Колко често мъжът Ви говори с майка си и как я нарича?

• 8 815
  • 220
  •   1
Отговори
# 165
Чакай сега... Той на теб ти е приятел, ама ти на него си му жена?
Оправете се първо двамата – какви се падате един на друг, после вече вкарвайте в схемата и нареждайте по местатата им и роднините. Simple Smile

# 166
Това не се оправя с брак. Нито преди, нито след някой от двамата партньори е в правото си да диктува как да текат отношенията с родителите. Сядате и го решавате заедно, той какво ти се е заоплаквал.
Заболяват ме пръстите да пиша, че жената има грижата да си поддържа уюта и хармонията в къщата. Да си му мисли как, щом е влязла в семейство с избраника си.
Приказки  от рода на “не се оправям с майка му” звучат нелепо.

# 167
Рая, дайте на жената близалка или бонбонки и да спре да се сърди.... Ноооо, тоооо... Тва е от обич.... Една млада невеста, израсла без любов, не може да разбере тези прекрасни и здрави отношения майка-син...
Водете я жената с вас на море, на планина... Даже може и между вас да спи, под претекст, че я е страх от тъмното.... Щото ако си намери свои занимания, изключващи сина, ще е отритната и мразена... Joy
Така, поне няма да се звънят телефони постоянно, ще е в центъра на събитията JoyJoyJoy

Сърдим се, че сина не се е обадил да пита, може ли с жената и чавето, да идат с приятелски семейства, БЕЗ НЕЯ, на море...............
 На къде отива тоя свят..... JoyJoyJoy

# 168
DreamCatcher, обърни внимание на проблемите си и намери духовен мир. Тук не е психодиспансер - не можем да ти помогнем.

# 169
Благодаря, Папа, но не съм те молила за помощ, че да ми се обясняваш Joy

Оплачи се после на мама, че има някой който не е на твоето мнение... Joy

Барабар ПапаСмърф с жените....

# 170
Не, с мама ще обсъдим твоите проблеми, които преди месеци реши да споделиш в бг-мамма. Разбирам непоносимостта ти към свекървите, поради ситуацията, в която си била поставена, но самата ти защитаваш любовта към собствения родител - би трябвало да разбереш, че на мъжът му е приятно да разговаря с майка си и да ѝ споделя кво е ял и кога е ачкал.

При Рая случаят е съвсем различен от този при авторката - авторката тук има проблем, че мъжът ѝ си лафи с майка си - той проблем с това няма, за това и продължава.

Иначе съм съгласен, че има родители, които не обичат децата си и/или са токсични хора. В такъв случай е напълно нормално и приемливо дете да прекъсне връзката с "родителя".

# 171
Мили малки момичета, пише ви една леля. Отворете си ушите, за да ви е от полза. Че има изкривявания, които са нетърпими, има ги, но ако толкова не можете да изтърпите, не е вашето, ориентирайте се навреме, ако успявате да го разберете. Не се борете с вятърни мелници и да знаете, че никой, ам никой няма да гори от неземно щастие, като му мрънкат и натискат да си променя навиците или да се отказва от онова, което му е приятно, сигурно, хубаво и каквото там още му носи. и то заради нещо мрънкащо, натискащо и недоволно.

# 172
  • София
С теб може да скъса, с мама никога.
Кат не те кефи - тенкю, некст.

После няма да преживееш, че иска да вижда твоето дете, че му дава зрънчо и му облича грозни дрехи. Ще се ежиш на милото, той проблем няма да вижда и ей ти драма от Балканите.

Чуйте Луна, казала е същественото.

# 173
  • София
Здравейте, дами! Бих искала да попитам колко често Вашият приятел/съпруг се чува по телефона с майка си и колко често си пише с нея в социалните мрежи? Какъв според Вас е допустимият минимум/лимит?

Също така, как любимият Ви се обръща към своята майка - с мамо, майко, мамче, по име или друго? Кое според Вас е нормално?

Създавам тематата, тъй като отскоро имам приятел, в когото съм много влюбена, но ми се струва, че някои неща не са наред. Благодаря предварително!

По два часа на ден говореше общо - първо с майка си, после със сестра си. Все едно жена, не мъж 😂
Не помогна да го изслушвам аз, трябваше да пуска касетата всеки ден. Споделя се, ама после на телефона инструктаж 😂
Не му прави забележка, че говори с нея често, ще й се оплаче и за това и ще се обърнат срещу теб.
Ако ти се струва, че нещо не е наред, бягай овреме. Освен ако не искаш личния ти живот да е, хм, общ и споделян с нея. Защото можеш да си сигурна, че освен да слуша сина си, ще му дава и акъл за неща, за които теб трябва да слуша.

# 174
Чуват се поне веднъж дневно. Нарича я “майко”.
Аз съм по същия начин.
Отделно, тъй като родителите и на двама ни са на няколко хиляди км от нас, се чуваме с тях по Facetime, за да ни видят, да видят децата, а и ние тях, де.

Не сме си любимки със свеки, преди ми беше голям трън в очите, но леека полека се учим да се разбираме и да се траем. Виждаме се един-два пъти годишно, няма да се ядем за по седмица в годината.

# 175
Еее, вие го изкарахте с най тежки комплекси това момче. А има хляб в него, според авторката.
Едно дете от малко го учат, че всичко се споделя с родителите, най често с майката. Това остава естествено, когато порасналото дете има проблем и търси опит и решение. От друга страна авторката и приятеля и са все още гаджета и всеки гледа да се представи в по добра светлина, така че е малко вероятно да споделя биологичните си функции и нужди с авторката. Ако останат заедно тепърва ще се разучат, кой кога, как, какво, защо и т.н. когато заживеят заедно.
Авторката се държи малко като ревнива съпруга, а това не е добре за връзката. Да, може да го остави и да търси друг, но дали това ще я ощастливи, дали няма след време да се осъзнае и да съжали.

# 176
Е, не мога повече с това “нарича я еди как си”. Бившият ми мъж я наричаше по име. Добра партия, както виждам от темата 😂

# 177
Още в началото на всяка моя връзка живо се интересувам дали а) той е обвързан и в) дали е мамино синче.
Тези неща ми ровят в душата - ако ми каже че според мама трябва да яде  нон-стоп коприва и той яде, въпреки че му призлява от миризмата бягам с 200 в час ( това е Пример).
Нямам проблем с това по колко пъти се чуват, само да не ме обсъждат. Още повече в интимният аспект. 😳 Това е голям проблем, без чието разрешаване мога и да мина - сиреч няма да се стремя да го променя, направо ще го зарежа.
Ако не слуша плътно майка си отностно неща за нас двамата, не ме обсъжда и тя не го настройва срещу мен, с цел да си го върне до поличката си, нямам проблем ако ще и всеки ден да говори по цял час. Аз самата се чувам с майка си по час на ден. Но с нея обсъждаме най-много какво съм сготвила и и какво ѝ се е случило. А не лични интимни неща.
В частност моята половинка се чува веднъж на месец, даже и по-рядко с майка си. Само ако тя му се обади. Това е неговият маниер. Рядко я нарича мамо, изслушва я, но много отдавна са се разбрали да не му дава съвети. Защото не ги слуша. Нямат друга връзка, освен вайбъра когато тя пише свои въпроси отностно лични неща по ремонт - по-лесно ѝ е да пише, защото по всяко време може да ѝ отговори там, но не може да говори ( заради работите си). И така.

# 178
Направо ми стана смешно Grinning Представих си как обсъжда с мама с какво еротично бельо е била жена му снощи Grinning
Такъв индивид бих го зарязала на секундата.

# 179
Е, не мога повече с това “нарича я еди как си”. Бившият ми мъж я наричаше по име. Добра партия, както виждам от темата 😂
Оф,много ми е грозно това на име,един наш познат така си говори с майка си ,еми родила те е жената,заслужава повече от това .

Общи условия

Активация на акаунт