На море в България 2020 г.! - 7

• 50 061
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Gorda mama, много се радвам да прочета, че вече сте на морето и че сте доволни от хотела 🤗
А как е времето? Какъв е флагът?

# 241
Миналата година бяхме отседнали за една нощувка в Балчик в семеен хотел "Магнолия". Беше чисто, на удобно място и срещу паркинг. Не знам какво по-конкретно се търси, но това място мога да го препоръчам - непретенциозно, но удобно.
Аз също мисля, че няма какво много да се прави в Балчик за по-дълго време, няма плаж. Но градчето е уютно и може да се съчетае с обиколка на района.

# 242
Gorda mama, много се радвам да прочета, че вече сте на морето и че сте доволни от хотела 🤗
А как е времето? Какъв е флагът?

Вчера бях само на басейна, детето с моя мъж ходиха до плажа и казаха, че имало доста вълни и водорасли. С две думи - неприятно за къпане.

# 243
Айва беше постнал много лош отзив от миналото лято от уж реновираната Бала лагуна!!!

Eeeee, не, не и НЕ !!! Бялата лагуна е уникален комплекс, просто имах мрънкания, но в никакъв случай не е МНОГО ЛОШ, даже и лош не е . И не е уж реновирана, а си много яко реновирана.
Но не знам дали работи тази година, там по принцип малко българи ходят, заради цената главно.

За мен мястото е уникално Simple Smile

Е, нали само сградата до морето била реновирана. До колкото помня не беше доволен от басейните и т.н. А може би бъркам с отзив от друг потребител. Накой беше писал, че имало водни змии в морето и че сградите отдалечени от плажа са като пионердки лагер.

Ми отново не, не и НЕ Simple Smile
Тя е неузнаваема след реновацията. То цялото място е неузнаваемо.
Всичко е чисто и ново.
Басейните не знам да са минерални и не са топли, но са много и има и пързалки.
Плажа е гаден, но на такова място не е проблем (за мен).

# 244
Здравейте момичета,

Нахлувам в темата, но ще помоля да ми препоръчате хотел по Южното черноморие където ще бъдем добре приети с куче! Къде ли не звънях приемат кучето до 10кг, нашето е бебенце , но 25кг, като чуят породата и ми отказват. Въпреки че е голяма душичка и кротичък! Бях набелязала два хотела , но за датите които желаем няма места! Ще се радвам да споделите места където сте ходили с кучовците и са били приети добре! Благодаря!

# 245
!Къде ли не звънях приемат кучето до 10кг, нашето е бебенце , но 25кг, като чуят породата и ми отказват. Въпреки че е голяма душичка и кротичък!
Колкото и да е кротко, все пак е животно, а е и бебе, т.е. непредсказуемо. Според мен ви трябва бунгало, а не хотел

... детето с моя мъж ходиха до плажа и казаха, че имало доста вълни и водорасли. С две думи - неприятно за къпане.

Трета поредна година не мога да хвана хубаво море. Винаги флагът е червен. Или вълните ще са големи, или пък ще има мъртво вълнение. Защо така не мога да си обясня!

# 246
Тази година специално, поне август, навсякъде май е така. Времето се преобърна Sad

# 247
За Балчик – миналата година пренощувахме в един хотел. Не мога да го препоръчам, защото беше някъде в началото, във вилната зона. Даже не знам дали има някакъв плаж наблизо.
Като плюс мога да спомена само, че беше на тихо и спокойно място, цената и любезността на собствениците. Като база - доста занемарено. Но за една нощувка – става.
Красив град е Балчик, но ми направи много неприятно впечатление, че по заведенията на крайбрежната почти всички надписи бяха на румънски, а цените – в евро. Много неуютно се почувствахме – като някакви навлеци на чужда територия едва ли не. Не вярвам да отидем повече там.
В ресторанта на хотел „Тюленово“ (Тюленово) ядохме много вкусен пресен сафрид на обяд, наслаждавайки се на страхотната панорама и много ме е яд, че не си направихме нощувката там. Самият хотел не знам как е отвътре, на снимките изглежда добре. Плаж няма обаче, въпреки че имаше хора, които се къпеха в морето.

# 248
Здравейте момичета,

Нахлувам в темата, но ще помоля да ми препоръчате хотел по Южното черноморие където ще бъдем добре приети с куче! Къде ли не звънях приемат кучето до 10кг, нашето е бебенце , но 25кг, като чуят породата и ми отказват. Въпреки че е голяма душичка и кротичък! Бях набелязала два хотела , но за датите които желаем няма места! Ще се радвам да споделите места където сте ходили с кучовците и са били приети добре! Благодаря!
Питайте за място, където имат къщичка за куче. Нашата овчарка /70 кг. Simple Smile / я приеха в Банско така....

# 249
  • Варна
Красив град е Балчик, но ми направи много неприятно впечатление, че по заведенията на крайбрежната почти всички надписи бяха на румънски, а цените – в евро. Много неуютно се почувствахме – като някакви навлеци на чужда територия едва ли не. Не вярвам да отидем повече там.

В цяла северна Гърция има менюта на български и надписи ''има собе'' и ние се радваме как добре си посрещат гостите  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 250
Здравейте момичета,

Ние резервирахме бунгало Вили Рай - Камчия. Нашето куче е на 3 години, но също е 23-4кг. По 5 лева не ден искат за куче. За първи път ще ходим с кучето на море и поради тази причина решихме да не рискуваме с хотел, а резервирах бунгало. Кучето ни е добро, но все пак - знам ли какви луди ще го хванат като смени обстановката.

Сега е момента и да помоля ако някой е бил на Вили Рай - Камчия да ми ги похвали:)

Ето пример как в зависимост от ситуацията избираш различно море - края на юни, началото на юли почивахме на Мирамар. Сега - бунгало.

# 251
  • Plovdiv
Здравейте момичета, поради очертаваща се почивка в БГ Ви следя от близо месец, но не намирам нищо за хотел Melia Слънчев бряг, който е един от вариантите ни (другите варианти са РИУ Обзор и Сънрайз Блу Меджик).Ще съм Ви благодарна, да споделите, ако сте чули нещо или ваши познати са почивали в Мелиа!

# 252
Обзорските са супер и двата, даже ако сте за 5-6 дни, си резервирайте половината в единия, другата - в другия.

# 253
Цитат
Сега е момента и да помоля ако някой е бил на Вили Рай - Камчия да ми ги похвали:)

Ние също ги мислихме тези бунгала, по принцип предпочитаме такъв тип почивка пред кой да е хотел.
Самите бунгала /алпийския тип/ са страхотни. Като конструкция - такива има и на Боровец, Пампорово, Романтика Форест - били сме на всички тези. Те са с едно голямо общо помещение долу и две спални горе .. предполагам сте ги разгледали така или иначе.
На Камчия, обаче, с всяка изминала година става все по-изоставено и неугледно, мръсно, разрушено ... общата картина някак депресира. Иначе плажът, гората, природата ... това е нещо, което няма къде другаде да се намери в България по морето.
Със сигурност - ще си прекарате чудесно, ако нагласата е правилна.
Просто не обръщайте толкова внимание на минусите, а повече на природата и ще остане като едно незабравимо приключение за вас!

# 254
Ами аз ще ходя в тази Мелия в Слънчев бряг точно, какво искаш да знаеш?

Хотелът се намира в центъра на Слънчев бряг и по принцип е доста голям и шумен, по начина по който са наредени трите му корпуса (сега работи само единия), което на мен ми допада, но не е за хора, които търсят тишина и спокойствие, понеже го сравняваш с хотелите в Обзор, а там е друга обстановката, така че първо това си прецени и после ще ти отговоря, ако имаш други въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт