На море в България 2020 г.! - 7

• 49 342
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
тази година имам подарък от шефа- Вили Калисто в Арапя- 3 нощувки.Кажете ми как е там....Искаше ми се да е ол инклузив и да не мислим за ядене 4 дни,ама там няма такъв вариант мисля. Гледах, че има всичко на всичко един ресторант,сигурно ще е безумно скъпо....

# 91
Съжалявам,че пак ще подхвана темата за хранене на ОИ и свободна консумация,но все си мислех,че ако се храним по заведения, дюнерджийници и капанчета,ще ни излезе същото,че даже и по-евтино от ОИ.Обаче аз от 3 години не съм почивала по този начин и въобще не съм в час с цените по морето.И сега разни познати като ми споделят,то явно свободно да се храниш си е доста скъпо.Аз си мислех,че на ден ще можем да се вместим в 200 лв за храна,като имам предвид да се отпускаме,глезотийки разни,но....явно е трудно.То едно кафе само е 2-3 лв.

# 92
Здравейте! Моля за помощ! Прочетох всичките страници на последните 2 теми от На море в България 2020, но не можах да открия мнения относно тазгодишното положение в Равда.
Интересува ме дали има много хора там, както например е Созопол, или е по-спокойно тази година. Предишни години е пълно с чуждестранни туристи, но сега покрай пандемията се надявам да са по-малко.
Ще пътуваме края на седмицата и е време да резервираме днес или утре - харесали сме си хотел, но се чудим само за това дали е голяма лудница там, тъй като доста си се пазим покрай пандемията.
 Благодаря Ви предварително Blush

# 93
Здравейте! Моля за помощ! Прочетох всичките страници на последните 2 теми от На море в България 2020, но не можах да открия мнения относно тазгодишното положение в Равда.
Интересува ме дали има много хора там, както например е Созопол, или е по-спокойно тази година. Предишни години е пълно с чуждестранни туристи, но сега покрай пандемията се надявам да са по-малко.
Ще пътуваме края на седмицата и е време да резервираме днес или утре - харесали сме си хотел, но се чудим само за това дали е голяма лудница там, тъй като доста си се пазим покрай пандемията.
 Благодаря Ви предварително Blush

Здравей,
всеки който познавам, тази година е в Равда.
А като се върне споделя,че цените са суупер надути.
Чак не мога да повярвам,преди години си беше най-достъпният курорт за средата класа.
Това е мнение на хора,които са били там преди седмица,не съм видяла на място как е.Но явно е така.Pensive

# 94
Съжалявам,че пак ще подхвана темата за хранене на ОИ и свободна консумация,но все си мислех,че ако се храним по заведения, дюнерджийници и капанчета,ще ни излезе същото,че даже и по-евтино от ОИ.Обаче аз от 3 години не съм почивала по този начин и въобще не съм в час с цените по морето.И сега разни познати като ми споделят,то явно свободно да се храниш си е доста скъпо.Аз си мислех,че на ден ще можем да се вместим в 200 лв за храна,като имам предвид да се отпускаме,глезотийки разни,но....явно е трудно.То едно кафе само е 2-3 лв.
Вероятно цените варират в зависимост от курорта/населеното място. В Поморие сме били в средна хубост ресторанти и в капанчета, само закуската я купувахме от едно по-претенциозно място, а цените не ми се сториха по-високи от софийскиите. Ако не пиете алкохол, децата ви не са от искащите всичко, което видят и не ползвате анимация, може и по-евтино да ви излезе на свободна консумация. Има значение и каква храна предпочитате. Според мен най-бюджетно е в апартамент, в който сами да си приготвяте поне част от храната, но ти  трябва да си решиш дали те устройва. Аз съм от хората, които предпочитат да наемат кухненски бокс, който може и да не ползват пред това да предлащам алкохол и анимация, които със сигурност няма да ползвам. Не обичам да предплащам за неща, които съм сигурна, че няма да ползвам и това е.

# 95
  • София

Ние правихме сметки и май излиза същото. Но пък поне имаш избор какво да ядеш. На ОИ често ми се е случвало на някое хранене да не мога да си избера нищо. А тази година с това сипване от персонала беше пълна разсипия за парите, които платихме.

# 96
Моля споделете как е морето в Златните бурно ли е спокойно ли е. От много мислене реших да отидем баш на Златните следващата седмица с дете на 3г че никога не сме били там. Но ме притеснява че морето тази година е много бурно като цяло а уж на север било малко по-спокойно. Моля и за препоръка за някой хотел на Златните. За момента гледам хотелите на Грифид но ако някой е бил на Златните тази година и може да препоръча някой ще съм благодарна

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 16:16 от Niss

# 97
Моля, не го приемайте за заяждане, наистина ми е любопитно защо при ОИ да ти сипват от персонала е проблем за някои?

# 98
Моля споделете как е морето в Златните бурно ли е спокойно ли е. От много мислене реших да отидем баш на Златните следващата седмица с дете на 3г че никога не сме били там. Но ме притеснява че морето тази година е много бурно като цяло а уж на север било малко по-спокойно. Моля и за препоръка за някой хотел на Златните. За момента гледам хотелите на Грифид но ако някой е бил на Златните тази година и може да препоръча някой ще съм благодарна
Попитай в темата за Златни пясъци https://www.bg-mamma.com/?topic=1239501.30

# 99
  • В.Търново
Няма да ви стигнат 200лв за ядене на ден.
Ако тръгнеш ти да готвиш по морето си е цяло мъчение.Ти на почивка ли си отишла или да продължаваш с домашните задължения и в същото време децата да те дърпат отстрани да им обърнеш внимание, и да бързаш, защото трябва да ходите на плаж или на разходка.Остави......никаква почивка не е.

# 100
  • European Union
За мен лично проблем е заради опашките, които се образуват. Уж се прави за безопасност, а на опашката не се спазва никаква дистанция. Вместо да си напълня чинията за 3-4 минути и да се изнеса от ресторанта, трябва да чакам по няколко пъти на различни опашки, веднъж за децата, после и за мен.
После някое от тях решава, че иска като храната на другото и отново чакане, за едно парченце риба. После нещо е много вкусно и трябва да се вземе допълнително. И пак чакане...
За мен минавам с едно зареждане на чинията, но за тях никога не става.

Аз лично без децата предпочитам свободна консумация, с тях - АИ.

# 101
Няма да ви стигнат 200лв за ядене на ден.
Ако тръгнеш ти да готвиш по морето си е цяло мъчение.Ти на почивка ли си отишла или да продължаваш с домашните задължения и в същото време децата да те дърпат отстрани да им обърнеш внимание, и да бързаш, защото трябва да ходите на плаж или на разходка.Остави......никаква почивка не е.
Може не само да им стигат, но и да им останат. Много зависи къде са и какво консумират.

# 102
  • В.Търново
Те са 6 човека, няма как да стигнат.

# 103
Въобще не е по евтино на свободна консумация.Две фрапета.една бира и тоник 13 лв на плажа Поморие.За друго да не изброявам.Ако децта ти влизат безплатно в пакета е супер.Иначе четери човека закуска,обяд и вечеря само с много ограничения може да е по евтино.И въобще не става въпрос за скъпи заведения.От десет години не бях ходила на море без олл инклузив,на свободно.Ами не е за нас.

# 104
Аз миналата година почивах семейно една седмица all in и после една седмица на квартира. Даже май писах в темата. Не съм яла в квартирата, а в заведения за бързо хранене и вечер в ресторантчета край морето. Алкохол не пия, не разхищавам поръчвайки,  но и не карам на супи и пържени картофки  (миди, попчета, салатка, такива характерни вкусутийки обичам през лятото), не нося чадър и не лежа на пясъка. И един добър инклузив (не евтин) ми излиза на същата цена. Но си почивам по-добре. Лично мение, извинявам се за лиричното отклонение...

Общи условия

Активация на акаунт