oncce много интересно пишеш, ти пиши ние ще четем дето не можем така да пишем.
Аз търпеливо чакам бг превод.

,благодаря за откъса.Видях го снощи разбира се! 
Данче
Тесето 
за преводите!

Благодаря ви! 
Не знаех, че е толкова красива и има такова аристократично излъчване. На снимките от новата серия просто блести от изящество! 
Ако не е някаква временна роля и ако следват поне в най-важното английския сценарий и книгата, жената на Мурат пасва прекрасно на образа на г-ца Керълайн Пенвенън- аристократка, и то много повече от местните в Корнуол /съответно в Антакия/.

Помага с каквото може и на местните хора. И макар да е не просто със синя, а с тъмносиня кръв, е много по-човечна и благородна от познатите ни досега персони от висшата класа.
Е, в "Азиз" може да не е лекар най-големият приятел на Азиз, може нещо патриотично да е, подозирам даже. 

Но не вярвам да правят четириъгълник.
Но като се замисля- малко вероятно е съпругата на Мурат да играе с друг партньор в първата си поява на екрана.
Но като се замисля- малко вероятно е съпругата на Мурат да играе с друг партньор в първата си поява на екрана.

,благодаря за снимките и клипчетата,както и за поясненията как е било в ''Полдарк''.Снощи си ни донесла и 2 фрагман!
И аз го видях снощи! 

По Шоу тв доста много снимки пускат.Така ми направи впечатление още, когато даваха и "Рамо'' миналата година.Така се случва,че гледам сериали по Фокс тв. и по Стар тв.!Там са предимно 8-10,а понякога и по-малко.Или зависи от екипа на сериала колко ще дадат.Както и да е! 
,хубаво си пописала! 
Актьорът Гювен Мурат Акпънар/Адем и аз съм го гледала в ИН.Играл е с Мурат и в ''Мълчаливите/Сускунлар''.

Аз май такова нещо не съм виждала.
А, сетих се, в Селджуците беше така, ама като си помисля за пропилените актьори и екип от първия сезон, ме хваща яд, та няма да ги хваля. 
Мисля, че ще станем свидетели точно на това. Ефнан постепенно ще се научи на всички тези неща, на други също. Ще стане не само дама, а истинска подкрепа в нелекия път на Азиз. Ще бъде интересно да проследим това.
На мен може би затова тази героиня ми е не само по-симпатична, но и по-интересна.
Любовната мъка е сладка и е хиляди пъти за предпочитане пред другите. А Ефнан е видяла достатъчно от тях.

,благодаря за втория откъс!