На море в България 2020 г.! - 7

• 49 292
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Септември морето спокойно ли е или пак си ги има гадните августовски мъртваци и големи вълни?
Винаги сме го уцелвали спокойно,топло и мн приятно Simple Smile Миналото лято дори бяхме на север от Каварна....
Благодаря! За Гърция загубих надежда, та се оглеждам тук. Никога не сме ходили на море в България септември.
И аз се чудех преди 3-4 години дали е добра идея българското море през септември и реших да пробвам за един уикенд.От тогава ни е задължително!Може да е за 2-3 дни , но не пропускаме да отидем около 6.09.Винаги случваме на хубаво време. Приятно е , защото не е толкова горещо и мога спокойно да стоя цял ден на плажа без да ми стане жега, водата е все още топличка и  приятна.Вечерите също е топло, не е хладно, курортите не са толкова пълни, абе много си ни е хубаво морето през семпември Simple Smile
Тази година се очертава да сме свободни към 11.09, малко се притеснявам да не е по-хладничко вече, но ще рискувам Wink

# 61
Записвам се и аз с надежда да не нарушим традицията да си ходим и на септемврийско море.
Оглеждам се за оферта за Утопиа Форест. Не прочетох някой да е ходил там от темата.
Уейв, ако пуснат нещо по-изгодно също ще се оглеждам, макар ме съмнява.
Гранд Хотел Св.Влас  също ме блазни, но на детето ще му е скучно като че ли.
И като абсолютен контраст на хотелите, в които отсядаме последните години, би ми било интересно ( пък и по-бюджетно) едно хотелче в Китен, Панорама се казва
Приятни почивки на всички! Да няма разочаровани и най вече да сме здрави!
Ние вчера се прибрахме от Утопия Форест. Перфектното място за почивка. Красота, удобство, стил, вкусна храна. Пътувахме всеки ден за плаж, тъй като Росенец не ни допадна. Разочарованията ми са от плажовете - няма чадъри, скъпотия по заведенията, вятър, вълни...Като се приберем в хотела, забравяхме за лошите изживявания. С удоволствие ще се върнем, но този път няма да излизаме от хотела Simple Smile

# 62
Fatalina,да чудя му се😀.Ама за Казабланка се навих, наистина добри отзиви,а ще ми излезе без пари,в сравнение с това което се бях настроила да дадем.Но ще мога да резервирам буквално ден два преди морето,кофти е ,но от 5 години все така се налага.В Сънрайз ол суит бяхме миналото лято,хареса ни,но на ММ не му хареса,че беше пълно и понякога се чакаше за маса.Ама сега септември,след 10 надали ще е така.Ще пиша аз,да споделя къде ще ходим😀 и да дам отзиви.
Ти си резервирай в последният момент, но можеш преди това да провериш по тел какъв е възможният вариант да ви настанят, така че да ви е най-удобно. Звънни и в хотела и ги разпитай за вашата конфигурация какво могат да ви предложат като настаняване и каква цена могат да ти дадат за вашите дати. Просто да си наясно дали ще те устрои. Имай предвид, че хотелът доста се посещава през септември, така че не очаквай да има малко хора. Е, няма да е като през август, но няма да сте и 50 човека. Ние сме ходили средата на юни до към 20 - 25ти и в края на август и си имаше народ. Мои приятели ходят само септември и то от 21 - 22 натам и казват, че хотелът си почти пълен. Това с храненето на смени го има от отдавна, но никой няма да те върне или пък да направи на въпрос ако си отишъл да хапваш в друго време извън смяната ти, нито пък ако си останал по-дъго на масата, след определеният за смяната час. Това го правят най-вече заради чуждестраннити си гости, които са като часовници за яденето. Чакат пред вратата на ресторанта да отвори, да не би нещо да изпуснат да пробват и да свърши за тях. Удобно е за хора с малки деца, които така или иначе рано хранят децата си и после ги слагат да спят на обяд или пък са на детска дискотека от 20 часа.

# 63
Здравейте, момичета! Опитах се да изчета няколко теми, но да си призная малко на „вентилатор”, както се казва. Може ли да ми препоръчате хотели в Балчик. Без изхранване и с басейн. Гледах доста, но за едното спане ми искат много пари, та се чудех, дали няма да ме ориентирате.

# 64
И аз се чудех преди 3-4 години дали е добра идея българското море през септември и реших да пробвам за един уикенд.От тогава ни е задължително!Може да е за 2-3 дни , но не пропускаме да отидем около 6.09.Винаги случваме на хубаво време. Приятно е , защото не е толкова горещо и мога спокойно да стоя цял ден на плажа без да ми стане жега, водата е все още топличка и  приятна.Вечерите също е топло, не е хладно, курортите не са толкова пълни, абе много си ни е хубаво морето през семпември Simple Smile
Тази година се очертава да сме свободни към 11.09, малко се притеснявам да не е по-хладничко вече, но ще рискувам Wink
Благодаря! Около 6-10 септември обикновено закриваме сезона, но при комшиите. Обожавам септември на море, романтично ми е, но ми се ще и да може да се топнем в морето, та не ми е все едно дали има мъртваци и по два метра вълни. Тази година, ако не стане чудото за Гърция, може и тук да опитаме, но ще да е резервация в последния момент.

# 65
Здравейте! Моля за помощ! Прочетох всичките страници на последните 2 теми от На море в България 2020, но не можах да открия мнения относно тазгодишното положение в Равда.
Интересува ме дали има много хора там, както например е Созопол, или е по-спокойно тази година. Предишни години е пълно с чуждестранни туристи, но сега покрай пандемията се надявам да са по-малко.
Ще пътуваме края на седмицата и е време да резервираме днес или утре - харесали сме си хотел, но се чудим само за това дали е голяма лудница там, тъй като доста си се пазим покрай пандемията.
 Благодаря Ви предварително Blush

# 66
Здравейте! Моля за помощ! Прочетох всичките страници на последните 2 теми от На море в България 2020, но не можах да открия мнения относно тазгодишното положение в Равда.
Интересува ме дали има много хора там, както например е Созопол, или е по-спокойно тази година. Предишни години е пълно с чуждестранни туристи, но сега покрай пандемията се надявам да са по-малко.
Ще пътуваме края на седмицата и е време да резервираме днес или утре - харесали сме си хотел, но се чудим само за това дали е голяма лудница там, тъй като доста си се пазим покрай пандемията.
Нямам лично впечатление от това лято в Равда. При положение, че е пика на сезона, всички курорти се пукат по шевовете, Гърция и Турция са мираж за любителите им, то може да очаквате навалица и в Равда.

# 67
  • Разград
Здравейте, обмисляме почивка в Слънчев бряг и по-точно хотел Хризантема. Посещавали ли сте го? Търся мнения преди да резервираме.

# 68
  • Русе
Здравейте, мислим този уикенд да отскочим до Южното Черноморие. Гледам, че в Св. Влас има доста свободни места за настаняване (за разлика от Созопол, Царево и т.н.). Има ли някой, който в момента е там? Ако да, ще съм благодарна да кажете как е положението - има ли хора, работят ли заведенията. Чух мнения, че тази година е доста празно. Благодаря предварително Simple Smile

Ние бяхме от петък до неделя там. Има хора, но не е като други години. Заведения работят, но има и затворени. Писала съм по-подробно в темата за Свети Влас.
Вчера, ровейки се нещо в Трип Адвайзор, попаднах на хотел Сулнео Одесос на Златни пясъци. Оказа се, че е Одесос, който посетихме 2013г., само че реновиран. Той и тогава си беше ок и с добри отзиви, но сега доста е излъскан, дори басейнът не е същия. Във Визит цените са прилични. Не знам другото  как е, но на снимки изглежда добре.

# 69
Здравейте, мислим този уикенд да отскочим до Южното Черноморие. Гледам, че в Св. Влас има доста свободни места за настаняване (за разлика от Созопол, Царево и т.н.). Има ли някой, който в момента е там? Ако да, ще съм благодарна да кажете как е положението - има ли хора, работят ли заведенията. Чух мнения, че тази година е доста празно. Благодаря предварително Simple Smile

Ние бяхме от петък до неделя там. Има хора, но не е като други години. Заведения работят, но има и затворени. Писала съм по-подробно в темата за Свети Влас.
Вчера, ровейки се нещо в Трип Адвайзор, попаднах на хотел Сулнео Одесос на Златни пясъци. Оказа се, че е Одесос, който посетихме 2013г., само че реновиран. Той и тогава си беше ок и с добри отзиви, но сега доста е излъскан, дори басейнът не е същия. Във Визит цените са прилични. Не знам другото  как е, но на снимки изглежда добре.
Супер информация. Това е хотел от верига хотели Сунео Клуб, която се управлява от TUI и държи много добро ниво. От тази верига посещавам Серинити бей до Царево и това ще ми е 4-та година там. Риу Хелиос Бей в Обзор също се управлява от ТUI и както се вижда от отзивите  от тази година предлагат супер услуга на високо ниво. В Обзор на веригата Сунео е и Сунео Хелиос Бийч, но тази година мисля, че изобщо не отвори.

Рени Димова, може да погледнеш този апартамент дали те устройва. Пост 525 на стр. 36  https://www.bg-mamma.com/?topic=977422.525    https://mob.pochivka.bg/apartament-tinka-o11391

# 70
Интересува ме дали има много хора там......
Позната се върна от Равда миналата седмица. Доволна е, но каза, че има доста хора - плаж, улици, навсякъде. В хотела, в който са били (не ми каза кой хотел, някой от по-големите на ОИ) бил пълен и с българи и с чужденци.

# 71
Интересува ме дали има много хора там......
Позната се върна от Равда миналата седмица. Доволна е, но каза, че има доста хора - плаж, улици, навсякъде. В хотела, в който са били (не ми каза кой хотел, някой от по-големите на ОИ) бил пълен и с българи и с чужденци.
Ех, от точно това се опасявах. То малко трудно да отидеш на хубав курорт и да няма никой, особено по време на пика на сезона, ама си имах малко надежда ха-ха. Благодаря ти много за бързия отговор! Blush

# 72
  • В.Търново
КПП-та в областните градове ще се възстановят?
http://news.ekcarevec.com/index.php/2020/08/13/kpp-ta-v-oblastni … 7PzvFVtsewD6tzPYs

# 73
  • София
Здравейте, обмисляме почивка в Слънчев бряг и по-точно хотел Хризантема. Посещавали ли сте го? Търся мнения преди да резервираме.
Във фейсбук групата “С деца на море” точно от днес има пост с много добри отзиви за Хризантема, чак авторката казва, че отново ще го посетят. Ако сте в групата, намерено го и питайте авторката. Аз също много му се чудех, но в крайна сметка се спрях на Гларус.

# 74
  • Beyond the stars

Местна кабеларка цитира друг също толкова достоверен местен онлайн източник , който пък си пише статиите по слухове из фб.

Не мисля.

Общи условия

Активация на акаунт