На море в България 2020 г.! - 7

• 50 012
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Сф
Kубан е баш в центъра. Близко до спирки на гр,транспорт и до автогарата. Самият рейс който ще ви качи от Б-с за Сл бряг - кажете на шофьора да ви каже за Кубан да слезете, ако не може да се ориентирате.Това е центъра на сл бряг.До хотела спира.
Отвори си карта и ще видиш. До плажа са 50 -100 метра.Плитко е, нормално.
Приятно море!
Мисля че все още може пешеходно да се разходите и то не по плажа, а по алеи. Но така или иначе сте до спирката за Несебър,Влас и сие.

# 361
  • Пловдив
Момичета,
За Слънчев бряг имало съкратен път. Преди Бургас се слиза от магистралата. Maps не ми го предлага. Въпросът е хубав ли е пътя?

# 362
Пътят като асфалт е хубав, няма дупки. Минава през няколко села, има доста завои и е неочаквано натоварен. Не може да се кара бързо.

# 363
  • Sofia
Момичета,
За Слънчев бряг имало съкратен път. Преди Бургас се слиза от магистралата. Maps не ми го предлага. Въпросът е хубав ли е пътя?
Изтеглете си Wase и ще ви го предложи. Ние минахме по него на път към Обзор. Не съм очарована от пътя, има неравности и се минава през няколко села.

# 364
  • Пловдив
Пътят като асфалт е хубав, няма дупки. Минава през няколко села, има доста завои и е неочаквано натоварен. Не може да се кара бързо.
Благодаря.
Ще го помисля. Аз не съм от бързите шофьори.

# 365
От Кубан до несебър си е бая млатене пеш. Може с влакче, начална спшрка зад Кубан в посока Несебър и на последната му спирка вместо да се прикачите на длугото влакче към Несебър, да походите пеш.

П. П
А от мен позд ави от планината този път!

# 366
  • София
Здравейте,

От вторник имаме резервация за хотел Кубан в Слънчев бряг. Не съм била в Слънчев бряг от 20 години и имам няколко въпроса.
1. Най-близкия плаж до хотела дали е плитък?
2. Цените на шезлонг и чадър?
3. Ще пристигнем с влак в Бургас и от там ще вземем автобус 10 или 22 - някой може ли да ме ориентира къде е или къде са спирките в Слънчев бряг на тези автобуси? Интересувам се дали спирката е близо до нашия хотел.
4. Мисля да се разходим до Несебър... преди години съм вървяла пеша по плажната ивица, но е било извън сезона и се чудя дали сега ще можем да направим разходка по плажа или пък ако има тротоар на пътя?
Интересно, преди две седмици исках оферта за него и ми казаха, ме не могат ДС ми предоставят такава. За Съни Турс става въпрос и мислех, че не работи тази година.
Относно къде да слезете. Не ги знам автобусите ИТ Бургас, но от Несебър сме идвали и точно спирката се казва хотел Кубан.
Весело изкарване!

# 367
  • София
Здравейте,

От вторник имаме резервация за хотел Кубан в Слънчев бряг. Не съм била в Слънчев бряг от 20 години и имам няколко въпроса.
1. Най-близкия плаж до хотела дали е плитък?
2. Цените на шезлонг и чадър?
3. Ще пристигнем с влак в Бургас и от там ще вземем автобус 10 или 22 - някой може ли да ме ориентира къде е или къде са спирките в Слънчев бряг на тези автобуси? Интересувам се дали спирката е близо до нашия хотел.
4. Мисля да се разходим до Несебър... преди години съм вървяла пеша по плажната ивица, но е било извън сезона и се чудя дали сега ще можем да направим разходка по плажа или пък ако има тротоар на пътя?

Автобус 10 е до автогарата, а от там до "Кубан" си е една спирка. Ако не ви се ходи, слезте преди това, напр. на х-л "Арда", а от там 1, 5 или 8 до "Кубан", спирката, ако не се лъжа се казва "Център" .
Маршрута на 22 не ми е познат .

# 368
Момичета,
Пътя е ужасен бих казала! Преди 2 години минахме през него за първи път, беше натоварен, неравен и с дупки. Тази година отново се наложи да мина от там, в същото ужасно състояние е. Не минавайте по този път. Пътя Бургас - Сл. Бряг както се знае е ремонтиран изцяло.

# 369
  • Sofia
Момичета,

благодаря на всички за отговорите. На децата ще им хареса да се возят на влакче, така че сигурно с него ще отидем до Несебър.

sofy - резервацията ми е през съни турс, може би за вашия период да не е имало места.

Желая много слънце и приятна почивка на всички!

# 370
Дупки няма, поне не и нещо фрапиращо. Но наистина е много натоварен, което също е показателно, че не е чак ужасен. Аз също минах от там няколко пъти тази година. Не мисля обаче, че ще стигнете по-бързо и по-спокойно минавайки от там.

# 371
Пътя за Сл. бряг се отбива на магистралата при Българово. Има табела и няма да го сбъркате. Много си е хубав пътя даже. Има вариант да излезете на Ахелой, а може директно през Тънково да излезете на Сл. бряг. Няма дупки, кара си се съмсем спокойно. Аз юли месец минавах от там  в неделен ден и нямаше много движение.

# 372
  • софия
Сега помагайте Sad Какви варианти имам при платени 5 нощувки, не през тур агенция, когато искам да напусна хотела... Т.е. обмислям го. Пристигнахме в 10,до момента само разочарования....нямат маски, сипват без ръкавици на баровете, счупена машина за безалкохолни, сокчето е пумия.... едно кафе опитах само и сме all, с ужас очаквам. От следобедната взехме само ябълка, имаше "сандвичи", две филии със салам.... Имахме проблем с настаняването, сменяхме стаи, шезлонгите на плажа бяха заети от хора, които не са all и нямат право на тях.... Реве ми се!!! Водата в детския басейн е лед и още не сме преспали дори... А, Хотелът е Ориос, Приморско.... Демек днес allincl ни е кръгла нула, платих си сокче за детето за да не е боклук Sad Какви са ни правата къде мога да прочета, каква неустойка ще дължа ако си тръгнем, ще върнат ли нещо, съсипаха ни попивката.... На регистратура не съдействат, само казват, че ще говорят със собственичкатан и ще ни потърсят....

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 16:35 от ancheto33333

# 373
  • В.Търново
В повечето хотели е така. Особено по-малките. Маски от персонала си слагат само в по-големите хотели, по-луксозните, където треперят да не отнесат някоя глоба. Нямате гаранция, че ако отидете в друг хотел водата в басейна няма да е ледена , сокчетата навсякъде са от машина, почти навсякъде, кафето по същия начин. Според мен само хотела може да прецени дали да ви върне парите.
Ако имате някакъв страх да не се заразите от Ковид по-добре да не ходите на никаква почивка. Вървете в Боровец да видите какво е в момента там, мотосъбор, никакви дистанции, никакви маски, ще паднете ... Grinning

# 374
  • софия
В повечето хотели е така. Особено по-малките. Маски от персонала си слагат само в по-големите хотели, по-луксозните, където треперят да не отнесат някоя глоба. Според мен само хотела може да прецени дали да ви върне парите.
Демек, няма писано някъде черно на бяло, че имам право да се откажа от услуга като съм съгласна да си платя неустойката. Ще търся вариант поне да минем на закуска и вечеря, ако се съгласят да върнат пари пък да ме глобяват.... Но наистина ли нямам довод, чрез който да се "преборя" с тях.....

Общи условия

Активация на акаунт