Слънце отново изгря и априлчето се пак засмя.

• 9 745
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, ще го разгадаем туй захранване с общи усилия, я какви сме оправни! baby

Дея, даваш добра схема!  Peace Остава преценката - до кога ще се дава новата храна като добавка и кога ще се измести цяло млечно ядене! Thinking

Филипка, според мен, като изчакваш 5-6 дни - продължаваш да даваш това, с което вече си захранила, иначе ще се върнеш в изходна позиция. Wink

Цачи, все искам да те питам - коя точно баба ти помага в гледането на синчето? Браво на нея - голяма отмяна! Иначе Вили не бърбори особено...  Close

Вени, не знам, дали неспането на Мати може да е само заради захранването... Но нали ти го правих внимателно, а не агресивно! По-скоро ме съмнява! Велина всеки ден е различна, ту нервна, ту спокойна - без да съм я захранила... Confused

Велина нещо е болничка   Sob - аз от 1 седмица я подозирам и й давах вит.С, но от вчера едни сополи и мрънкане, сучене, мрънкане, сучене... Поне Т няма! Снощи през 2 часа се буди и днес съм  #Crazy... След обед сме на консултация, но при това положение май ще пропуснем 3-тата ваксина, за което ме е яд - исках да я приключим тази история вече!!! На мен пък нервите ми нещо взеха да се опват... Banghead

Като ви се наоплаквах, нека и да ви почерпя:
Днес имаме 8-ма поред годишнина от сватбата! married
Това е за вас, по избор:
  cook  food010 cook beer Popcorn Wine Glass Coffee Wine Glass  food002

# 76
енвия, Честита годишнина!
Желая много разбирателство, здраве и слънчеви дни!
Hug  bouquet Hug
И благодаря за разяснението на не особено адекватните ми въпроси Blush

# 77
  • София

Добро утро  Hug Да ви черпя днеска трябва, малчо снощи е заспал преди 21ч и се събуди в 8 ч  newsm68

Данче и ние така! Явно му се насъбра недоспиване три дни и сега си навакса! Днес мисля да почеваме от към захранване и да видим какно ще стане!

И Честито на празнуващите!

# 78
  • София
Енвиа, Честит празник! Още сто пъти по 8 години да изкарате заедно!  bouquet

Вени, моя малчо пак заспа, к`во му става незнам, но нямам нищо против да спинка повече. Съмнявам се, че е от 8-те грама оризова каша, които му дадох вчера  Naughty

# 79
  • София
Момичета, какво се следеше, когато бебето падне?
...защото Давид се изтърси преди малко от спалнята, но не знам на какво е паднал, защото бях в другата стая и чух само "Туп!" и рев... Cry

# 80
  • София
А може ли да си е счупил нещо-ръка, крак, кръстче? Sad

# 81
Ееее, да си е счупил нещо!
Ако още реве, то значи  си е за олекар. И най-добре е на лекар да се заведе! Praynig

# 82
Бюти, следи как се държи, дали няма да стен отпуснат и да се унася, да не повръща.Това е за което се сещам, ако продължава да плаче го заведи на лекар, наистина.Вероятността да си счупи нещо ми се струва малка, костите им все още са меки.Искрено се надявам да няма проблем с Давид Praynig, дръж ни в течение.

# 83
Бюти, ако иzплака веднага, сигурно му няма ниЩо сериоzно. Ако оба4е е в беzсъzнание, ако повръЩа или ако е апати4ен, тогава го zаведи на лекар. Обясниха ми, 4е ако има неЩо с4упено, не го движат. Стискам палци  Praynig

# 84
Съвсем се обърках Rolling EyesЧетох сега в Адаптето, че при бебета с по-чувствителни стомахчета коликите може да се върнат от пюрето SadЧе Пресил все още има, остава и да станат още по-зверски.Заради това било хубаво да се започне с безмлечна оризова каша, била по-щадяща.Ами ако започна с кашата кога да въведа зеленчука? ooooh!

# 85
  • София
Ами изплака веднага почти и бързо му мина. Няма никъде синки и такива работи. Сега играе с бибата, че обикновено по това време заспива. Спокоен е... newsm78 Всички крайници движи, аз му ги опъвах, не изплаква като ги движа, не повръща, дано всичко да е наред...
После ще се включа по темите, ама Филипа, мила, как кога...после...щом си решила с каша, въвеждаш си кашата и после зеленчуците. И стига с това адапте, нали имаш кърма-за какво ти е Аптамил?
Хайде, че и изпит имам след 3 часа...абе, ужас!

# 86
Бюти, аз за Аптамила пуснах тема просто за да знам какво мога да правя с него, че не съм наясно, за необозримото бъдеще става въпрос.
Хайде, успех на изпита и дано няма никакъв проблем след това падане Praynig

# 87
Момичета, ще го разгадаем туй захранване с общи усилия, я какви сме оправни! baby

Дея, даваш добра схема!  Peace Остава преценката - до кога ще се дава новата храна като добавка и кога ще се измести цяло млечно ядене! Thinking

Hug Радвам се,според мен това е най добрата схема,нито рано нито късно  Peace

Вижте обаче сега-всички ми повтарят ,че плодовото пюре неможе да замести едно хранене,да ама след като захраних и Дея-Мария започна да изяжда по едно плодово пюре и след него не иска мляко ,ами се обажда огладняла след 4 часа  Rolling Eyes
Зеленчуковото го въведох за около 5 дни и замених обедното хранене с него.
Кашата ще замести /след като се захраним/ още едно и ще ги редувам два дни каша,два дни плодово и така докато ни отворят кухнята  мисля да въведа почти всички храни

Ти envia не се притеснявай,ще се оправи малката  Hug

Филипа  Heart Eyes слънце През дните когато трябват да минат ,за да въведеш нова храна си го храниш със това което досега си въвела,няма да ги спираш-не е нужно  Wink Питай акоо има нещо  Grinning

Бюти не се притеснявай,следи го сега ,дали ще повръща ,отпаднал ли е ,има ли по странно държание от преди.Ти си направила важното ,че си опипала костичките и щом не плаче,не се притеснявай,нищо му няма  Hug ще стане още по сладък

Съвсем се обърках Rolling EyesЧетох сега в Адаптето, че при бебета с по-чувствителни стомахчета коликите може да се върнат от пюрето SadЧе Пресил все още има, остава и да станат още по-зверски.Заради това било хубаво да се започне с безмлечна оризова каша, била по-щадяща.Ами ако започна с кашата кога да въведа зеленчука? ooooh!

Не се притеснявай то затова е захранване,пробваш с една две лъжички,а и коликите по принцип са до 6 -ти месец  Peace[/color][/b]

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 12:18 от Дея

# 88
  • София
Енвия честит празник! И аз се присъединявам към пожеланията на Данчето!  bouquet  bouquet  bouquet

Бюти щом детето се държи както го описваш нищо му няма. Аз изпуснах Тонито, когато беше на два месеца на улицата (падна от количката) не ме питай какво изпитах, а той милия даже не разбра какво е станало, спеше и се събуди само защото му падна биберона. Когато му го дадох пак заспа, после съм го опипвала да няма нещо счупено, въобразявах си че има вътрешни наранявания, но за щастие всичко мина и бе забравено. Говорейки с други мами установих, че няма бебе или е много рядко, да не е изпускано или паднало от кревата, а всички са живи и здрави.

За захранването, абсолютно подкрепям Дея. Ние се захранихме абсолютно по същия начин, като вчера започнах с две лъжички бананова каша. Тонито просто щеше да умре от щастие и лапаше като невиждал, но само две лъжички, после как плака милото за още, но днес ще дам малко повече и така след още 3 дни ще заместим яденето в 18.30 с кашичка.Tatjana - нещо много ме учудва това олио???? А за сокчетата на Хип - разреждат се само ако ги даваш за утоляване на жаждата, ако ги даваш вместо плодово пюре даваш - 30-40мл, а най-добре да изцедиш пресен плод и да дадеш същото количество. Соковете не се считат за захранване.
Това засега, че стана много дълго.

# 89

А по повод захранването, знаете ли една приятелка казво "захранване" направи?! Сок от грозде, зеленчуково пюре (микс), половин банан в последното хранене (с АМ храни), и всичко това в един ден  #Crazy Там няма 6-5, всичко се дава и то наведнъж  ooooh!

Ми аз не виждам нищо лошо да даде сок от грозде ,зеленчуково пюре и 1/2 банан в един ден  Rolling Eyes Ти ядеш ли сутрин обед и вечер едно и също? Rolling Eyes
Добре ако ви е по лесно мога да пиша от време на време какво ни е менюто на ден.Ден преди да се разболее Дея-Мария яде:

6ч. АМ
10 ч 1/2 плодово ,но АМ ми отказа
14 ч. 1 зеленчуково /морков със картоф/
18 ч. бабан /да бананчето и го давам до устичката и тя с кеф го смуче и леко гризка с венците/ +АМ
22 ч. АМ

Мъчи се от две седмици да пропуска във 10 ч. хранене и да мине на 4-ри хапвания  Rolling Eyes но незнам дали ще и е достатъчно,но явно щом тя си го прави и е достатъчно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт