Слънце отново изгря и априлчето се пак засмя.

• 9 738
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Цвети, много си готина, да! smile3521 На Саш няма да показвам на този етап линка, че : а/ ще се предреши като млада майка и ще рови в тремата ни; б/ще ме нахока, че не съм какаова и готина като теб; Hug

Момичета, Тони вчера след усилени упражнения с баба си започна да се бръща от гръб по корем и прави опити да лази, ама е като затлъстяло червейче на теракота, не може да запъне краката в леглото и да се отблъсне. Ако му дадем контра се приплъзва.  Joy Най-сетне и той да открие нещо ново!

Днес ме чака разместване на мебелите, но ще имам гардероб, ураааа! newsm47 newsm44 newsm68

И последно, но не на последно място:
Черпя ви, днес правим 3 години бракуване! И 7 преди това гаджелуване, смятайте колко години чуждо не съм видяла smile3514 newsm62 newsm03
Черпнята е на масата, който иска да си взима!
/ама ако мога да кача картинки хич няма да е зле!/

# 121
ПОДРЕЖДАМЕ С ТОНИ МАСАТА....ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ЧЕРПНЯ!

# 122
Честито на чаената  bouquet
и нашта Цвети я изловиха и корицата даже изнамериха   love001

# 123
Здравейте момичета!
Чаено момиче честито годишнина и на Енвия също със задна дата   newsm67 за месечковците   newsm38
Tatjana+Rina моя грешка ако съм казала яйце по-точно давам четвърт от четвъртинката на жълтъка,в мойта прашна книга го дават преди месното пюре, пък и за кухня знам че трябва да сме подготвени Peace
Данче-Калпазанче уби рибата с тоя черен пипер ей hahaha
Бюти знам само че не трябва да му даваш да заспи веднага след падането, но дано нищо да ви няма Hug
Цвети е това мдааа/поне на мен на нея ми прилича ама нещо несъответствия с децата има та може и да не е тя, но защо трябва да парадира с това  newsm78може би под аватара като сбит преразказ да го беше написала хахаха, та нали хората се интересуват все ще излезе Joy А смея да твърдя че сега е по хубава - бонус от кърменето Wink
Joyka добре дошла, а за пюрето пробвай от време на време с лъжичка все ще прояде...
И добре дошла на Una Grinning

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 10:27 от mama79

# 124
  • Sofia
Честито на Чаената, да сте живи и здрави и още много години по толкова! Simple Smile
Момичета Иво днес хапна домашно картофено пюренце,  Simple Smile първо пи мляко и след това дадох пюренце, хареса му и искаше още, но не мога да преценя колко е изял та му дадох само 6 лъжички, това е постижение, явно пюрето на Ганчев не му е харесало, някой беше писал, също за пюрето на Ганчев, че бебко не го е харесал и са минали на ам-ам, та след седмица ще опитаме и тях, ама много съм доволна от детенце днес.  Simple Smile Имам едно въпросче - Какви лъжички ползвате или мислите да ползвате за папкане? Аз взех една силиконова на Чико ама е доста големичка и не мога да му слагам с нея в устенцата.
И още едно въпросче - Какво шише за вода ползвате, защото имаме проблем с пиенето на водичката, когато и да му дам да пие вода винаги се дави, с млякото обаче нямаме проблем, шишенцето и бибата са ни на Чико, дайте ми идея каква бибка да взема, че вече ме е страх да му давам вода ?

# 125
  • София
Здравейте,
Татянче,, точно така е с мазнините, повечето витамини са разтворими само в мазнини, иначе не се абсорбират в стомаха. затова саладката винаги трябва да е с зехтинче хихи.
Но не се бях замислила за бебетата, млякото все пак има мазнини, но като се махне, мда трябва да се добави, права си, мерси Hug
Моето захранване ще бъде седмица сле дваксината утре.
1. пюре от варени тиквички и АМ
2. след 5-6 дни + моркови
3. други зеленчуци
Картофите са коварна храна, въглехидратите в него са трудни, правеха ми по голяма инсулинова криза и от шоколада.Затова и се пълнее толкова от тях. Те са чужда храна за нас , само от 200 години, а дори портокалите се смятат за чужда, от тях съм направиал алергия като малка. Всички зеленчуци и плодове се дават без люспите!!! изключително дразнят стомахчето, всеки гастроентеролог ще ви го каже.
Ако стомахчето не е готово с всички ензими, фруктозата ферментира вътре и си е направо вредно, затова ще изчакам поне  до 9-ти месец с плодовете.

Майка откри нова игра вчера ( нали и тя ми е овне и е доста изобретатална) Крие се и се показа на ани с баууу, и ани се залива от смях, хубавото е че спря да хълца като се разсмее.

Мир вам!

# 126
вчера бяхме на преглед, момата ми тежи 4500 и е дълга 63 см. доктора каза че килограмите са ни малко и е хубаво да я захраня. аз кърма си имам, опитвам се да я карам да яде повече но тя не иска, реве ми с гарда в устата, като се нахрани, а като си стисна гърдата чак на струйка излиза. така че не е от недостиг

та вчера обедното хранене беше първо карма, докато се разреве на гърдата и после и забърках 50 мл. АМ и оризова каша. изяде почти 40 мл. като за първи път доста добре се справи с лъжицата. сместа беше доста рядка и можеше и с шише да и я дам, но предпочитам да свиква с лъжицата, смукваше течността като възрастен човек които сърба супа, и ми се караше в интервалите, искаше да и тече постоянно.
днес мисля да и дам картоф с морков. да видим как ще се справи с пюрето.
моя доктор каза че кашата няма нужда от въвеждане, мога направо да заменя едното хранене с нея, но той е малко по-особен, не робува много на общоприетите схеми, а е и брат на един мой познат и си ни гледа като свое дете и аз доста му вярвам. още повече че се води за един от добрите в София.

# 127
  • Русе
Чаена, честито и на вас!   bouquet(Май много народ сме се бракували през септември?  Sunglasses)

Rossi
, браво на твоя юнак - ей затова и аз съм решила да почна точно с домашно картофено пюре. На Ганчев наистина са гадни на вкус. Ако искаш купешко (защото по принцип тях препоръчват по ред причини), може да пробваш Хип - те се харесват на по-капризните бебоци.
За лъжичката - купи си по-малка (колкото кафена) - мисля, че преди съм ползвала на Бертони (беше комплект от такава малка - за захранване, и по-голяма).
За водата, и ние сме същата картинка - не мисля, че проблема е в биберона - просто не му харесва, опитва се да не гълта, и затова се дави. Ние сме с Авент 3-ка за млякото, а с водата се дави дори с 1-ца, затова изобщо спрях да и предлагам - не е фатално, поне в чужбина така се смята.  Rolling Eyes

# 128
  • София
Честит национален празник на всички, които се чувстват българи!!!   bg

Честито и на всички с други поводи за празнуване!

Ей, Дея, страшна си! Как успяваш да ги издебнеш всичките клюкинки  Laughing
А Цвети направо ме изуми! Лелеее ква мацка сме си имали в отбора! И досега да не сме заподозрели нищо  newsm78 Срам!!!  Embarassed

# 129

Ей, Дея, страшна си! Как успяваш да ги издебнеш всичките клюкинки  Laughing

Rolling Eyes ами тези два дни ми бяха свободни общо взето щото малката по цял ден спа от капките за алергия "Фенистил" и ми попана  Mr. Green нашето Цвети ето аще една снимка Hug Само да не се разсърди  Rolling Eyes

# 130
Здравейте,
Татянче,, точно така е с мазнините, повечето витамини са разтворими само в мазнини, иначе не се абсорбират в стомаха. затова саладката винаги трябва да е с зехтинче хихи.
Но не се бях замислила за бебетата, млякото все пак има мазнини, но като се махне, мда трябва да се добави, права си, мерси Hug

Hug  Радвам се 4е поне на теб съм била полеzна и 4е не напраzно съм превела от книгите  Wink

Между другото аz в4ера играх съЩото с Милена, скрих се zад един стол и се покаzах и тя се zаливаШе от смях  Heart Eyes

Цвети, ти си била иzвестна а си траеШ, хубава работа  Wink  НаШа гордост си  Hug

ВаШите бебоци появяват ли голям интерес към хартия?  newsm78  Милена посяга към вси4ки списания, лист4ета и пр. и умира от кеф да ги сма4ка и скъса...бебеШка му работа  Laughing

# 131
ВаШите бебоци появяват ли голям интерес към хартия?  newsm78  Милена посяга към вси4ки списания, лист4ета и пр. и умира от кеф да ги сма4ка и скъса...бебеШка му работа  Laughing

Laughing към хартия не но към шумолящи торбички и др. консумативи да  Laughing

# 132
Здравейте! Laughing
Цвети, голям пич си Mr. Green
Татянка, значи като започна да давам зеленчуково пюре да прибавям и олио, така ли беше? Thinking

# 133
  • София
Соня много се кефи на хартия. Давам и рекламните брошури от пощата и тя дълго време си играе и ги мачка. Но ме е страх да не се пореже на хартията...

И аз да питам пак за слагането на олио в пюретата Rolling Eyes

# 134
рени, наистина внимавай много с хартията, боли доста като се порежеш Sad
юлчето се загуби...какво ли означава това Mr. Green
И пресил се радва на всякакви шумолящи неща-хартия, чантички, пакетчета с кърпички.

Общи условия

Активация на акаунт