На море в България 2020 г.! - 7

• 49 302
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, обмисляме почивка в Слънчев бряг и по-точно хотел Хризантема. Посещавали ли сте го? Търся мнения преди да резервираме.
Мисля, че в предната тема имаше доста добри отзиви от хотела.

# 76
Запазих Хризантема, Слънчев бряг за 4 дни, следващата седмица. Живот и здраве ще дам отзиви.

# 77

според Plovdiv24.bg.

Този сайт е не жълт ами .....
Не всявай паника Simple Smile

# 78
  • Розовата долина
Здравейте!Някой има ли впечатления от Серена Резиденс на Каваците?
И да споделя моите впечатления от тази година:
Несебър-няма такава лудница, както на плажа така и в града, никакво лично пространство, за дистанция и дума да не става..
Обзор-много приятно, зелено, спокойно.Единствения минус,че вечер без резервация не можеш да намериш място за хапване.
Приморско-обожавам плаж Перла.Почивахме в началото на юли и беше уникално.Сега обаче няма да е така!

# 79
Здравейте! Реших да заложа на познатото за кратка почивка -за 6 път сме на Магнолиите, Приморско , но с 4 годишна пауза. Е, тази година няма нищо общо. Добре, че  сме само за 3 нощувки.  Още с пътуването уцелихме тапа на Созопол, във фоайето ревящо инатливо дете на 6 г , на родителите не им дреме, че 15 мин кънти от него всичко и една забележка не му направиха ( всички имаме деца, да не се обижда някой, но всичко си има граници), настаниха ни, но  сменихме стаята (объркали леглата)чистих си сама тоалетната на втората , викам трета няма да сменям, като примерен турист не ядох на обед, защото знам , че не ми се полага. Отидох да си взема парче пица, знаех, че има пица, пържени картофки, наденички, гофрети,плодове. Но имаше само хот дог, съжалявам, че не го снимах-хляб, разполовен и в него четвърт кренвирш със зеле и кетчуп.  И гофрети в миниатюрен размер с лъжичка от конфитюр върху тях - избираш от 2 вида. Няма проблем, заситих се с една гофрета, но скандала с изнервения господин преди мен ( попитах момчето какво предлагат за хапване, а той си помислил, че го пререждам)не мога да преглътна. На плажа сме в момента-чадъри и шезлонги има, безплатни са, но духа много вятър и има вълни. Дано в ресторанта не е толкова зле храната, че днес както ми тръгна, паля колата и се прибирам.

# 80
За Хризантема вчера гледах, че са пуснали ваучери в грабо - х 65лв AI.
Ние също ще сме в Сл. бряг в края на август - хотел Нептун.

# 81
  • There I was on a July morning
Здравейте!Някой има ли впечатления от Серена Резиденс на Каваците?
И да споделя моите впечатления от тази година:
Несебър-няма такава лудница, както на плажа така и в града, никакво лично пространство, за дистанция и дума да не става..
Нямам лични впечатления за Серена Резиденс, но четох отзиви в Букинг и Визит, и са доста лоши, а и офертите им са с подозрително ниски цени. Не бих очаквала нищо добро, при това положение.
За Несебър имам отзиви от мои близки от началото на август - имало хора, но по-малко от други години. Представям си предишните години, какво е било.Rolling Eyes Обмислях го като вариант, но май ще се откажа.

Краси888, жалко за хубавия хотел. За франсетата много се стараеха преди. Но поне плажът е хубав и спокоен.

# 82
Бихте ли ми препоръчали хубав хотел на плажа в Слънчев бряг, с добра храна All inclusive.

# 83
За Хризантема вчера гледах, че са пуснали ваучери в грабо - х 65лв AI.
Ние също ще сме в Сл. бряг в края на август - хотел Нептун.
Много любим хотел! Предни години съм резервирала трудно заради немските групи. Предполагам тази е по-спокойно.

# 84
Бихте ли ми препоръчали хубав хотел на плажа в Слънчев бряг, с добра храна All inclusive.
Тава са коментираните и харесвани хотели от форумки в предходната тема.

Имаи списък с хотели на първа стриница.

# 85
Тази година избрахме Поморие. Не не се дават 1000 и нагоре лева, за да ядем имитиращи продукти на ОИ.

# 86
Да споделя добра оферта на Съни Турс за Сънрайз Блу Меджик от днес.
https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-sanrayz-blu-medjik- … tm_content=direct

# 87
Видях я.Направо се пукнах от яд.Догодина ще го дебна.Като го сравня с този дето бяхме.

# 88
Нямат и те клиентела.
А догодина ако има чужденци, цените ще са други.

# 89
Знам че цените ще са други,ама пак ме е яд.Ще вдигна сумата за почивка ако мога.Ходихме и 3 дни на квартира.Не излиза по евтино.Няма същите удобства.Парите си хвърчат.

Общи условия

Активация на акаунт