Колко често мъжът Ви говори с майка си и как я нарича?

• 8 820
  • 220
  •   1
Отговори
# 60
Майката като възрастен и може би самотен човек иска някакво внимание и разговори. Синът гледа да отбие номера с инфо за манджите (щото нямат явно кой знае какви общи теми). Не се дразни толкова...

# 61
  • София
И обръщенията, и отношенията ме тревожат. Мисля, че когато мъжът нарича майка си "мамче", това е достатъчно показателно за нездравите им отношения и за това, че няма как да бъда спокойна, колкото и да опитвам да не се фокусирам върху такива неща.

Мисля си, че ти имаш някакъв проблем, който прехвърляш нна момчето и майка му.
Помисли си, защо и кой ти е докарал това изкривено мислене ?
Ако трябва, потърси бързо професионална помощ.

ПП. Баща имаш ли? Какви са ти отношенията с него сега?
А, нещо в детството ти да има, което не искаш да си спомниш?

# 62
Моят мъж не води дълги разговори с майка си, но аз наваксвам и за него.😂
Дори често да не сме съгласни една с друга, много си говорим със свеки....е, ако съм в настроение. С майка ми също, там даже съпругът ми повече си говори с нея за компютри и друго. Нямаш проблем, недей да си създаваш.

# 63
Това ми е болна тема. Разговорите са всеки ден и дълги, понякога откарват 2 часа. Много е досадно. И понеже няма какво наистина важно да си кажат, точно като дневен отчет звучи. Какво сме яли, какво ще ядем, къде ще ходим, какво ще правим и т.н. След като и отчета е даден се започва с клюкарщина за съседи и роднини.
Понякога виждам, че и на него му става досадно, но не може да затвори, че ще се сърди маминка.
 Аз се чувам веднъж, два пъти в седмицата с моите родители. И без клюки.

# 64
Амандел*, сега и теб ще диагностицират JoyJoyJoy

# 65
Аз съм си с диагноза Stuck Out Tongue Winking Eye

# 66
Хайде да се посмеем всички заедно сега... Моя бивш живееше в Зона Б5 (София) с техните, а аз сама на квартира в Красна поляна (15 минути пеша).
Всяка вечер когато идваше вечер в нас, звънеше на майка си да каже, че е пристигнал Grinning Grinning Grinning
На първата ни почивка извън София отидохме в Копривщица за един уикенд и той още първия ден звъня на майка си 3 пъти хахахаха. Има и още хиляди истории, но мисля, че това е доста показателно, кое не е ОКЕЙ.
Само да уточня той тогава беше на 29, аз на 27... Grinning

# 67
Eva Vladova, партньорът ти изглежда е топъл, приветлив и открит човек, което може само да те радва. С такъв човек и на теб ще ти е по-лесно и по-приятно.
Нищо странно няма нито в обръщението, нито в честотата на разговорите.

Много по-добре е отколкото да се обажда на майка си веднъж седмично, демонстрирайки сдържани и сухи отношения.

Самата ти казваш, че се чуваш с майка си всеки ден. Тогава защо приятелят ти да не го прави?

# 68
Amandel,
Какво става, ако мъжът ти отговори набързо и затвори телефона или въобще не дигне?
Лично мен ничии разговори не ме дразнят, стига тогава да не ядем или правим нещо важно заедно. Сега, ако гледаме телевизия, телефони, четем книги, да си говори, с когото и колкото иска.

# 69
А моят бивш ми отчиташе контактите с нашите, да имало време за него. Не се бяхме разбирали тъй, а аз не успях да се клонирам неколкократно Simple Smile
Аз пък си говорех и с майка му.
Ако съм знаела, че имало норми и за това, немаше да се омъжа, но и деца - едва ли Simple Smile

# 70
Нищо нередно не виждам. Като не ти е приятно, не слушай. Иди в другата стая и толкова. Много важно, че е казал какво сте яли, едва ли е рецитирал менюто за 5 дена конкретно със закуска, обяд и вечеря. Това не е намеса в отношенията, някой това спомена...

# 71
И аз съм много близка с майка си и си говорим доста, но не се отчитам за всичко, което съм правила, яла, пила и т.н. Вярвам, че има разлика между споделяне и рапортуване, тъкмо това ме тормози.

Когато съм му споделяла, че това не ми изглежда добре, той казва, че така е свикнал в семейството си - да си споделят всичко.

Неговият баща е починал, реално не го познавам като човек преди това, за да знам дали винаги е бил такъв или е просто период заради това, че майка му е останала сама и чувства някакъв виновен дълг. По-скоро наистина така е научен, че да си казва и майчиното мляко.

Моят баща почина преди години, не съм имала проблеми в семейството си и неща, които не искам да си спомням. Разбирахме се идеално.

# 72
"Аз го правя същото, НО НАЛИ АЗ ГО ПРАВЯ, е различно. Близка съм с майка си, говорим си, майка ми е все пак. Неговото си е чиста проба рапортуване. "

# 73
Епичната драма, че някой казва на майка си какво е ял...

# 74
Когато пътуваме обажданията са задължителни.Аз на майка ми,БНД преди на свекърва ми,сега детето на мен.
Че аз място няма да си намеря ако не знам ,дали всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт