Време е за ИКЕА! - Тема 31

• 38 626
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Може ли да ми кажете за тези зони. Търсих в сайта, но не открих . Напр. София първа зона ли се води?

# 106
За чакащите, вече има безплатна доставка за зона 2 и 3.

Но при покупка над 300 лева! Моите дреболии си излизат с доставка 9 лева. Simple Smile

Може ли да ми кажете за тези зони. Търсих в сайта, но не открих . Напр. София първа зона ли се води?

Ето зоните:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 15:05 от labrex

# 107
  • Бургас
Малко странен въпрос. Купихме апартамент и искам всичко да е от ИКЕА. Искам да ползвам дизайнер на ИКЕА. Разбира се срещу заплащане. Не можах да намеря. Някой знае ли кой им аранжира шоу-залите в София, Варна и т.н.

# 108
  • In transit
Имат си интериорни дизайнери на заплата към Икеа.
Аз пък днес си взех хартиен каталог, обаче сега ме подсетихте за него.

# 109
И аз видях безплатната доставка и се чудя за този диван. Хвърлила съм му око от доста време, но не намирам отзиви. https://www.ikea.bg/products/beds/sofa-beds-chair-beds/sofa-beds … lezhanka/69212330
Или и аз като Тета да чакам следващия"тираж".

# 110
Аа..не..моите са дреболии леки.
За дивани си заслужава БД която е в момента....я пуснат скоро пак я не...😀

# 111
И аз видях безплатната доставка и се чудя за този диван. Хвърлила съм му око от доста време, но не намирам отзиви. https://www.ikea.bg/products/beds/sofa-beds-chair-beds/sofa-beds … lezhanka/69212330
Или и аз като Тета да чакам следващия"тираж".
Няколко пъти съм гостувала при съседката - много ми е удобен, заседявам се дълго Simple Smile
Ползват го от време на време и за спане - също са споделяли, че са доволни.

# 112
  • София
Извинявам се, не съм ви чела, а може и да сте писали ... Започнаха ли да разнасят новия каталог в София?

# 113
  • Стара Загора
Дивана е супер, вкъщи сме с него. Само децата са спали там, нямат оплаквания. Всички калъфи се свалят за пране, но за съжаление не са коткоустойчиви.

# 114
  • Sofia
Извинявам се, не съм ви чела, а може и да сте писали ... Започнаха ли да разнасят новия каталог в София?

Не, тази година няма да доставят до домовете. Взима се от магазина или онлайн.

# 115
Някой може ли да вземе и за мен каталог?

# 116
Момичета, на кой мейл се заявява кагалог?

# 117
Да не начислят 9 лв.доставка само...

# 118
А разтегателен диван без лежанка,който да ползвате ежедневно за спане от едри хора да препоръчате от опит ? Да не провисва.

# 119
Грета, Мери..това ми отговориха

Общи условия

Активация на акаунт