Време е за ИКЕА! - Тема 31

• 38 628
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Аз се чудя какъв и е случая на новия вид кухня, който са пуснали. С какво се различава от Метод... Също взех и новия каталог за кухни и имам чувството, че много по-малко вратички се предлагат вече.

# 121
Момичета, за този модел скрин Малм има ли вътрешни органайзери?
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/60403602

# 122
За колко дни пристигат поръчките направени от сайта за доставка в центъра в Бургас? Благодаря.

# 123
  • Разпиляна във въображението
Момичета, може ли мнение за този килим - https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/rugs/large-m … de-kilim/40456757 Трябва ми за детска стая и да е лесен за тупане и пране.

# 124
  • Deutschland/HE
За колко дни пристигат поръчките направени от сайта за доставка в центъра в Бургас? Благодаря.

Юли месец поръчвах, в сряда направих поръчката и в събота получих съобщение, че центъра за доставки във Варна.

# 125
Момичета, може ли мнение за този килим - https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/rugs/large-m … de-kilim/40456757 Трябва ми за детска стая и да е лесен за тупане и пране.

Нямам го..но видя ли го на живо?
На мен този тип ми стоят като селските черги ако се сещаш...тоест простеят ми. Бях взела такава материя от юск един, гледах го..въргях го вкъщи и го върнах. Не можах да го харесам 😐

Иначе ако може да се сгъне и влезе в пералнята...ок.

Цената за размерът му е добра иначе. ☺

# 126
  • Разпиляна във въображението
Трябва ми нещо леко - да го вдигат, тупат и евентуално робот-прахосмукачка да се справя с него. Като цяло ги бях замислила да са на гол под, а килими имаме Simple Smile И аз се питам как ли изглежда на живо.

# 127
Моля за мнение за това кресло!
В чуденка съм между него и стол Максим от Виденов и предпочитам по-доброто (естествено), а нямам възможност да ги видя на живо. Търся удобство, стабилност и поклащащ/полюляващ ефект при седене Wink

# 128
Имам на Виденов, което в момента не ползвам. Не знам сега колко струва, купувала съм го за 50 лева, но от поне 2 години е пратено в таванската стая. Полюшващ ефект има, беше удобно, но пълнежът/дунапрена се изрони при прането. При всички случаи смятам, че икейското е по-добро. Преди години в Икеа нямаше толкова евтин вариант, за това избрах  това на Виденов. Сега, ако съм пред избор - икейското.

# 129
Имам на Виденов, което в момента не ползвам. Не знам сега колко струва, купувала съм го за 50 лева, но от поне 2 години е пратено в таванската стая. Полюшващ ефект има, беше удобно, но пълнежът/дунапрена се изрони при прането. При всички случаи смятам, че икейското е по-добро. Преди години в Икеа нямаше толкова евтин вариант, за това избрах  това на Виденов. Сега, ако съм пред избор - икейското.

И аз натам клоня, но пък си викам "дали Виденов не са блеснали точно с това кресло!"
Благодаря за споделеното!

# 130
Аз бих взела Poang, има вариант на рамка/възглавници, които не са много по-скъпи, а удобството е огромно, особено за една идея по-високи хора. ММ постоянно твърди, че това е единствено хубаво нещо от Икеа Simple Smile))

# 131
  • София
И ние сме с Поанг, но там истината освен в стола е и във възглавницата. Нашата е една от най-скъпите и определено сравнявайки я с най-евтината си струва всяка стотинка.

# 132
  • София
Ние се чудехме между Пело и Поанг за свекърите. Избрахме Поанг. По-стабилно е. А и разликата не е много.

# 133
Трябва ми огледало за тоалетка и осветление. Та питането ми е за тази лампа
https://www.ikea.bg/products/lighting/wall-lights/musik-stenna-lampa/40357074
Някой дали си свети с нея? Не мога да преценя дали ще е добре или да си сложа насочващи се над огледалото?

# 134
И ние сме с Поанг, но там истината освен в стола е и във възглавницата. Нашата е една от най-скъпите и определено сравнявайки я с най-евтината си струва всяка стотинка.

Ние сме с тъмносинята - сядах на всичките, изкарах толкова време на тях, за да видя коя е най-удобното за нас, че в един момент започнах да давам консултации на хората, които също се чудеха... икеа е диагноза... Flushed Мой приятел е с най-евтиния вариант - изключително му е удобен. Та, въпрос на усещане на гръб/кръст/дупе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт