Дея, даваш добра схема!
Остава преценката - до кога ще се дава новата храна като добавка и кога ще се измести цяло млечно ядене! 
Филипка, според мен, като изчакваш 5-6 дни - продължаваш да даваш това, с което вече си захранила, иначе ще се върнеш в изходна позиция.

Цачи, все искам да те питам - коя точно баба ти помага в гледането на синчето? Браво на нея - голяма отмяна! Иначе Вили не бърбори особено...

Вени, не знам, дали неспането на Мати може да е само заради захранването... Но нали ти го правих внимателно, а не агресивно! По-скоро ме съмнява! Велина всеки ден е различна, ту нервна, ту спокойна - без да съм я захранила...
Велина нещо е болничка
- аз от 1 седмица я подозирам и й давах вит.С, но от вчера едни сополи и мрънкане, сучене, мрънкане, сучене... Поне Т няма! Снощи през 2 часа се буди и днес съм
... След обед сме на консултация, но при това положение май ще пропуснем 3-тата ваксина, за което ме е яд - исках да я приключим тази история вече!!! На мен пък нервите ми нещо взеха да се опват... 
Като ви се наоплаквах, нека и да ви почерпя:
Днес имаме 8-ма поред годишнина от сватбата!

Това е за вас, по избор:

Всички крайници движи, аз му ги опъвах, не изплаква като ги движа, не повръща, дано всичко да е наред...
слънце През дните когато трябват да минат ,за да въведеш нова храна си го храниш със това което досега си въвела,няма да ги спираш-не е нужно