Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 67

• 41 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, днес ядох малко пица със пушено пилешко филе, което обаче мина термична обработка, пицата беше замразена и я направиха на момента, след това се сетих, че не трябва да се яде пушено месо, макар, че мина термична обработка, и имам имунитет за токсиплазмоза, въобще имам ли повод да се филмирам?

# 601
Нищо няма да ти стане.

# 602
Обичам твоите отговори, винаги отрезвяват.
Благодаря!

# 603
Момичета, днес ядох малко пица със пушено пилешко филе, което обаче мина термична обработка, пицата беше замразена и я направиха на момента, след това се сетих, че не трябва да се яде пушено месо, макар, че мина термична обработка, и имам имунитет за токсиплазмоза, въобще имам ли повод да се филмирам?
Никакъв повод за притеснения нямаш. Единствено на фигурата може да се отрази пицата. 😀

# 604
Хем е печено,хем имаш имунитет,няма страшно.То пък може ли от всичко да се предпазим?Аз не знаех за сушените/пушени меса и луканки.В началото съм хапвала по малко,признавам си.

Излиза,че цигари може,ама едно парче луканка - не! Grinning Все по-често чувам за случаи,в които лекаря позволява две-три цигари на ден! защото по-лошо било да се стресира организма от спирането им.
И моя се стресира при вида на пастърма,ама...не ям.Grinning

# 605
BonniBonn, в свое оправдание, ще кажа.. че нямам оправдание Grinning, хапнах малко и засега не съм качила и съм слаба, ама не е всекидневие, де, просто само в тестото намирам утеха от гаденето... е и други неща си похапвам, но мисълта за повечето ме отблъсква жестоко...

Layla5 - коментар право в сърцето ми Grinning
Аахахаха и аз съм така сестро, луканка, пастърма, дай ги ти насам, ама само ги гледам.
За цигарите съм  100% съгласна и аз се стресирам да не ям мезета ама никой не ме пита.

# 606
Момичета, колко струваше ФЕ при Маринов в Надежда?

# 607
Момичета, колко струваше ФЕ при Маринов в Надежда?
70 лв.

# 608
Здравейте мами, моля ви за съвет. От снощи имам адска болка в гърлото, пръскам тантум Верде, но не минава, пия парацетамол, но не става. Какво според вас да пия

# 609
Здравейте мами, моля ви за съвет. От снощи имам адска болка в гърлото, пръскам тантум Верде, но не минава, пия парацетамол, но не става. Какво според вас да пия
Прополис дъвчи като дъвка:
"Прополисът е известен с антибактериалния си ефект и противовирусното си действие, затова често се използва при лечение на грип, простуда, настинка, болно гърло, проблеми със сливиците. Пчелният клей подсилва имунната система и я предпазва от сезонните вируси. "
От тук: https://m.rozali.com/zdrave/netradicionna-medicina/lechenie-s-pr … pchelen-klei.html

# 610
Здравейте в 6 месец съм,качвам снимка на бебето,според вас момче или момиче е?

# 611
Няма снимка. Пробвай да я качиш пак. Или поне аз не виждам..

# 612
# 613
  • Седмото небе
А доктора нищо ли не каза? Кой да разбира повече от него?
То ние тука май можем само да предполагаме... А и снимката не ми се струва много ясна...

# 614
  • София
Сякаш се вижда гизе и две кичета в напречно сечение и между тях органчето.
Много ми е странно и същевременно любопитно, каква е историята да питаш тука за пола? Grinning Като правихте снимката не пита ли?
Иначе аз имам залог вече какъв пол е ама е хубаво да си питаш док...

Общи условия

Активация на акаунт