На море в България 2020 г.! - 7

• 50 027
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Балчик няма по принцип никакъв плаж. Ако не се лъжа, там беше тръгнало свлачище и укрепваха брега с камъни. Има няколко малки плажчета, но те са изкуствени. Иначе морето е плитко там.
Вилите на Камчия не са ли занемарени? Преди няколко години мои познати резервираха там, мисля, че беше в Романтика, но издържаха само една нощ и напуснаха.

# 256
Ако става дума за Романтика на Камчия - да, отчайващи са тези.
По-горе споменах за Романтика Форест, което е на Широка поляна.
Тези бунгала са еднотипни, представляват нещо като алпийски вили, има ги на много места в Бг и са страхотни.

# 257
Става въпрос за Къмпинг Рай, Вили Рай - представляват финландски къщички. На снимки изглеждат ок, в действителност - ще видим.
Искам тишина и спокойствие най-вече. Имам нужда да презаредя батериите.

# 258
Илит, това си е sea view. Явно на собствениците на къмпига им е забранено да сложат бунгала по-близо до морето точно в тази част. Ако им беше разрешено щяха да са го направили. Пак е късмет, че накрая на къмпинга има зона с десетина бунгала, които са направо на пясъка. Явно там не са дюни. По-назад една съфорумка беше постнала снимки от тях. Май цената беше различна. По спомен 360 лева. Вашата гледка също е хубава.

# 259
Здравейте момичета,

Нахлувам в темата, но ще помоля да ми препоръчате хотел по Южното черноморие където ще бъдем добре приети с куче! Къде ли не звънях приемат кучето до 10кг, нашето е бебенце , но 25кг, като чуят породата и ми отказват. Въпреки че е голяма душичка и кротичък! Бях набелязала два хотела , но за датите които желаем няма места! Ще се радвам да споделите места където сте ходили с кучовците и са били приети добре! Благодаря!
Не съм сигурна, че приемат кучета, но може да попиташ тук. Мястото е чудесно. https://www.zora-ob.com/
Мои близки ходят в Сирус Бийч в Св. К и Елена, точно защото им разрешават да си водят кучето, но тяхното е мини йорки и може би за това нямат проблем. Не препърчвам хотела, но ако нямаш друг вариант може и там да попиташ.
Виж за идеи и тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1088202.15 https://www.booking.com/pets/city/bg/obzor.bg.html
 https://www.pets359.com/primorsko/

# 260
Здравейте, тази година няма ли почиващи в Цезар Палас? Нека някой, ако скро е почивал да пише впечатленията си от тази година! Благодаря!

# 261
Минавам да дам мнение за Хризантема, Слънчев Бряг, за който се чуди.
Хотела е страхотен, чак не мога да повярвам, че ми хареса. Отговаря си изцяло на 4 звезди.
Толкова е чисто, 10 от 10 за чистотата.
Храната е страхотна, 10 от 10. Над 10 салати, 4,5 супи. Основните са най - разнообразни, с месо без. Месото не е кът, а в изобилие. Нещо свърши ли се зарежда на минутата. Басейните са страхотни, големи, чисти. Целия хотел се чисти постоянно. Анимацията е интересна, напитките са стандартни за Ол инклузив, но не най - долно качество. Персонала е отзивчив и усмихнат, с изключение на рецепция. Ще  пиша по - надолу. На всякъде има дезинфектанти, ръкавици, заради Covid 19.
Плажа е на 3,4 мин. Много близо и е многоо широк. Има безплатна зона и с платени чадъри.
Стаите са просторни, чисти, с тераси, а банята, е толкова чиста баня в хотел не съм виждала. Нямаше петънце. Кърпи сменят явно всеки ден. Ако някой се интерасува от още нещо съм на среща. Тук сме още 3 дни, с малко дете на 3 и половина, много е щастлив. Хотела си е пълен.
Като най - голям минус е РЕЦЕПЦИЯ.
Попаднахме на толкова груба жена. Само крещя, щеше да напуска, кара се с всички. Ням информация къде е този "безплатен паркинг". Тя не била паркинг, Кат и паяк.... Няколко семейства се сблъскаха още с нея. Намерихме паркинга с 300 зора, тя не искаше да казва къде е. Но разпитахме. Били 120 коли според нея. Какъв паркинг търсим, а къде да спрем колата, където искате, търсете. Целта и  е да си продадат платените места за 15 лв на ден, на Румънците, влизаха бързо и им намираха места. Е намерихме безплатния им паркинг с питане. Хора, имаше само една кола и място за още поне 20... Върнах се на рецепция, разказах и, не можела да повярва, поздрави ни, браво на нас, късметлия.... Ужасия пълна. За друг минус освен рецепция и паркинг към момента не се сещам. Стана многоо дълго.
Редактирам.
Сетих се за шезлонгите около басейна. Ами такива свободни няма. Сутринта в 9, всичко е заето, с хавлии естествено. Върнахме се от плаж в 12 с надеждата да седнем. Познайте, същите хавлии, хора все още няма. Това е типичната Българщина. Еми не е нормално, хора. С малко дете да обикаляш огромен басейн и да няма, 1 място буквално. Да си призная, махнах 1 хавлии седнахме, ако искат да се карат с мен.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 22:53 от vils88

# 262
Мелия Гранд Слънчев бряг..тия пет звезди са голяма смешка.Хотела е пълен с румънци шумни и неприятни,храната е на ниво студенски стол.На обяд само пържените картофи ставаха за ядене.На плажа някакъв смешен бар раздва безалкохолно и сладолед от машина.Морето е бурно червен флаг от 4 часа сме тук а вече ми се прибира в къщи.

# 263
  • Варна
vils88 май не съм чел токова хубав отзив за нашенски хотел Simple Smile

# 264

Защото до този сезон се (само)убеждавахте взаимно, колко гадно място е Слънчака 😁

# 265
Написах го напълно реално, както го усетихме семейно. Дано и някой друг се включи и изкаже мнение.

# 266

Защото до този сезон се (само)убеждавахте взаимно, колко гадно място е Слънчака 😁
Абсолютно вярно, но за това голям принос имат и българските медии. Това е втори добър отзив за хотел Хризантема от това лято.

# 267
Нашата почивка от Бяла продължава на север към Варна. Тук преспиваме една нощ, да разгледаме някои неща, няма да ходим и на плаж дори, но попаднахме на отлично място за нощувка:
https://www.booking.com/hotel/bg/apartament-breeze.bg.html
Изключително, чист и модерен апартамент  с парко място на много добра цена. Не знам дали е удобен за плаж, защото не ходихме, но на който му се налага за междинно във Варна е супер.  Имахме желание да продължим и още на север, но децата се измориха от море и басейни и сме до тук Simple Smile

# 268
Има ли някой който е почивал в Riu Palace-18+Слънчев бряг?
Ще бъда там от 5 септември.
Ако все още имате интерес, мога да дам мнение.

# 269
Ние дойдохме в Грифид Мареа честно казано от толкова суперлативи навсякъде за него съм малко разочарована. Да почнем с храната -за почитателите на салати и чисто месце с разни гарнитури това не е техния хотел. Изобщо по отношение на храната не виждам нищо което да определя като за ултра ол инклузив. Моето дете е капризно    и манджи не яде имаше едни кебапчета които бяха свършили към 8 ч така и не видях повече да ги заредиха, пица нямаше абе нахраних го с хляб и пъпеш. Резервирах през визит цената е с 35%  отстъпка и не виждам да са на загуба да ви кажа. Миналата година бяхме за 6 септември на Влас в Премиер Форт на фул борд. Цената беше наполовина на тази и беше по-богата храната. Вярно септември падат цените но просто намаленията тази година са си ги избили. Преди няколко години бяхме в топ сезон в хотел в Слънчев бряг 5 звезди и цената беше една идея по-висока но беше доста по-добре.
Мерките в хотела се спазват проформа. Голяма част от персонала си ги носи под носа маските а понеже минахме през ресторанта след вечеря и докато чистеха бяха със свалени маски. Та съм сигурна че никой няма да ми чисти стаята с маска.
Ами това е засега яд ме е че бих толкова път за Златните по добре на Слънчака.

Общи условия

Активация на акаунт