На море в България 2020 г.! - 7

• 50 016
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • В.Търново
Преди 3-4 години бяхме на северния плаж на Приморско от 11 до 13 септември. Супер спокойно и чисто море, мъртвилник в града. Почти всичко беше вепе затворено. Дори ресторантчето, където се хранехне в съседния хотел последния му работен ден беше точно 13 септември.

# 301
  • София
Илит, това си е sea view.
Скрит текст:
Явно на собствениците на къмпига им е забранено да сложат бунгала по-близо до морето точно в тази част. Ако им беше разрешено щяха да са го направили. Пак е късмет, че накрая на къмпинга има зона с десетина бунгала, които са направо на пясъка. Явно там не са дюни. По-назад една съфорумка беше постнала снимки от тях. Май цената беше различна. По спомен 360 лева. Вашата гледка също е хубава.
Да не сте се наговорили с мъжа ми, Нико, и той така, това си било Sea View отвсякъде. Simple Smile
Наистина беше хубаво, както казах, прекарахме добре. Подразни ме подвеждащата реклама на сайта, защото ако го разгледаш, ще останеш с впечатление, че Sea View е тъкмо на пясъка.
360 лв е бунгало с две спални, за 4-6 човека. Уж пак на пясъка, но и младежите до нас бяха платили толкова.
В случаи, когато става дума за някакви особености в локацията на отделните обекти, интелигентният подход е да се направи интерактивна схема за резервации, на която можеш да кликнеш на съответното бунгало, да видиш свободни дати, цени и да се ориентираш.

Междувременно се сетих и за още забележки по бунгалата, но вече ми мина. Само (понеже е полезно) ще спомена обърканите посоки за топла/студена вода (и индикацията също!), в банята едно, в кухнята друго, и недопустимо горещата вода. Първия път малката се изгори и чак се разплака и после ме викаше аз да ѝ регулирам смесителя.

# 302
  • Пловдив
За вятъра - по принцип морето поне трябва да се успокои през септември, иначе ние винаги ходим последната седмица на юли и първата на август и вятър е нямало. Ама имаме и уикенд забежки, такова нещо като сега цял юли и август да духа не се е случвало. Не знам какво й има на тази година. След 20.08 чак вече морето е бурно от едно време помня, ходехме на Слънчака по комунизма от 20.08 винаги и времето си беше хубаво, но флаговете все бяха червени (сега това са жълти, навремето черен флаг беше забранено влизането).
А вятър се появява чак септември. Луда работа, ей. Явно много циклони минаха тази година и макар на морето да не валеше, се е отразило.
За залив - много хубав залив е Атлиман и никога няма вълни, но е много пренаселено. Не знам кой е най-хубавия плаж, за мене всички са хубави у нас, аз обичам златен пясък и липса на камъни.

# 303
  • София
Морето си е непредвидимо. Ето тази нощ валя, сега грее слънце и знамето е зелено без вълни, а до преди 2 дни беше с червено знаме и големи вълни.

# 304
  • София
Един страничен въпрос относно резервация - през букинг, но плащането е там на място в хотела. Възможно ли е да има издънки? Преди това писах на няколко агенции все ми дават, че хотела е зает за тия дати. През букинг резервирах две стаи.

# 305
  • Somewhere far away
Не мисля че е проблем. даже така предпочитам аз, не обичам плащане с кредитни/ дебитни карти и не обичам да си давам данните на картата по разни сайтове. не че не вярвам на букинг, но предпочитам да си платя на място.  В хотела в които бяхме до преди седмица не ни искаха никакво предплащане и никакви карти , на място се плащаше всичко, нямаше никакви издънки.

# 306
Един страничен въпрос относно резервация - през букинг, но плащането е там на място в хотела. Възможно ли е да има издънки? Преди това писах на няколко агенции все ми дават, че хотела е зает за тия дати. През букинг резервирах две стаи.

Много рядко, но ми се е случвало. Да кажем на 100 резервации, 5-6 пъти. Лошото е, че единия път беше в Гърция.

# 307

Не, няма никакъв проблем, много от нашите хотели приемат само плащане на място, и за хотели по принцип рядко има проблеми, това става по-често с апартаменти и стаи, които собствениците отдават в много платформи и не винаги актуализират информацията особено у нас. Преди години, когато за пръв път използвах букинг у нас дори се обаждах всеки път на хотела да ми потвърди, че имам резервация, отдавна не го правя, защото никога не е имало проблем. Сега ако ти ще се чувстваш по-сигурна така, звънкаш по някое време на хотела и искаш да ти потвърдят, че имат резервации на твое име, обикновено отнема няколко минути.

Използвам случая да ви кажа, че напоследък през няколко дни в букинг се появяват много добри оферти за различни хотели, ясно че си търсят хора, често цените за определен брой стаи (5, 10) за по-ниски от тези на агенциите дори само с отстъпките за Genius Level 2 и тази от мобилното приложение. Така че хвърляйте по едно око натам, обикновено вечер по-късно ги пускат като "оферта за ограничен период" и важат до няколко дни.

Между другото, понеже нали тук някои се дразнят от споменаването на Booking, за което също не ми пука, но само да кажа, че има още поне 20 други платформи, които могат да се използват по същия начин и да се резервира от тази, която даде по-добра цена. Не ги коментирам, защото всяка от тях си има различни специфики и начини за отстъпки, но тези които се интересуват ще си намерят къде да прочетат за тях и това съм го казвал неведнъж.

# 308
Илит, това си е sea view.
Скрит текст:
Явно на собствениците на къмпига им е забранено да сложат бунгала по-близо до морето точно в тази част. Ако им беше разрешено щяха да са го направили. Пак е късмет, че накрая на къмпинга има зона с десетина бунгала, които са направо на пясъка. Явно там не са дюни. По-назад една съфорумка беше постнала снимки от тях. Май цената беше различна. По спомен 360 лева. Вашата гледка също е хубава.
Да не сте се наговорили с мъжа ми, Нико, и той така, това си било Sea View отвсякъде. Simple Smile
Наистина беше хубаво, както казах, прекарахме добре. Подразни ме подвеждащата реклама на сайта, защото ако го разгледаш, ще останеш с впечатление, че Sea View е тъкмо на пясъка.
360 лв е бунгало с две спални, за 4-6 човека. Уж пак на пясъка, но и младежите до нас бяха платили толкова.
В случаи, когато става дума за някакви особености в локацията на отделните обекти, интелигентният подход е да се направи интерактивна схема за резервации, на която можеш да кликнеш на съответното бунгало, да видиш свободни дати, цени и да се ориентираш.

Междувременно се сетих и за още забележки по бунгалата, но вече ми мина. Само (понеже е полезно) ще спомена обърканите посоки за топла/студена вода (и индикацията също!), в банята едно, в кухнята друго, и недопустимо горещата вода. Първия път малката се изгори и чак се разплака и после ме викаше аз да ѝ регулирам смесителя.
Би било страхотно да има интерактивна резервация. Прекрасно е да знаеш точно къде ще спиш. Вероятно обаче е много трудно, особено когато става дума за много къщички. Не съм виждал подобно нещо някъде по света. Относно морската гледка не са ви излъгали. Просто както вече казах дюната е много голяма и реално морето се пада по-далечко. Добре че дюната е равна. Като цяло реално сте на първа линия. Пясъка е точно пред бунгалото. . П.П. Снимките са правени преди началото на сезона. После явно са сложили колчетата пазещи дюната. Определено само надписите, че дюните са защитени и е забранено да се паркира там не са били достатъчни. Като цяло има чар в това място. Много е приятно. Разбира се би било добре цените да са малко по-ниски или холчето малко по-голямо, но явно в България няма много места с хубави бунгала и тези си се пълнят въпреки високите цени.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 15:01 от Анонимен

# 309
Добра оферта за Мирамар в Обзор с настаняване на 2 деца безплатно. https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-hotel-miramar-obzor-21516/

# 310
  • София
Благодаря ви. Дано всичко е наред с резервацията . Сега се сещам, че и зимата така резервирах през букинг и всичко беше наред.

# 311
  • Видин
Здравейте, колебая се между хотел Вела, хотел Планета и хотел Алба в Слънчев бряг. Някой с отзиви от там?

# 312
  • София

Не, няма никакъв проблем, много от нашите хотели приемат само плащане на място, и за хотели по принцип рядко има проблеми, това става по-често с апартаменти и стаи, които собствениците отдават в много платформи и не винаги актуализират информацията особено у нас. Преди години, когато за пръв път използвах букинг у нас дори се обаждах всеки път на хотела да ми потвърди, че имам резервация, отдавна не го правя, защото никога не е имало проблем. Сега ако ти ще се чувстваш по-сигурна така, звънкаш по някое време на хотела и искаш да ти потвърдят, че имат резервации на твое име, обикновено отнема няколко минути.

Използвам случая да ви кажа, че напоследък през няколко дни в букинг се появяват много добри оферти за различни хотели, ясно че си търсят хора, често цените за определен брой стаи (5, 10) за по-ниски от тези на агенциите дори само с отстъпките за Genius Level 2 и тази от мобилното приложение. Така че хвърляйте по едно око натам, обикновено вечер по-късно ги пускат като "оферта за ограничен период" и важат до няколко дни.

Между другото, понеже нали тук някои се дразнят от споменаването на Booking, за което също не ми пука, но само да кажа, че има още поне 20 други платформи, които могат да се използват по същия начин и да се резервира от тази, която даде по-добра цена. Не ги коментирам, защото всяка от тях си има различни специфики и начини за отстъпки, но тези които се интересуват ще си намерят къде да прочетат за тях и това съм го казвал неведнъж.
Аз резервирах с предплащане през букинг. Дойде ми много добра оферта за Дюн резидънс апартаментите. Получих доста добра отстъпка с Genius Level 2.

# 313
  • София
Здравейте, колебая се между хотел Вела, хотел Планета и хотел Алба в Слънчев бряг. Някой с отзиви от там?
Аз мога да дам отзив за Планета, но не сега. От 24-ти сме там.

# 314
  • В.Търново

Аз резервирах с предплащане през букинг. Дойде ми много добра оферта за Дюн резидънс апартаментите. Получих доста добра отстъпка с Genius Level 2.
Как работи Genius Level 2 през букинг?

Общи условия

Активация на акаунт