Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 225

• 44 066
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Привет,
oncce много интересно пишеш, ти пиши ние ще четем дето не можем така да пишем.
Аз търпеливо чакам бг превод.

# 616
Здравейте,момичета!

Колко хубаво като влезеш в темата да има много отговори за чететне,благодаря ви! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Онче Hug,благодаря за откъса.Видях го снощи разбира се! Wink

Меги Hug Данче Hug Тесето Hug

Ето ви БГ превод на откъса от 6 еп.!
Благодаря на gerisezoni Flowers Hibiscus за преводите!

https://www.vbox7.com/play:2f5598c9c1

Песента от откъса ''Ben Seni Çok Sevdim'',която са я пускали и в др.сериали.

https://youtu.be/sTVzvNXxbFg

Cem Adrian - Ben Seni Çok Sevdim Превод
Български

Като мидена черупка, която предпазва безценната перлата, ще те скрия...
Като клоните, предпазващи деликатните пролетни пъпки, ще те защитавам...
Много дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко...
Ръцете ти са дълбоко в мен...
Като подарък от Бог за мен са...
Златните ти мигли в зимното слънце....

Много те обикнах...
Много те обикнах...
Може би от мълчанието ми е трудно да се разбере...

Много те обикнах...
Много те обикнах...
Прочети думите в очите ми…

Много те обикнах...
Много те обикнах...

Много те обикнах...
Много те обикнах...

Много те обикнах...
Много те обикнах...
Много обикнах...

Много дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко, дълбоко...
Ръцете ти са дълбоко в мен...
Като подарък от Бог за мен са...
Златните ти мигли в зимното слънце....

Много те обикнах...
Много те обикнах...

Много те обикнах...
Много те обикнах...

Много те обикнах...
Много те обикнах...

Много те обикнах...
Много те обикнах...

ПП преводът е взет от тук....
https://textovenapesni.com/cem-adrian/ben-seni-cok-sevdim.html

От рускините във ВК разбрах,че съпругата на Мурат-Иман влиза в сериала ''Азиз''!
 Преди време бях чела,че иска да играе в турски сериал!

🆕Иман в сериала Азиз
Съпругата на Мурат Йълдъръм, Иман Елбани, ще изиграе неочаквана роля в сериала ''Азиз'', който привлича милиони хора пред екраните в петък вечер. Мароканската актриса за първи път ще се появи пред камера в Турция със съпруга си в ''Азиз''! Любопитно е, в каква роля ще се появи на екрана?
(мой превод от руски ез.)

Желая ви приятен вторник!

# 617
Момичета, много сте мили! Hug Благодаря ви! Kissing Heart

Наистина ни поднесоха изненада с участието на съпругата на Мурат, много интересно. Heart Eyes  Не знаех, че е толкова красива и има такова аристократично излъчване. На снимките от новата серия просто блести от изящество! Heart Eyes

Да си кажа предположенията каква би могла да е ролята и. Е, знаете вече, аз съм "обременена" с  образите от "Полдарк". BlushАко не е някаква временна роля и ако следват поне в най-важното английския сценарий и книгата,   жената на Мурат пасва прекрасно на образа  на г-ца Керълайн Пенвенън- аристократка, и то много повече от местните в Корнуол /съответно в Антакия/.

Накратко- Керълайн  в "Полдарк" е жена на  най-добрия приятел на Полдарк- военния лекар Дуайт Енис.
Дуайт и Рос Полдарк са  приятели от войната, докторът е спасил Рос. През втори сезон пристигна при него. След това се появи и лондончанката Керълайн. Тя  помага на Рос, след  доста перипетии се омъжва за доктора и двете семейства стават големи приятели.

Аристократката с контакти в кралския двор е близка приятелка на Демелза Полдарк /тамошната Ефнан/. Blush Помага с каквото може и на местните хора. И макар да е не просто със синя, а с тъмносиня кръв, е много по-човечна и благородна от познатите ни досега  персони от висшата класа.

Ще ви пусна клипчета, да видите защо си мисля, че Иман пасва идеално на образа на Керълайн. Само дето докторът още не се е появил в нашия сериал, да видим. Grinning Е, в "Азиз" може да не е лекар най-големият приятел на Азиз, може нещо патриотично да е, подозирам даже. Wink

Ето ги  Керълайн и докторът. Blush

Керълайн и Демелза /тамошната Ефнан/.

Да видим дали в тази посока са тръгнали турските сценаристи или нещо съвсем различно са ни приготвили. Blush Но не вярвам да правят четириъгълник.

Дали днес ще дадат втори трейлър? Ха дано! Blush

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 20:34 от oncee

# 618
  • In the light side of the Moon!
здравейте,
и аз мисля, че ще е някаква аристократка.
Ще си поръчва килими според мен, така ще тласне и бързото отваряне на тъкачницата, съответно и заплащането на работниците.
Омъжена ще трябва да е обаче! Sweat Smile

# 619
Да, MegiTeo, със сигурност ще помогне на тъкачницата. И може би  си права, че ще е омъжена.
Аз се размечтах за семейната двойка приятели  и ви надух главата със снимки и клипове. Grinning  Но като се замисля- малко вероятно е съпругата на Мурат да играе с друг партньор в първата си поява на екрана.
Всъщност донякъде ще бъде точно като Керълайн от "Полдарк", но само  в частта помощ на Азиз и хората. Без любовната история най -вероятно. Ех... Нищо де, то пък не може да е същото.Grinning

Излезе вторият трейлър.

С руски превод-

https://vk.com/video-132999259_456249622

# 620
Да, MegiTeo, със сигурност ще помогне на тъкачницата. И може би  си права, че ще е омъжена.
Аз се размечтах за семейната двойка приятели  и ви надух главата със снимки и клипове. Grinning  Но като се замисля- малко вероятно е съпругата на Мурат да играе с друг партньор в първата си поява на екрана.
Всъщност донякъде ще бъде точно като Керълайн от "Полдарк", но само  в частта помощ на Азиз и хората. Без любовната история най -вероятно. Ех... Нищо де, то пък не може да е същото.Grinning

Излезе вторият трейлър.

С руски превод-

https://vk.com/video-132999259_456249622
айде от любов не можем да се оплачем, имаме си достатъчно. Дилбара, Дилбура, Дилруба ли каква беше там ни е достатъчна 😂😂😂 Нея да кротнем първо, пък после ще му мислим за друга 😂😂😂
Пък и нека проявим малко милост към Ефнан. Тя милата чак призяпва от любов, колкото и да й напомня Азис да не мисли за глупости 😂😂😂😂

# 621
Здравейте,момичета!

Онче Hug,благодаря за снимките и клипчетата,както и за поясненията как е било в ''Полдарк''.Снощи си ни донесла и 2 фрагман! Hug И аз го видях снощи! Wink

ето го и с БГ превод,за което благодаря на преводачката!

Тук са писали 3 фрагман,тъй като откъса го дадоха като 2 фрагман.

https://www.vbox7.com/play:d8d46d0899

Инфото и за ролята на Иман.Ще изпълни ролята на египетска принцеса-Февзие и ще бъде почетен гост само за дяа епизода!Тази героиня ще промени хода на събитията в сериала, защото тя ще бъде първата, която ще купи килими от Азиз! Меги,позна! Wink

Рускините са открили снимки на последната принцеса на Египет Февзие Фуат.Казват,че Иман приличала на нея и правилно са я подбрали.
Скрит текст:

Снощи са пуснали и част от новите снимки...

и озета:
Азиз, борещ се за справедливост в град на несправедливост, ще бъде принуден да вземе жизненоважно решение. С едно действие той променя баланса в отношенията между Дилруба и Адем, които са на прага на брака.
Ефнан, която стана свидетел, че Азиз не може по никакъв начин да прекъсне връзката с Дилруба, ще бъде победена. Тя решава да си тръгне и никога да не се връща при него.
Зрителите на този епизод, където ще има конфронтация между любов и справедливост, ще бъдат изпитани от един-единствен въпрос: най-трудно ли е да си тръгнеш или да останеш?

И новото за Туба от вчера.Ще й правят восъчна фигура за музея на Мадам Тюсо в Истанбул!

подготовката....

Скрит текст:
Цитат
#DZMnews

Nature Boom Началась подготовка восковой фигуры Тубы Бюйюкюстюн! Nature Fire

Новое имя присоединяется к музею мадам Тюссо в Стамбуле, где выставлены восковые фигуры выдающихся деятелей Турции и мира. Началась подготовка восковой фигуры Тубы Бюйюкюстюн, которую часто спрашивают турецкие и иностранные посетители.

Первый шаг в изготовлении фигуры был сделан с измерения, которое является первым этапом производственного процесса. В ходе измерения, проведенного в студии в Стамбуле, где использовались особая техника фотографии и технология сканирования, было сделано более 100 фотографий актрисы под углом 360 градусов и выполнено полное сканирование тела.

При этом, измерения лица и тела проводились традиционными методами студии мадам Тюссо! Были определены такие особенности актрисы, как строение зубов, цвет волос, кожи и глаз.

Для фигуры Тубы Бюйюкюстюн, в отличие от предыдущих, при измерении впервые была использована новая технология. Фотосъемка и 3D-сканирование были выполнены с помощью технологии, в которой используются 96 камер, снимающих на 360 градусов.

В дополнение к использованию технологий, параметры лица и тела актрисы были сняты и записаны один за другим с использованием традиционных методов измерения мадам Тюссо.

Изготовление долгожданной фигуры начнется с создания глиняного контура. Этапы создания, которые будут продолжаться с одобрения актрисы на каждом этапе, будут состоять из заполнения глиняного контура воском и нанесением таких деталей, как прическа, макияж и костюм.

На создание фигуры Тубы Бюйюкюстюн потребуется примерно 8 месяцев, а после ее завершения она встретится со своими поклонниками в музее мадам Тюссо в Стамбуле в 2022 году.

заснет клип от подготовката...

https://youtu.be/K7FQ8S4R4r4

Скрит текст:
Туба: «Я взволнована, мне очень любопытно прожить этот период, что за вещи, какие процессы. Жду меня, мне очень любопытно. Это интересная вещь, которую нужно сканировать, миллиметр за миллиметром, чтобы все случилось, ..
а потом что получится и увидеть себя кем-то другим, по ту сторону. это был удивительно хороший опыт, большое спасибо, была очень взволнована и увидимся в день запуска »
Автоперевод.

Желая ви приятен зимен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 622
Много нови снимки има, и аз добавям накои. Blush

# 623
Привет 🤗
Злати, то това беше лесно за познаване. Някой трябваше да завърти колелото след толко мъка и усилия на Азис. "египетската принцеса " е идеалния вариант в случая. Жена с изискан вкус, богата, знаеща точно какво търси и точно това не може да го намери никъде другаде освен в тъкачницата на Азис, защото и той е с точно такъв вкус и очаквания.  радвам се, че не вкараха още една влюбена, че тогава вече я сколасахме.

От снимките дет сте сложили - (между другото аз не следя фрагмани, озети и снимки за следващ епизод, оставила съм се на течението и просто се наслаждавам без предварителна подготовка)  - Та, от тези снимки, баба като, че ли подарява едно и също нещо и на Азис и на Ефнан?!
Тая баба ми е доста интересна, свързна е и с Анкара по някакъв начин, интересно ми е откъде всъщност идва връзката и доколко тя може да гадае.
Иначе добре са ги докарали , всички герои, които всъщност би било достоверно са с пожълтели зъби или липсващи такива.

исках и друго да кажа......
ааа тоя Адем все страшно гледа, дори и когато се обяснява в любов на Дилруба пак страшно я гледа, то да те е страх да му откажеш да му се не види 😂
Нещо ми преиграва артиста. Гледала съм го в Истанбулска невеста, ако не се лъжа и там ми беше ОК, ама тук нещо почва да ме дразни. Първите 1-2 епизода ги отдадох на нагласяне така да се каже, ама то това нагласяне май ще кара докрай.

Цитат
Ефнан, която стана свидетел, че Азиз не може по никакъв начин да прекъсне връзката с Дилруба, ще бъде победена. Тя решава да си тръгне и никога да не се връща при него.
Зрителите на този епизод, където ще има конфронтация между любов и справедливост, ще бъдат изпитани от един-единствен въпрос: най-трудно ли е да си тръгнеш или да останеш?

най-лесно е да си тръгнеш. Затваряш очи и поемаш друг път, ще се помъчиш 1-2 седмици и ще мине, доколко този път ще е по-лесен никой незнае. Ефнан според мен трябва да се научи на търпение особено към Азис. да приеме, че той не е влюбен в нея, той е нейн спасител, което абсолютно не означава влюбен и да му е благодарна за което.  Да загърби детските маниери и да положи усилие да порастне. Да разбере, че тук тръгвам си, спри ме, няма ли да ме спреш, ок тръгвам си наистина, а къде ще отида..... не работят. Тя ще спечели Азис, с лоялността си, с наивността си, с детското в нея, с чистотата си...но и на него му трябва време, за да я усети !

Божеее, колко много писах 😂😂😂
хайде хубав ви ден 🤗

# 624
Здравейте,момичета!

Онче,благодаря за новите снимки! HugПо Шоу тв доста много снимки пускат.Така ми направи впечатление още, когато даваха и "Рамо'' миналата година.Така се случва,че гледам сериали по Фокс тв. и по Стар тв.!Там са предимно 8-10,а понякога и по-малко.Или зависи от екипа на сериала колко ще дадат.Както и да е! Simple Smile

Меги Hug,хубаво си пописала! WinkHands Plus1Актьорът Гювен Мурат Акпънар/Адем и аз съм го гледала в ИН.Играл е с Мурат и в ''Мълчаливите/Сускунлар''.

🆕От.офиц. страница на сериала "Азиз"
       Разочарованието на Ефнан.

Още от новите снимки...

Най-обсъжданите актьори и актриси за изминалата седмица 29.11.-05.12.

Желая ви приятен,макар и студен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 625
Злати, наистина много снимки и изобщо материал! Grinning Аз май  такова нещо не  съм виждала. Grinning А, сетих се, в Селджуците беше така, ама като си помисля  за пропилените актьори и екип от първия сезон, ме хваща яд, та няма да ги хваля. Sunglasses

най-лесно е да си тръгнеш. Затваряш очи и поемаш друг път, ще се помъчиш 1-2 седмици и ще мине, доколко този път ще е по-лесен никой незнае. Ефнан според мен трябва да се научи на търпение особено към Азис. да приеме, че той не е влюбен в нея, той е нейн спасител, което абсолютно не означава влюбен и да му е благодарна за което.  Да загърби детските маниери и да положи усилие да порастне. Да разбере, че тук тръгвам си, спри ме, няма ли да ме спреш, ок тръгвам си наистина, а къде ще отида..... не работят. Тя ще спечели Азис, с лоялността си, с наивността си, с детското в нея, с чистотата си...но и на него му трябва време, за да я усети !

Много хубаво си го написала, MegiTeo. Flowers Hibiscus Мисля, че ще станем свидетели точно на това. Ефнан постепенно ще се научи на всички тези неща, на други също. Ще стане не само дама, а истинска подкрепа в нелекия път на Азиз. Ще бъде интересно да проследим това. Blush На мен може би затова тази героиня ми е не само по-симпатична, но и по-интересна.

От официалната страница на сериала: "Кога ще премине тази болка?"

Нама нищо, ще я поболи малко.Blush Любовната мъка е сладка и е хиляди пъти за предпочитане пред другите. А Ефнан е видяла достатъчно от тях.

Пуснаха нов откъс.

Засега го намерих само с  превод на руски:

https://vk.com/video-46308288_456247758

# 626
Aбсолютно Онче, Ефнан ще стане дама и то изискана дама, не каква да е.
И давай на Меги 😉 по-лесно ще ти е според мен 😂

Като я видях тази снимка и се замислих, че тази (майката на Дилруба) май ще е най-щастлива в този сериал. към момента успява да получи това, което иска, а то е финансова сигурност. Ха да видим, до кога ще успее да я задържи 😂

Онче, къде го гледаш този Полдрак? Има ли друга платформа освен вбокс? От бокса не мога д агледам.

Злати, благодаря за всички новини.

# 627
Меги, "Полдарк"  го има в  Замунда- пишеш "Poldark"  трябва да излезе. И в Зелката сигурно го има. Обаче виж дали има субтитри за всички серии, че май са поизчезнали.
Може също да го намериш онлайн- в сайта "Сериали и  филми с превод"- filmisub.com
Пиша го така, защото не знам дали са разрешени такива линкове тук.  Сега ще пробвам да сложа линк точно с Полдарк от този сайт, ама да видим дали ще излезе. Но там го има.

https://filmisub.com/seriali/

Не излиза самия сериал, но това е сайта.

При рускините прочетох, че целия хонорар от участието си в сериала "Азиз" съпругата на Мурат ще дари на деца-сираци. Прекрасен  жест, прекрасен човек! Heartbeat

# 628
Добро утро!

Онче Hug,благодаря за втория откъс!

Меги Hug

Днес е нашия ден за среща с поредния 6 еп. на ''Азиз''! Heart Exl

Мурат и Дамла зад кадър....

Иман предварително е заявила,че желае да дари хонорара си.
Това било условието преди да се съгласи за участие в сериала!

най-обсъжданите двойки за периода 1-8 декември

СЦ за 8 еп. е готов...

Скрит текст:
Стиль Тубы #TubaBüyüküstün
Платье из коллекции Озгюра Масур.
Обувь ручной работы, итальянского дизайнера Серджо Росси.
Стилист Бурак Санук.

Желая ви приятен ден! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

=====================================================================

ПП сутринта съм пропуснала да пусна БГ превода на 5 еп.,благодаря...

АЗИЗ / AZIZ еп.5 Бг.суб
.
https://askim-bg.com/video/3S9DHS4YHRR6/AZIZ-aziz-ep5..
https://waaw.to/f/HF3QbturCR2D
https://ok.ru/video/3149433473719
https://www.vbox7.com/play:885c6b49ee 5-1
https://www.vbox7.com/play:d35e4a6418 5-2
https://vbox7-mp3.info/гледай-vbox7-885c6b49ee-Азиз е.. 5-1
https://vbox7-mp3.info/гледай-vbox7-d35e4a6418-Азиз е.. 5-2

има и ...БГ превод на 2 откъс....

https://www.vbox7.com/play:d65b29d98d

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 15:01 от Zlatina3

# 629
Привет на всички! 🌸

Тъкмо изгледах последният епизод и нямам търпение за следващия. Нека най-после ги оженят Адем и Дилруба, та да се свършат тези непрестанни изнудвания и да видим малко романтика от Азиз и Ефнан. Grinning

Много се издразних на Азиз като й каза, че роклята не й отивала и после дори не й се извини. Ядоса се, че не го послуша и дойде на вечерята и се издразни на доброто отношение на Пиер към нея.

Мосюто ще я използва да разбере за смъртта на сина си, но според мен още преди да разбере, че е замесена почна да й симпатизира.

Общи условия

Активация на акаунт