Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 67

• 41 491
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
А докторът какво каза?
Според мен (с 50% вероятност) е момче. Simple Smile

# 616
Е, то или е момче или момиче. Трети вариант няма.

# 617
Не съм експерт,но не прилича на момиче,при нас изглеждаше по др.начин,хихи.

# 618
Здравейте,много ме боли гърлото от два дена. Боли ме като преглъщам,пия чайове с мед и лимон + лукчета + прополки. Но явно не помагат, дайте някакъв съвет. В 35гс съм.

# 619
Компреси с ракия?

# 620
Възможно ли е на феталната преди три дни в 21седмица да кажат, че плацентата е висока задна, а днес детски кардиолог, който гледа сърцето да каже, че е ниска задна? Вече въобще не ми се ходи по лекари, ако щете вярвайте...

# 621
Доктора твърди,че е момиче.Аз пък го виждам момче затова питам и тук.

# 622
Малииии, изобщо не се ориентирам никак по тази снимка. Кое къде е??

# 623
Обикновено ехографа не лъже. Докторите рядко могат да се объркат с разпознаването на пола на бебето.

# 624
Като я изтеглих и я обърнах наобратно се вижда дупето. И аз не съм експерт ама все едно има нещо там..  разбира се от абсолютно непрофисионален поглед. Може би трябва да отидете на друг доктор, ако е важно за вас да знаете. Да е живо и здраво Heart

# 625
Това трябва да е
Малииии, изобщо не се ориентирам никак по тази снимка. Кое къде е??

# 626
  • София
Мдааа и моето предположение беше за момиченце:)

# 627

Старите баби казват, че като те избива на сладко, значи ще да е на момиче. В повечето случаи не грешат.

# 628
Това беличкото по средата ме кара да мисля ,че е момченце,а иначе пък изглежда като срамни усни.Имам вече момченце,искаше ми се момиче сега затова се вълнувам толкова Simple Smile

# 629
  • София
Старите баби доста са се объркали с мен:) Цяла бременност притрепервам за сладко, а преди бременността не консумирах. Може би веднъж в седмицата изяждах по един сникерс, но нищо повече. Сега от сутрин до вечер направо си агонизирам и само сладко ми е в главата. Дано да се оправят хормоните като родя.
Момче чакам.

Пойсон, ами стискаме палци да е момиченце тогава:) Наистина на такова прилича. На феталната би трябвало да ти кажа с по-голяма сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт