Ако не са "позволили" нямаше ние да отидем там.Идеята е някой да ги гледа свекърите, тя се сърдеше до поледно що е отделно, защото и до това се стигна по едно време.Стопанска сграда стана кухнята ми.Всеки на масата си, дори да им нося храната ,но отделно се хранехме , не става две жени в една кухня, особено ако едната не влиза там да готви.Носих като има.Много пъти е нямало готвено, препечени филийкии тя може.Нейната идея за заедно е да ползва всичко , да разполага е думата и.
Опция развод не ми е била план.Не беше като сега.
Опитвала съм , чертах строежи, с помощ, планове, не стана.И не сме ги използвали ,те нас използваха и не бяха съгласни да се отделим, то и трудно беше ,но в този двор да строим можеше, условие право на строеж на мъжа ми, те не дават.Той привързан, десетилетие мина да се отвърже, ама късно.Беше вложено много , от ел инсталации, баня, пълни ремонти и от тогава не е имало до сега , аз съм променяла , всеки тапет и боя , всеки ремонт е мой.С плащането.Покриви, всичко.
Не навих, за това разбирам авторката, повтарям, не знам ситуацията.Път на младите за мен бе разрешение да строим..
Не може всички да са предвидливи ,умни и саркастични и да набиват канчета на другите.
При мен не бе опция да излизам, когато можеше , имаше парите, мъжът ми се разболя и всичко бе мое като разход.
Та се поздравявам ,че издържах и отгледах деца.Изгледах възрастни, не са се залежавали поне.
Не е както искаш.
Не бяхме умни едно време.
И сега има глупави.
Уиш ,сега е различно, аз съм набол1955, ти си ми дете дет се вика.И разбира се ,свекърите решават, но нека решават преди да пуснат сина си там.И те вероятно са по-млади и от мен.