Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 67

• 41 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Countryside
Старите баби явно не са съвсем прави, защото аз като бях бременна с дъщеря ми нищо сладко не поглеждах, то не че и по принцип ям де. Набивах пържоли, луканка, пастърма, саздърма, абе мръФка да има....Joy в интерес на истината и детето сега не обича сладко и набляга на месо, риба и месни продукти.  Една приятелка с момиче само дюнери ядеше, а друга с момченце набиваше пастички, та според мен няма някаква закономерност, важното е да става за ядене, че бях чела за бременни, на които им се ядяло вар, пясък и какво ли не...

Колкото до снимката, прилича ми на мъжки атрибут, ама щом доктора на ФМ е казал момиче, шанса да се е объркал е минимален.

# 631
Аз също залагам на момиче, мъжкото стърчи доста повече и е недвусмислено 😂

# 632
Старите баби доста са се объркали с мен:) Цяла бременност притрепервам за сладко, а преди бременността не консумирах. Може би веднъж в седмицата изяждах по един сникерс, но нищо повече. Сега от сутрин до вечер направо си агонизирам и само сладко ми е в главата. Дано да се оправят хормоните като родя.
Момче чакам.

Пойсон, ами стискаме палци да е момиченце тогава:) Наистина на такова прилича. На феталната би трябвало да ти кажа с по-голяма сигурност.

И аз така. Родих момче и още и още ми се яде сладко Grinning

# 633
  • София
И аз така. Родих момче и още и още ми се яде сладко Grinning
Лоша работа Grinning Това прави отслабването доста по-сложно Grinning

# 634
На феталната няма ли да се види най-добре какво е?

# 635
Мога ли да ползвам крем депилатоар за интимната зона, защото с бръснача не се уцелвам?

# 636
Мога ли да ползвам крем депилатоар за интимната зона, защото с бръснача не се уцелвам?
Пробвай с огледалце ,на мен мъжът ми ми помагаше.
Май има интимни депилатоари.

# 637
  • Седмото небе
Ох и на мен това ми е голямо притеснение. До някое време ще се оправям-права, клекнала, на един крак, с огледалце, без... Joy
Обаче към края като порасне шкембака съвсем как ли ще става... Сигурно със самобръсначката и както дойде... Ще повтарям и толкова. Нито крем понасям там, нито си представям да карам мъжа ми или както една позната ходи на кола-маска. За краката как да е-ще се посгъна примерно, за педикюра при професионалист. Ама с тия косми в специалната зона ще е веселба...

# 638
По-добре да си ги махнете вие,отколкото в родилното.Не се притеснявам от мъжа ми,нито той от мен,и аз не можех да си го представя,ама...
На кола маска пък моя позната хвана гъбички,баш накрая.

# 639
Да, има специални кремове за интимната зона, на Вийт и Дева май, но не знам мога ли да ги ползвам, има ли нещо противопоказно..

# 640
Няма проблеми,аз цял живот такива ползвам,опитах първите месеци с бръснене,ами на 5мин се отказах,не е за мен това ...проверих съставките и нямаше вредни,ползвам на дева за чувств кожа,но стоя 15мин,не 5мин или 7,маха чудесно.Последните дни докато чаках да родя от скука косъм не остана😁😁😁😁😁

# 641
По-добре да си ги махнете вие,отколкото в родилното.Не се притеснявам от мъжа ми,нито той от мен,и аз не можех да си го представя,ама...
На кола маска пък моя позната хвана гъбички,баш накрая.
ходя на кола маска от над 15 г и до сега нито веднъж не съм хващала от това гъбички. Ходила съм и бременна, и преди хистероскопия.  Или вашата позната е отишла на абсурдно място за тази процедура, или причината за гъбичките е друга. Кола маската се загрява до доста висока температура и лентите са еднократни - не ми е много ясно от къде ще й дойдат гъбичките в случая.
Не бих си сложила тези химикали от депилатоара в интимната област дори и небременна, преди години направих ужасна реакция и обрив от депилатоар. Или си вземете тример и се подстригвайте - става като бръсненето, но без риска от порязване и съответно инфекция; или кола маска.

# 642
Момичета, аз съм в голяма чуденка и известна доза притеснение. След 10 дневно закъснение и два положителни теста вчера бях на преглед. Доктора в началото на видеозона нищо не видя и започна да се чуди тва миома ли е (по неговите думи) казах му имам положителен тест каква миома. След това ме погледна с вагиналния ехограф и разгеле видя точката,но каза още е рано ще дойдеш пак след 10 дни, тогава ще има и сърдечна дейност. Матката ми е много назад, а и съм раждала секциo. Сега започнах да се притеснявам дали всичко е наред SadДнес имам тъпа болка по-скоро тежест към ануса.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 19:55 от Dobriana32

# 643
На мен гинеколога ми препоръча да не ходя на кола маска, защото се завъждали гъбички и бактерии. Не разбрах точно как става, но не смея да отида и давам със самобръсначка.

# 644
  • София
Оох аз днес бях на кола маска (други ден влизам в 38ма г.с.). Страшен кеф Grinning
През цялата бременност си ходя и на кола маска и на море, и на басейн веднъж - имам и 5 микробиологии: всички чисти. Grinning
Та туй то Grinning
Момичета, аз съм в голяма чуденка и известна доза притеснение. След 10 дневно закъснение и два положителни теста вчера бях на преглед. Доктора в началото на видеозона нищо не видя и започна да се чуди тва миома ли е (по неговите думи) казах му имам положителен тест каква миома. След това ме погледна с вагиналния ехограф и разгеле видя точката,но каза още е рано ще дойдеш пак след 10 дни, тогава ще има и сърдечна дейност. Матката ми е много назад, а и съм раждала секциo. Сега започнах да се притеснявам дали всичко е наред SadДнес имам тъпа болка по-скоро тежест към ануса.
Няма какво да направиш освен да запазиш спокойствие и да изчакаш. Дано да се е закрепило милото Heart
Аз нямах никакви такива особености и пак ми казаха да изчакаме и да се върна (след 3 седмици в моя случай) и да видим дали има сърдечна дейност. Бяха 3 дълги седмици ама ей го на, скоро ще се гушим.
Успех!

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 12:30 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт