Време е за ИКЕА! - Тема 31

• 38 635
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Моето е този Poang + табуретката за крака към него. Аз даже не знаех за варианта PELLO, сега го виждам за пръв път. Ама, нали само сайта гледам, явно пропускам някои неща.

Даринандия, не разбрах откъде си, но, ако имаш възможност да пробваш креслата, най-добре ще е.

Ето отзиви за PELLO.

# 136
  • при моите любими
Имате ли този стол за бюро. Чудя се дали става за деца? https://www.ikea.bg/rooms/home-office/desk-chairs/swivel-chairs/ … -se-stol/20339420

# 137
В Пловдив съм, но нямам никакво време и желание да ходя да гледам на живо. Май ще ми се наложи и дано го имат като мостра този Poang! Хич не го бях отразила, а Pello ме притеснява, че е доста ниско в сравнение с другите, но и него не съм видяла на живо.
Благодаря Ви, че ме подтиквате да отида да се полюшкам малко😉

# 138
https://jysk.bg/dnevna/kresla И тук ги има, днес ги гледах.

Имаме икейския Поанг с табуретка. Много ми беше удобен, но взе да ме боли кръста и спрях да сядам на него. Доста място заема, само го заобикалям. Останалите си го харесват.
Стол, матрак, диван трябва да се пробват задължително, иначе има риск да не са удобни. Ама пък риск печели-риск губи.

# 139
В Пловдив не съм виждала мостри на такива столове. Много е  ограничено откъм мостри,все едни и същи  артикули.
В центровете за поръчка мога ли да поръчам плат на метър?

# 140
Моето е този Poang + табуретката за крака към него. Аз даже не знаех за варианта PELLO, сега го виждам за пръв път. Ама, нали само сайта гледам, явно пропускам някои неща.

Даринандия, не разбрах откъде си, но, ако имаш възможност да пробваш креслата, най-добре ще е.

Ето отзиви за PELLO.
Твоето е от по-евтините (кафявата тапицерия), сините са на 239 лв. Доволна ли си? А има ли кафяви с качеството на тези със синя тапицерия? Синьо няма да се върже на нищо. Не открих табуретките.

# 141
Нищо не успях да тествам при посещението си в Икеа Пловдив. Имат само едно кресло Poang и то точно в светъл цвят на рамката (точно това, което ми е цел), но момчето, което искаше да ми съдейства се оказа, че не е наясно с останалите модели и разновидности, но пък искаше да ми отвори интернет и да провери в страницата им. Просто му го спестих, защото това вече съм го направила и не ми е нужно. Но пък разбрах, че рамката и възглавницата са отделни артикули и могат да се избират според претенциите на клиента.

# 142
Рамките са едни и същи, просто цветовете са различни. Възглавниците са това, което прави разликата - в цената, и в удобството.

# 143
Скрит текст:

Ето отзиви за PELLO.
Твоето е от по-евтините (кафявата тапицерия), сините са на 239 лв. Доволна ли си? А има ли кафяви с качеството на тези със синя тапицерия? Синьо няма да се върже на нищо. Не открих табуретките.

Да, от по-евтините е, нали всичко поръчвам на късмет от Икеа, по снимки и мнения, без да съм виждала на живо.  Доста се чудих, хареса ми едно с възглавница на цветя, но от скъпите. Накрая взех соломоново решение, поръчах от евтините с намерение след време да сменя възглавницата, ако креслото ми допадне. Не е кафява, черна е възглавницата, самото кресло е тъмнокафяво.
За доволна, лично аз много, опвам се на наго и табуретката с книжка и по някое време може да съм се пренесла в света на сънищата, филми по тв гледам в него. Одобрено е и от останалите вкъщи, като твърдо съм заявила, че е мое. Защото преди време поръчах едно релакс/реклайнер кресло, дървено с тапицерия, малко трудно мина през вратите и ММ не го гледаше/и мен, де/ с много добри очи. Докато се разположи в него и сега е в спалнята, само той си го ползва. Гости като дойдат, гледам се редуват да се наместват в икейското. Възглавницата е от някакъв обикновен плат, засега няма никакви промени по нея, ни топчета прави, ни някъде нещо е смачкано, като нова е, както се казва. Та, след време, предполагам ще се поизноси или промени, ще поръчам нова от по другите модели, по-скъпите с подглавник дето са. Въпреки че на тая не ми липсва, и така ми е удобно.
Но, понеже усещанията са различни, затова писах да се пробва креслото. Тук някой написа, че го боли кръст мисля беше, като седи повече, та просто трябва всеки да прецени за себе си.

Скрит текст:
Нищо не успях да тествам при посещението си в Икеа Пловдив. Имат само едно кресло Poang и то точно в светъл цвят на рамката (точно това, което ми е цел), но момчето, което искаше да ми съдейства се оказа, че не е наясно с останалите модели и разновидности, но пък искаше да ми отвори интернет и да провери в страницата им. Просто му го спестих, защото това вече съм го направила и не ми е нужно.
Но пък разбрах, че рамката и възглавницата са отделни артикули и могат да се избират според претенциите на клиента.

По принцип е така, можеш отделно рамка и отделно възглавница да поръчаш. Но може просто да си избереш от тези на сайта или във физически магазин показаното и да го поръчаш. Т.е. имам предвид, че не се купуват само поотделно, моето така си беше комбинирано и показано на снимката - с черната възглавница и една цена за двете неща..

# 144
Благодаря ти много, labrex, четеш ми и мислите между редовете, когато питам Simple Smile
А табуретките - и те ли са с различни видове тапицерия?
(пиша през телефона, не мога да ги открия...)
Иначе за поанг съм се размечтала отдавна. Сега ми се иска да взема за дъщеря ми. Мисля си, че в този стол ще ѝ бъде много удобно за гушкане на бебе и кърмене.

# 145
Да, има няколко на сайта, със същия плат/възглавници, както креслата. Но само няколко, предполагам в магазина предлагат табуретки и към останалите разцветки/възглавници . Те онлайн не много неща предлагат, но аз от тях избирам, нямам друга възможност. Така че може да се комбинира креслото със същия вид табуретка като цвят на конструкцията на креслото и възглавница.

https://www.ikea.bg/products/sofas-armchairs/armchairs/fabric-armchairs/poang-kreslo/79181229
- това бях харесала първо, но се отказах.

https://www.ikea.bg/search-results/?query=POANG - ако можеш да отвориш тоя линк, дадени са столовете и съответните табуретки. Ако не става, мога в скрит текст да ти ги сложа.

Да допълня, това ми беше първото запознанство с тоя стол, в някаква тема мами го хвалеха като страшно удобен за кърмене. Така че вероятно е, аз за тая дейност не съм го използвала, изпуснала съм момента. Simple Smile

# 146
Дайте съвет, моля, има ли вариант в момента човек да си купи само рамка на креслото Poang, без никаква възглавница? Преди ги имаше рамките като отделни артикули, но сега нещо са изчезнали от сайта.

# 147
Дайте съвет, моля, има ли вариант в момента човек да си купи само рамка на креслото Poang, без никаква възглавница? Преди ги имаше рамките като отделни артикули, но сега нещо са изчезнали от сайта.

Снимах етикета вчера. Трудно се вижда, но си има отделни кодове за рамката и възглавницата.

# 148

На сто процента сигурна, че може/ше, самата аз се колебаех дали да не си комбинирам рамка и възглавница по избор. Но в момента на сайта не намирам рамката, което нищо не означава, възможно е в магазина да се предлага. Онлайн не всичко имат и предлагат на сайта.

# 149
Благодаря ви, успокоихте ме! Малко се срамувах да напиша защо питам, но мисля, че в тази тема има хора, които ще ме разберат. Работата е там, че вече имам купена идеалната възглавница за това кресло, още от времето, когато живеех в друга квартира и нямах място за самото него Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт