Време е за ИКЕА! - Тема 31

• 38 687
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Може вратите и после...стига да има от модела, който сте харесали. Но вероятно ще има...ако не точно тези, то други.
Щом аз сама сглобих пакс с панти, мисля че и на вас плюс един мъж за цвят, няма да ви се опре монтажа..схемите са лесни и много подробни, като за идиоти.

Лолита, как те разбирам. Аз детската така и не мога да реша как да я подредя. Сега е по един начин, но нещо май май не ме кефи ли, и аз не знам....и скоро пак ще го въртя леглото, и тоя пакс пак ще намествам и аз не знам къде....и тъй...

# 601
Колко време се съхраняват проектите в системата?
Постигнах доста изгодна комбинация на Пакс, но искам още да доизбистря някои детайли.

# 602
Някой има ли с Flekke разтегаемо легло/диван на Икеа?

# 603
  • Sofia
Здравейте, искам да попитам някой има ли такова легло Slakt https://www.ikea.bg/rooms/baby-children/children-8-12/children-b … hranenie/89227731 , става ли спане на възрастни хора или е само за деца?

# 604
  • София
Дами, търся отзиви за това осветително тяло (лесно ли се монтира, добре ли осветява, вероятно придава шарки на таван/стени - по-скоро приятно или доста изразено). В търсене съм на абажур/пендел за малка всекидневна (14 кв.м.):
https://www.ikea.bg/products/lighting/ceiling-lights/pendant-lam … ta-lampa/70311697

Имам този килим и мисля, че биха се допълнили нелошо:
Скрит текст:

# 605
  • In transit
Lombardi, Този лампион е с диаметър 50см. Няма ли да е малко голям за 14м2 стая?

# 606
  • София
Lombardi, Този лампион е с диаметър 50см. Няма ли да е малко голям за 14м2 стая?

Видях параметрите му, но не им обърнах особено внимание тогава. Тези сантиметри за нищо ги нямам.. Grinning Благодаря, че ми акцентира вниманието върху размера. Пак съм в изходна позиция.

# 607
Здравейте, търся да си купя тази поставка за ножове. Ако някой има и иска да ми я продаде, с радост ще я купя.

# 608
Аз я имам, само да проверя дали е още вкъщи или съм я пратила нанякъде. Моята беше цялото парче дърво, обаче

# 609
Аз я имам, само да проверя дали е още вкъщи или съм я пратила нанякъде. Моята беше цялото парче дърво, обаче

Ако я намерите, може ли снимка ?

# 610
Здравейте, искам да си поръчам гардероб Пакс. Пробвах да си сглобя, но тъй като сумата не е малка се чудех дали е възможно впоследствие да си монтираме плъзгащи врати? Или ако е възможно дали би било твърде трудоемко?
Точно това направи дъщеря ми Simple Smile  След година и половина от употребата на гардероба, сега в края на септември, се възползваха от безлихвен лизинг за покупка над 500 лева и си взеха две плъзгащи се огледални врати. Не присъствах на монтажа, но дядо и зет са се справили  май за 2-3 часа.

# 611
Този безлихвен лизинг всъщност колко натоварва тотала на сметката? Гледам, че все пак е от банка, та със сигурност има такси.

# 612
  • Стара Загора
Таксата е само за  превода по сметката. Аз плащам в изипей.

# 613
Няма никаква такса, плащам си през epay.bg като комунална сметка с номера на договора автоматично извлича задължението.

# 614
  • Стара Загора
На мен ми искат лична карта и правя превод по сметка. Всеки път ме питат за сумата, за първи път плащам стоков кредит през тях, ама и касиерите ли да не знаят. 2.23 ми е таксата.
Сега ще проверя в еpay.bg.

Общи условия

Активация на акаунт