Време е за ИКЕА! - Тема 31

• 38 608
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Брадичке, много благодаря! ❤

# 76
  • ENGLAND
Момичета, не знам в коя тема да питам, а ако някой знае къде да сподели.
Търся кука за таван през която минава кабел на лампа. Ето такова:
https://www.amazon.co.uk/Creative-Cables-DCS01BIA-Decentrator-Ce … ;sr=8-47&th=1

# 77
  • София
Здравейте,

С моята половинка сме харесали за осветление във всекидневна с кухня следното осветление от Икеа: BAVE
LED релса за таван - 5 спот лампи, https://www.ikea.bg/products/lighting/ceiling-lights/ceiling-spo … ot-lampi/30399729
Някой ползвал ли го е има ли впечатления ?

Благодаря !

# 78
  • Пловдив
Няма да е достатъчно осветено помещението с това, освен това лампичките са несменяеми - като им свърши живота сменяте цялото осв тяло.

# 79
  • София
Няма да е достатъчно осветено помещението с това, освен това лампичките са несменяеми - като им свърши живота сменяте цялото осв тяло.
Смятаме да сложим 2 релси х 5 бр спотове.
Слабо ли ще е за помещение 25м2 ?

# 80
Преглеждах си Любими и забелазах намаление от лев-три надолу при почти всички неща. Дребни повечено, но са надолу цените.
До кога е това...знаете ли.
Или е за винаги 😆😄

# 81
  • Пловдив
Най-добре се консултирате със специалист. С моите лаишки познания ще са ви нужни 15 000 + лумена, а две релси са 3000. Надявам се в темата да има ел.инженер да се включи с полезни съвети.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 15:59 от avia

# 82
  • In transit
На мен пък ми писна от лоша комуникация с Икеа...миналата седмица като ми написаха прокола за рекламация, казаха, че ще ми се обадят...ама кога, само арменския поп знае явно. Обадих се вчера на кол центъра, девойката директно написа мейл с оплакването ми и каза, че някой ще се свърже с мен...обаче пак не уточни кога ще е това. А вазата отдавна не е налична...
Смотана работа ей!

# 83
Преглеждах си Любими и забелазах намаление от лев-три надолу при почти всички неща. Дребни повечено, но са надолу цените.
До кога е това...знаете ли.
Или е за винаги 😆😄

Въх, teta, да не са се объркАли нещо? Всичко върви нагоре, те пък да са наобратно! Тичам да видя на мен какво са намалили, може и поръчка да им спретна!:joy:

# 84
Да не компенсират безбожно високата доставка 😆

Аз чакам БД...септември ми се подава че ще има 👀😜

Лампите, посуда, офис аксесоари...това при мен е намалено...

Между друго - много съм доволна от хартиените лампи! Рошавата и нопката...без пари са а стоят джиджано.

# 85
Тъкмо таксата гледах, пак 9 лева. Е, да бяха нея понамалили пък, едната етажерчица ми липсва, докато я дочакам, може другата да я хване липЦата. Disappointed

# 86
Някой има ли топ матрак Tuddal? Интересува ме дали е достатъчно твърд.

# 87
Здравейте, на някого случвало ли му се е при онлайн пазаруване да му анулират цялата поръчка, заради един неналичен артикул? Дори не бяха описали кой е липсващият артикул. Бях поръчала доста неща, а те заради една дреболия просто отказват да я изпълнят. Не е ли нормално да ме уведомят и при потвърждение от моя страна да ми пратят само наличното? След мейлове и телефони се разбра какво не е налично, няма да коментирам цялостната им организация, че се кълняха, че поръчката ми е изпратена, а изведнъж, хоп, анулирана. Понеже поръчвах в деня с -10% на аксесоарите и сега като ги поръчам отново, ще са на редовна цена, което е тъпо.

# 88
Здравейте, на някого случвало ли му се е при онлайн пазаруване да му анулират цялата поръчка, заради един неналичен артикул? Дори не бяха описали кой е липсващият артикул. Бях поръчала доста неща, а те заради една дреболия просто отказват да я изпълнят. Не е ли нормално да ме уведомят и при потвърждение от моя страна да ми пратят само наличното? След мейлове и телефони се разбра какво не е налично, няма да коментирам цялостната им организация, че се кълняха, че поръчката ми е изпратена, а изведнъж, хоп, анулирана. Понеже поръчвах в деня с -10% на аксесоарите и сега като ги поръчам отново, ще са на редовна цена, което е тъпо.

На мен. Преди два дена. Заради една гарафа, след като се наложи да преровя целия лист с артикули и да видя кое не е налично. Било е налично в дена на поръчка, но после след приета поръчка някакси не е. Без уведомления или потвърждение, просто мейл със съжаляваме, анулирана е и извадка от общите условия, че имат право 10 дена след приета поръчка да я откажат. Възстановяване на сумата все още няма.

# 89
Аз мисля да се обърна към КЗП, въпросът е принципен, тъй като това, което ми цитират от общите условия според мен е доста свободно тълкуване. То така всичко заминава на кино, ми ако поръчам 100 неща, а някакви салфетки липсват, значи айде чао. Особено, че беше в ден на промоция, добре дошло им е да не го изпълнят, а да си поръчваш пак на редовна цена. Не ми е за 10 лв отстъпка, ама кой знае колко поръчки са отказали така...

Общи условия

Активация на акаунт