Благодаря, предварително. Лека нощ от мен момичета.
Аз съм на 13 години и живея с баба и дядо. Сега се карам постоянно с тях. Преди когато с нас живееха мама и татко също сe караха постянно. В момента те живеят отделно и казват, че нямат никакви дразги. Това ни навeжда на мисълта че на нашия дом е направена магия. Кажете ми някоя добра врачка, защото имаме нужда!
Аз съм на 13 години и живея с баба и дядо. Сега се карам постоянно с тях. Преди когато с нас живееха мама и татко също сe караха постянно. В момента те живеят отделно и казват, че нямат никакви дразги. Това ни навeжда на мисълта че на нашия дом е направена магия. Кажете ми някоя добра врачка, защото имаме нужда!
Иначе по врачки не ходя,макар и доста често да се изкушавам.Преди 10год.имаше предаване на Димитър Захариев/май така се казваше/и по тел .му зададох няколко въпроса,чийто отговори с годините се сбъднаха....А като ученичка моя приятелка ме заведе при нейна комшийка/в Люлин,до маг.Витоша/да ми гледа на кафе.Всичко което видя в чашата и което каза в следващите 25год.се случи...Има и истински ясновидци,но повече са самозванците....щом искат големи суми,не им вярвайте....тези,които наистина имат дарба,дадена отгоре,не взимат пари
Този пък е не само нагъл измамник, но и така мамеше хората, че взимаше пари съвсем от нищото.