На море в България 2020 г.! - 7

• 49 976
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
ancheto33333, директно през хотела ли резервира?

Ако е така, то би трябвало да можеш да си тръгнеш само с неустойка в размер на 1 нощувка, което трябва да свършиш веднага, като се разбереш с тях, че искаш да си тръгнеш и да анулираш резервацията, след това е изгубена кауза.

https://hotelorios.bg/reservation/

# 376
След 250км. интензивен и изнервящ трафик успешно се настанихме в Топола Скайс. Дадоха гривните в 14.00 и директно в аквапарка. Спокойно е, не е навалица. Всичко е ново и приятно.
Само рецепционистката беше избирана с кастинг да е възможно най-смотаната, но това да е кахъра.

Повече отзиви следващите дни. Утре аквапарка не работи и ще се пробваме в екшън парка и задължително зип лайн-а.

# 377
В повечето хотели е така. Особено по-малките. Маски от персонала си слагат само в по-големите хотели, по-луксозните, където треперят да не отнесат някоя глоба. Според мен само хотела може да прецени дали да ви върне парите.
Демек, няма писано някъде черно на бяло, че имам право да се откажа от услуга като съм съгласна да си платя неустойката. Ще търся вариант поне да минем на закуска и вечеря, ако се съгласят да върнат пари пък да ме глобяват.... Но наистина ли нямам довод, чрез който да се "преборя" с тях.....
Ами първо може да направите забележка за тези неуредици и ако не вземат мерки да претендирате връщане на парите за останалите нощувки. Директно в хотела ли резервирахте? Ако да, то само с тях може да се разберете как да напуснете хотела и при какви условия. Ако разбира се това е целта. Не виждам смисъл да искате от ОИ да преминете на НВ, при положение, че нищо ни Ви харесва. Направо си искайте парите и се местете в друг хотел. Най-вероятно можете да претендирате, да Ви удържат само първата нощувка и това е. Предполагам нямате сключен договор, където да е посочено при какви обстоятелства, кой и какви неустойки дължи. Ако не се съглясят да ви върнат парите, може да ги заплашите, че ще сигнализирате в РЗИ- Бургас за неспазването на мерките и въобще за хигиената и че ще пуснете жалба в Комисията за защита на потребителите. За храната и сокчетата за хотел 3* е ясно, че няма да Ви предложат фреш и деликателси. Наистина може да се оплачете в РЗИ Булгас. Ето тук има телефони за връзка  http://www.rzi-burgas.com/kontakti.htm  Ета тел. и ни КЗП https://kzp.bg/
 Ако и това не помогне не виждам как ще се оправите.

# 378
  • Пловдив
Не е зле когато се пише за някой хотел да се споменава и цената на вечер.Защото едно е да дадеш 150лв друго е 70лв за All.

# 379
  • Sofia
Ancheto33333, послушайте Приключенеца, много правилен съвет Ви е дал. При разговора ви с управителя/собственика бъдете твърди и директно му заявете, че ще подадате жалби във всички възможни институции (РЗИ, КЗП, МТ, както и че ще извикате телевизия за да покажат условията и мерките с/у ковид). Дайте му ясно да разбере, че ще загуби много повече от това, което ще спечели от Вас. Добавете, че ще залеете социалните мрежи с негативни коментари за хотела. Нека Ви удържи една нощувка и да се разделите, кой откъде е! Когато нещо тръгне зле, не очаквайте да стане добре! Не се притеснявайте, хотел ще си намерите. 😀

# 380
Първи ден в Мирамар Обзор. Аз поредждам багажа, мъжът ми носи останалия, детето проверява банята и вика от там: “мамоооо, акоооо”...питам го дали му се ака ....”нееее, има ако!”. Отивам да видя и вярно има Ако в тоалетната! И една мокра кърпа на закачалката до мивката. Иначе останалото бива 😆 Като приключи почивката ще обобщя.

# 381
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, влизам да споделя прекрасното ми впечатление от Премиер форт Сл. бряг. Чистота на ниво, чудесна анимация, басейни с пързалки, на крачка от плажа, какво друго му трябва на човек... Резервирах от букинг и получих страхотна цена. Много сме доволни, прекрасно място за семейства с деца. Всекидневни предизвикателства от аниматорите, страхотни момичета и момчета. Препоръчвам го. Доста избирахме преди това, но не исках да сме в центъра на Сл. бряг, фаворит ми беше Бест уестърн премиум ин, но местоположението ме отказа.

# 382
  • В.Търново
Първи ден в Мирамар Обзор. Аз поредждам багажа, мъжът ми носи останалия, детето проверява банята и вика от там: “мамоооо, акоооо”...питам го дали му се ака ....”нееее, има ако!”. Отивам да видя и вярно има Ако в тоалетната! И една мокра кърпа на закачалката до мивката. Иначе останалото бива 😆 Като приключи почивката ще обобщя.
Ужас! Не мога да повярвам за Мирамар............ камериерката е била на зор. Шегувам се! Това означава, че не ви е почистена тоалетната и банята, а може и стаята, само да са ви сменили чаршафите.Ужас........... аз къде съм гнуслива от такива неща...., ако попадна на такова нещо ще вдигна врява на рецепция, ще снимам, че и в интернет ще пусна снимките.  Може ли такова безхаберие за такъв хотел?

# 383
След 250км. интензивен и изнервящ трафик успешно се настанихме в Топола Скайс. Дадоха гривните в 14.00 и директно в аквапарка. Спокойно е, не е навалица. Всичко е ново и приятно.
Само рецепционистката беше избирана с кастинг да е възможно най-смотаната, но това да е кахъра.

Повече отзиви следващите дни. Утре аквапарка не работи и ще се пробваме в екшън парка и задължително зип лайн-а.

# 384
Момичета,
За Слънчев бряг имало съкратен път. Преди Бургас се слиза от магистралата. Maps не ми го предлага. Въпросът е хубав ли е пътя?

Ние ползваме само този път. Всяка година. Излиза точно на Слънчев бряг и се прескача лудницата около Бургас. На нас ни е много удобен, но се удължава времето за шофиране. Което на моето семейство не е проблем, защото по принцип ние не сме фенове на магистралите, бързото придвижване и навалицата.
Моят съвет е да минете по него и да видите дали е вашият път 👍

# 385
  • Варна
Изведнъж се оказа , че поради липса на чужденци огромните комплекси като златните и слънчака  са по рехави и безопасни отколкото малките населени места , къщи за гости и бунгала и съвсем съпоставими и в ценово и в качествено отношение.Може да се окаже , че в комплексите е по приемливо за тези които все пак искат да запазят някаква дистанция Simple Smile

# 386
Така е. След толкова години обикаляне по курорти, най- накрая открих своето местенце. Слънчев бряг по време на пандемия 😀

# 387
За Премиер форт бийч в Св. Влас все хубави неща чувам, но като че ли ми идва скъп за второ море. Оглеждам Слънчака, по-специално хотелите препоръчани в темата. Каква е цената на плажните съоражения и има ли безплатен паркинг някъде?
Може ли отзиви за Ник Травел, като че ли една потребителка имаше проблеми с тях?

# 388
Нашия огромен комплекс на Златните беше повече от пълен в ресторанта всички са без маски бутат се и ти дишат зад врата на опашката за храна.Даже по-наглите влизат и с теб в асансьора без да изчакат следващия въпреки надписа на вратата.
Вярно в комплекса се опитваха да спазват мерките за безопастност но стотиците румънци не бяха и чували за тях.
Имам чувството че идваха от другата планета дето тоя вирус не вирее.

# 389
И кой е комплекса на Златните?

Общи условия

Активация на акаунт