ехооооо помните ли ме??????????

Една такава хубавичка, весела, леко закръглена блондинка с неспящо през нощта дете...

Живи сме. Изкарахме грусния вирус с повръщането на фонтан и дрисъка. Ама цялото семейство. Благодарение на това че съм упорита и оводнявах Пепи на всеки 5 минути с глюкоза, рингер и вода не ни взеха в болница. Пременницата също. Сега сме здрави и пак се меткаме на ремонта. Детската стая е готова, мебелите за кухнята и хола са пред поръчване. Остава боядиставе и ламинат и пазар на дреболии.
Та пак ще се затрия за известно време.

СПИСЪК ЗА ОБЩ РОЖДЕН ДЕН :
1. Ема (с мама и татко(?)
2. Таня, Петьо, Вал и Наси
3. Тея с каките и евентуално тати
4. Пепино и мама Дрина (евентуално и таткото)
5. ............

Хич не ми остава време да ви чета, но ако нещо се уговорите за рожденните дни на малчовците, надявам се я Меги, я Танчето, я Мандаринката, я Р-чето да ме информират.

Хайде останете си със здраве и много целувки от нас с Пепино.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 12:49 от Drina

# 29
Ехо мамчета....  lovekiss Кога ще е срещата в Морската градина?  newsm78 Давайте предложения и да се организираме. Ако искате в четвъртък. За мен часа няма значение тъй като ще съм само с Криси, а тя спи и хапва навсякъде. Само дано Вики да ми е здрава и да си ходи без проблеми на градина. Днес й е първият "учебен" ден.  babydust7 Госпожите и стаята са нови и се стресна сутринта, но се надявам че вече се е климатизирала.  Praynig А и нали с Ици (първия братовчед) и Данчо (гаджето комшийче) са в една група, та се надявам да няма проблеми.  thumbsup За общия рожден ден - варненчета - имате ли идея къде да го направим?  dancing
Криша пожелавам ти мъничката Дея бързо да оздравява и вече да не те стряска така  Flowers Four Leaf Clover
megan@ хиляди целувки за прелестната Йони  Kissing Heart Ще чакам пак да дойдете във Варна и да се видим. Супер готин човек си и ми е много приятно да си пия кафенцето с теб  Heart Eyes
Облаче казвай кога ти е удобно и да си направим крос в морската.  Hug
__ZLATO__  пожелавам ти много положителни емоции през очните и лесни изпити накрая.  Flowers Bouquet Представям си колко ти е мъчно за мъничкия Тони  Sad Колко дни са ти очните? Дано да са ти се паднали готини колеги и да си правите щури купони вечер   superuu Сега ти се е паднало да си подивееш на воля  Heart Eyes
JuliS честити ходещи крачета! Да водят Яни стабилно и уверено напред.   tiptoe Стягай се тези дни да месиш питка   Wink И никакви цицини на малкия юнак  smile3539 Аз като проходи Криси и махнах масата с острите ръбове и сега си щъка на воля от край до край на стаята. Гледай и ти да обезопасиш острите и опасни места.   Hands Thumbsup
miramax много слънце и настроение ви пожелавам през ваканцията.  sun Дано да успееш да си починеш с двете ремаркенца   grinning039
galentina махай вече проходилката. Големи са вече и лесно ги обръщат. Криси също направи едно рокадо и я скрих под леглото. Кога ти започват очните? Ако ти трябват някакви лекции или учебници свиркай да давам. Чакам те вече в наше село и нямам търпение да намачкам хубавото Вики.  Heart Eyes 
Drina къде се изгубихте с Пепи? Наминавай от време на време да пускаш по свежа усмивка в темичките.  Hug
Карменчето много ми липсва. Супер свежарка е и тя и с кеф чета писанията й. Жалко, че не се отбива често.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт