Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 225

• 44 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Привет! Two Hearts

Ани Hug,довечера е новия епизоф,само след няколко часа! Wink

...хаштагът за 6 еп. е #çoksevdim - #много те обичах

https://vk.com/damlasonmez?z=video-195011758_456242904%2Facf4c15 … l_wall_-195011758

- Ако трябва, ще се предам!

...зад кадър ...

...ако искате да гледате онлайн ето линкове...

https://youtu.be/rtMDAEQgyl8
https://www.ecanlitvizle.live/show-tv-canli-izle-hd-3/
https://www.showtv.com.tr/canli-yayin
https://www.kolaytv.com/show-tv-canli-3

...петък е с най-много сериали този сезон....

Скрит текст:
#KırmızıOda
#Aziz
#KıbrısZafereDoğru
#KaderiminOyunu
#AşkMantıkİntikam
#ArkaSokaklar

Приятна вечер! Hug

# 631
  • In the light side of the Moon!
Здравейте,
Онче мерси, ще го потърся. Имам много почивни дни и търся да ги запълня с нещо. Пък и харесвам такъв жанр.

Ани 🤗  

Много се издразних на Азиз като й каза, че роклята не й отивала и после дори не й се извини. Ядоса се, че не го послуша и дойде на вечерята и се издразни на доброто отношение на Пиер към нея.

Роклята на Ефнан ли визираш?
че аз още не съм гледала 5ти еп, сега ще си го пусна и отначало си помислих, че Дилруба визираш. После като прочетох Пиер и си казах, че трябва да е Ефнан 😂
Ако е за Ефнан, според мен Азис още не озъзнава, че се влюбва в нея. Все още е под въздействието и гнева към Дилруба. Чувствата му обаче го издават, чрез действията му. Но той на този етап трудно ще го осъзнае. Трябва му малко време. Нека дойде аристократката, да поръча 2-3 килима, да успокои душата на Азис и чак тогава той ще може да се освести и да помисли и за нещо друго 😂

Хайде отивам да гледам 5 еп.

Ако сте гледали 6ти, надяваме се е бил прекрасен еп!

Злати 🤗
Данче, нерде си бе джанъм ?🤗

ps:

охххх умрях беееее...
погледнаете каква романтика е само. Пред камината, излегнали се, Азиме чопли семки, мъжа й и се сваля 😂😂😂😂😂😂
Аммааа...усмивката развали работата 😂😂😂😂 юююююххххх
тия двамта са големи образи 😂😂😂😂

уффф, поправям се, какви семки тя направо пилешки крилца глозга 🙈🙈🙈🙈

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 05:27 от MegiTeo

# 632
Добро утро,момичета!

Меги Hug,рано,рано ме разсмя с Азиме и Джемо! Wink

Аз гледах снощи епизода онлайн.Беше интересен и ми хареса!.Писмото го откриха Ефнан и прислугата.Но не могат да четат.Прислугата е проста и доста несъобразителни и казаха за писмото.Подгониха Ефнан заради това.Да не издавам повече за да ви е интересно! Simple Smile А колието(или халка е),което Ефнан даде на майка Хатидже се оказа,че е на майката на Азиз и той го е търсил.

И Ефнан се озова при Пиер,ще разберете как,като гледате епизода...

Ако желаете онлайн озвучката от снощи.....
https://turkru.tv/aziz-6-seriya.html

Пуснаха след края на епизода и 1 фрагман за 7 еп.!Появява се египетската принцеса...

https://youtu.be/lWf0OgJ98gU

с руски субт.
https://turkru.tv/aziz-7-seriya.html

Пуснаха рейтинга...малко е паднал в Тотала и АВС,но се е покачил малко в АВ(важна група за рекламодателите,явно се увеличават) и е на 1-во място...

на др.сериали от снощи....
Скрит текст:

Сравнение на всички сериали от снощи.Най-много се е покачил новия сериал с Акън Ак.(от Вятърничав) и Йойкю Караел-''Игра на моята съдба''...и настига ''Азиз''
Скрит текст:
▪ТOTAL:

1. #ОпасныеПереулки - 7.58% (+0.60)

4. #Азиз - 6.05% (-0.30)

6. #ИграМоейСудьбы - 5,50% (+1.86)

8. #ЛюбовьРазумМесть - 4.40% (-0.95)

13. #КраснаяКомната - 3.17% (-0.79)

19. #ВпередКПобедеНаКипре  - 2.59% (-0.32)

▪AB:

1. #Азиз - 6.02% (+0.11)

4. #ИграМоейСудьбы - 4,25% (+1.07)

6. #КраснаяКомната - 4.04% (-0.55)

9. #ВпепедКПобедеНаКипре - 2.86% (-0.14)

10. #ОпасныеПереулки - 2.85% (-0.10)

11.  #ЛюбовьРазумМесть - 2.82% (-1.35)

▪АВС:

2. #Азиз - 6.70% (-0.46)

4. #ИграМоейСудьбы - 5.62% (+2.32)

6. #ОпасныеПереулки - 5.30% (+0.39)

7. #ЛюбовьРазумМесть - 4.50% (-0.48)

8.#КраснаяКомната - 4.15% (-0.90)

14. #ВпепедКПобедеНаКипре - 3.01% (-0.03)

И нещо за Туба....

Покачват се последователите й в ИГ

и от кафенцето й от сутринта...

Приятна събота на всички! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 09:52 от Zlatina3

# 633
Хубав ни е рейтинга, браво!
Мерси Злати за подробната информация!

# 634
Добро утро,момичета!
''Денят носи красота и изненади, затова мислете с ума си,
           чувствайте с душата си, живейте със сърцето си!''

Меги Hug

Новото около Туба от вчера...чете книга от Ахмет Юмит...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243115%2Fdbdbef0c … pl_wall_-63875573

.....За  ''Азиз''....

Азиз еп.7 трейлър 1 Бг.суб.

https://www.vbox7.com/play:f730c1493d

6 еп. с руски субт. на Мила Дизи
https://turkru.tv/aziz-6-seriya.html

клип с кадри от 6 еп.

https://youtu.be/F1R88dG9oPk

Желая ви приятна почивка! HugTwo HeartsChristmas Tree

# 635
Здравейте, девойки! Hug
Нещо времето хич не ми стига напоследък, сигурно с всички е така преди празниците. Blush
Но успях вчера късно през нощта да започна и днес да довърша новата серия.  Та сега, докато гледам „Гласът на България“ и чакам дали ще оценят моя фаворит, да си кажа впечатленията.
Преходна ми е тази серия. Поне формално слагаме край на историята с Дилруба. Естествено, ще има приливи и отливи още, ще има мъки и сълзи, то е ясно. Все пак гледаме проект на комшиите, те си имат стил. Blush  За разлика от Полдарк- там Елизабет си взе решението, избра богатия живот и толкова. Също имаше страдания, но нямаше такова мятане като риба на сухо. Нямаше иди ми- дойди ми.
Чудя се какво стана, как я накараха Дилруба да се съгласи, беше много решителна след нощта с Азиз. Че са я заплашили и то с нещо, което би застрашило Азиз- мисля, че е почти сигурно. Единственото сериозно нещо, което ми идва наум, е че чичото знае кой уби сина на Пиер, това го помним от 1 серия. Та ако я е притиснал, че ще издаде Азиз. Не знам. Азиз и каза, когато ги пресрещна на сватбата, че е наясно, че са я заплашили, да не страхува.  Но тя се страхува.Дали наистина е толкова страшно, или куражът и е толкова- надявам се да разберем.
Мъка е това нейното, да живееш с нелюбим човек  не мога да си представя даже. Но пак ви казвам- не можах да я почувствам тази нейна голяма любов и болка, може би защото някак не я показваше. Не знам защо, много  хвалят Дамла като актриса и нищо лошо не искам да кажа, но някак много равно ги показва тези силни емоции. Да, от висшето общество е Дилруба, а там нали не се показват много чувствата, но при нея е прекалено равно. Максуде също е от висшето общество, но всичко четем по лицето и. Ох, горката, хванаха я за Мустафа.Flushed Горе долу така стана и в Полдарк. Дано и тук все пак впоследствие успеят да са заедно, много ми е симпатична  и заслужава щастие.
На Азиз обаче повярвах. Повярвах на  болката му, на незарастващата рана от любов в душата му. Изобщо интересен герой е той. Със сигурност не е просто симпатичен, не  е само позитивен, напротив, но е много истински. И Рос Полдарк беше така. Идваше ми да го цапардосам с нещо през екрана от време на време Grinning, но беше също така харизматичен и истински. И Азиз- както е един такъв високомерен и понякога даже груб, така е много добър, благороден и наистина смел. На него може да се разчита. Може да му се вярва, някак знаеш, че няма да те предаде и да те остави в труден момент. Пък и умен! Как преметна съдията и французите. Sunglasses
Като казах французи- много изпипан образа на Пиер. Хем тръпки те побиват, хем си казваш- леле, какъв галантен човек. Хладнокръвен, готов да жертва хора за целта си, но префинен.  Само Ефнан засега му влезе под кожата.
Много ми е странен засега образът на Кенан. Между другото, чак в тази серия разбрах със сигурност, че кръчмарят му  е чичо. Точно като в Полдарк- и там тези двамцата, чичо и племенник  ходеха  по нервите на нашия човек и всички свестни хора, там бяха банкери. От простолюдието, издигнали се до банкери с огромно богатство. И много неприятни, гадняри, отблъскващи.  И тамошния Кенан беше влюбен в тамошната Дилруба / Елизабет/, доста по-болезнено, впоследствие  се ожени за нея. Ама да видим тук как ще е. А, още нещо-  там не беше извънбрачен син и брат на Полдарк. В „Азиз“ ми е много странно неприязненото и нервно отношение на Азиз към него- даже някак в повече ми идва. Не че е стока Кенан, но ми е странна непоносимостта на Азиз. Сигурно има и други причини, непоказани засега.
А, и нещо ми стана интересно- какво е подарил чичото на онази кобра майката на Дилруба, че е толкова решаващо? Да видим, ако не е някаква собственост, какво ли е?
Ефнанчето… душичка. Animal Hatched Chick Да, в руските групи някои я ососват, че едва ли не е виснала на шията на Азиз. Но нека сме обективни- това, което му изброи когато му набиваше канчето, е самата истина.  Всички негови постъпки, които изброи, по онова време означават точно това- не просто сериозни намерения, а направо обвързаност.
Допуска грешки, естствено, тарзанче ни е тя, но е добра, щедра, искрена и умна. И точно като Демелза от Полдарк Ефнан вдъхновява хората- с дух, смелост, с природния си интелект. И Азиз бе ошашавен от ума и, та хич да не се прави на невинен. Grinning
Принцесата в новата серия  ще и помогне, сигурна съм. Blush
Това засега са неподредените  ми мисли за последната серия. Blush

Хайде стига съм писала. Blush
Сега  мисля да ви "запозная" с Полдаркската Максуде- любимата братовчедка на Рос Полдарк и приятелка на тамошната Ефнан /Демелза/- Верити. Heartbeat Пускам едно клипче за нея и нейната любов, която, след перипетии завърши щастливо. Two Hearts

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 21:34 от oncee

# 636
Мале Онче, аз изгледах 6 еп от Полдарк и да ти кажа, то просто не е възможно да не правиш сравнения. Ама то е почти 1 към 1, героите особенно направо бях 😳😳😳
Дори и тия двамцата слугите и те като нашите хубавци.... wow!
Май малката разлика е, че в Полдарк събитията се развиват със скоростта на светлината, докато при Азис малко по-бавничко. Че и Росс страхотен сладур и чок харизматичен, като нашия Азис.

Не съм гледала последния еп, чакам си чинно превода на БГ.
Дилруба и на мен ми е доста странна и хич не ми харесва актрисата и играта й. Максудето има тренинг с Азис те имат роднинска връзка още от Аси 😂. Там бяха брат и сестра, тук браточеди....все тая...

Азис да не е някакъв римейк на Полдарк?
Аз не съм ровила много за новини около Азис,, видях, че Мурат ще е главния, видях, че ще се превежда и се хвърлих да го гледам. Може би е коментирано назад в темата, но не съм ровила.

Мислиш, че Кенан е извънбрачния син, за който бащата на Азис споменава в писмото ли? И аз за него си помислих, но си рекох, че биха могли да ни изненадат с нещо по интересно 😉

# 637
Меги, слугите са същите големи образи, нали! Grinning

Не знам някой да е обявил, че е римейк. И не знам ако някой заяви претенции... Но сигурно са го мислили това продуцентите от 03 Медия. Май бях писала- вероятно това, че и "Полдарк" не е оригинален сценарий, а е по книга да е някакво основание. Не знам как стоят нещата  с авторското право в този случай. Но че е копие на Полдарк- да.
Е, в Корнуол в края на 18 век Рос  се бори с техните си потисници, В "Азиз" е включен патриотичния елемент и враговете са освен  местните изедници и француците. Всъщност и в Полдарк после имаше френски врагове Grinning Не помня в кой сезон  Рос се втурна да спасява от френски затвор големия си приятел, доктора, дето още не се е появил в "Азиз". Да видим дали ще се появи иобщо и в какъв вид.
Харесва ли ти "Полдарк"? Аз много го обичам и всяка година чаках новия сезон.  Допада ми този жанр. Това е и причината да очаквам с нетърпение старта на "Азиз"- много ми беше интересно какво ще излезе от турската версия. Чуваше се и се пишеше, че е по  Полдарк. И съм доволна, харесва ми "Азиз", това е сериалът, който ми е фаворит засега за този сезон.

За Кенан- той наколко пъти каза "братко" и някъде в 1 серия май  стана въпрос, не помня как точно, че е извънбрачен син на бащата на Азиз.

# 638
Меги, слугите са същите големи образи, нали! Grinning

Не знам някой да е обявил, че е римейк. И не знам ако някой заяви претенции... Но сигурно са го мислили това продуцентите от 03 Медия. Май бях писала- вероятно това, че и "Полдарк" не е оригинален сценарий, а е по книга да е някакво основание. Не знам как стоят нещата  с авторското право в този случай. Но че е копие на Полдарк- да.
Е, в Корнуол в края на 18 век Рос  се бори с техните си потисници, В "Азиз" е включен патриотичния елемент и враговете са освен  местните изедници и француците. Всъщност и в Полдарк после имаше френски врагове Grinning Не помня в кой сезон  Рос се втурна да спасява от френски затвор големия си приятел, доктора, дето още не се е появил в "Азиз". Да видим дали ще се появи иобщо и в какъв вид.
Харесва ли ти "Полдарк"? Аз много го обичам и всяка година чаках новия сезон.  Допада ми този жанр. Това е и причината да очаквам с нетърпение старта на "Азиз"- много ми беше интересно какво ще излезе от турската версия. Чуваше се и се пишеше, че е по  Полдарк. И съм доволна, харесва ми "Азиз", това е сериалът, който ми е фаворит засега за този сезон.

За Кенан- той наколко пъти каза "братко" и някъде в 1 серия май  стана въпрос, не помня как точно, че е извънбрачен син на бащата на Азиз.
харесва ми, да. Има интрига има бързи действия, има красив мъж и страхотно красив кон  😂 - падам си по коне и езда, има класа, има и бедност да те просълзи, има завист, гняв, алчност, податливост, абе от всичко по малко. Демелза е много сладка, искрено се надявам любовта им да устои. Сега продължавам с 7ми еп.

Не съм обърнала внимание на Кенан от 1ви еп. тогава все още опознавах Азис 😂
Занчи той ще да е брата. Уф искаше ми се някой друг да е, незнам защо. Някак си исках да ме изненадат.

# 639
Добро утро,момичета!

Онче Hug Меги Hug,благодаря ви за коментарите!Не се е писало в началото,че ''Азиз'' ще е римейк на ''Полдарк''.Но рускините също са открили сходството и коментират в някои групи!
За сега в Турция правят римейки по сериали от Южна Корея.

...нова Мурат зад кадър с детето,което играе Алиш...

Мурат е харесал актуализация на Симай в Instagram

....Това момиче е Ефнан!

Погребахте ли Азиз в сърцето си, Дилруба?

------

Туба сутринта е била в пряк ефир в инстаграм и е чела от
книгата на  Ахмет Юмит-''Земя на изгубените богове''
https://www.instagram.com/tubabustun.official/live/17..

Майя и Топрак,близначките на Туба са били на РД на братчето си Дениз Али на 1 год.
(синът на баща им Онур от втория му брак)

Желая ви да имате приятен ден и лека седмица!

# 640
Момичета, пуснаха откъс от новата 7 серия.
Аййй! Heart Eyes Нашата Пепеляшка се превръща в принцеса! People Princess  Както предполагахме - в ролята на кръстницата в тази приказка влезе истинската благородна дама от Египет.Heart Eyes

С руски субтитри.

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23Aziz&section=search&w=wa … l-46308288_245524

Ха, ха , ха, мосюто! Joy

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 23:46 от oncee

# 641
Момичета, пуснаха откъс от новата 7 серия.
Аййй! Heart Eyes Нашата Пепеляшка се превръща в принцеса! People Princess  Както предполагахме - в ролята на кръстницата в тази приказка влезе истинската благородна дама от Египет.Heart Eyes

С руски субтитри.

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23Aziz&section=search&w=wa … l-46308288_245524

Ха, ха , ха, мосюто! Joy
😂😂😂😂 мосюто няма грешка. Много добре се справя с ролята артиста 😂😂😂
обаче нашата принцеса Пепеляшка не сваля кармазъ обувките 😂😂

# 642
Добро утро,момичета!

Онче Hug,благодаря за откъса за 7 еп.

Меги Hug

Откъса  с БГ превод...благодаря за превода...
Мосюто изгуби ума и дума като видя преобразена Ефнан...Simple Smile
Още не я показват в лице,очакваме във феагмана...

https://www.vbox7.com/play:b20fe89c92

Какво казва Мурат в интервюто за Шоу тв.
-Азиз бей полудяваш ли от образа на Ефнан?

"Всяка победа си има цена"

От Туба сутринта...
Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Накраситься губной помадой в такое время означает «война»
Готовы?
снимки от видеото...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243128%2F449ce922 … pl_wall_-63875573

от вчера...
Скрит текст:
Из первой странички, которую читала Туба сегодня «Земля потерянных Богов» Ахмета Умита #TubaBüyüküstün

«Те, кто забудет, заплатят за то, что забыли»
Я начну с того места, о котором вы забыли. Из последнего города, где было стерто мое имя, из последнего храма, где была разрушена моя последняя статуя, из последнего слова последнего пророчества моего последнего провидца, из последней дымящейся плоти последней жертвы на алтаре, из последней молитвы моего последнего слуги, который умолял с любовью, уважением, страхом. Ни жестокость времени, ни предательство человека, ни крошащийся камень, ни плавящийся мрамор, ни гниющее дерево, ни отчаяние слов, ни бесполезность молитвы, ничто из этого, не сможет помешать моему грядущему правлению. Я снова разорву на куски небо молниями, снова пролью молнии на ваши освещенные города, я затоплю ваши проклятые страны, болезни поразят вас, буду обманывать ваших глупых королей, вести войны. Я снова наполню моря рыбой, одарю ваши сады ягодами с медом, я обогащу ваши поля зернами, я подарю плодородных животных вашим загонам. Вы снова будете молиться мне, как прежде, вы снова станете передо мной в страхе на колени, вы почтительно выстроитесь в моих храмах, вы будете дрожать, когда взываете мое имя. Вы вспомните, как сильно я вас ненавижу, как сильно я вас люблю, как сильно я в вас сомневаюсь, как сильно я вам доверяю. Вы вспомните то, что забыли ваши отцы, деды и прадеды. Вы также вспомните мой необузданный гнев и мое вечное сострадание. Вы вспомните, как я защищал вас от неприятностей, как я держал вас подальше от неприятностей и тех бедствий, которые я причинил вам..

Желая ви приятен зимен ден!

# 643
Привет,
много интересен трейлър.
Актьорът, който играе мосюто е много добър. Гледала съм го и на други места, прави страхотни роли. Пепеляшка според мен няма да я покажат в трейлър, ще оставят изненадата кагато гледаме езипода и така ще е по интересно.
Египетската принцеса е красива, но актьорската игра не е много добра. Стои си с тази усмивка непрекъснато, може би се притеснява ......... Важното е, че ще помогне на пепеляшка.
Аз също започнах да гледам Полдарк заради вас. Харесва ми много. Да основните неща са общи, но "народопсихологията" е различна. И героинята на английската Дилруба мога да кажа за сега ми е положителен персонаж (до 7 еп на 1 сезон съм). Съпругът и също е голямо лекенце, но повече ми харесва. В турсия вариант е голяма мижитурка.
Много ме забавляват и двата сериала, с удоволствие ги гледам.

# 644

Египетската принцеса е красива, но актьорската игра не е много добра. Стои си с тази усмивка непрекъснато, може би се притеснява ......... Важното е, че ще помогне на пепеляшка.
аха, добре, че е само някакви мин. за един епизод....иначе трудня бих я изтърпяла.

Лоша реклама според мен на Иман (ако не се лъжа така й беше името)

Аз също започнах да гледам Полдарк заради вас. Харесва ми много. Да основните неща са общи, но "народопсихологията" е различна. И героинята на английската Дилруба мога да кажа за сега ми е положителен персонаж (до 7 еп на 1 сезон съм). Съпругът и също е голямо лекенце, но повече ми харесва. В турсия вариант е голяма мижитурка.

Споко, харесващото ти лекенце, скоро ще се самоунищожи 😂😂😂
С нетърпение очаквам да видя, какво ще се случи със съпругата (Дилруба)

то тия сезони на Полдрак много кратки бе.... 1ви сезон 8 епизода...уфффф, тъкмо се бях настроила, че ще гледам поне година 😂😂😂. Че и не повярвах и тръгнах да ровя и търся в уики да видя, колко еп е созон.....

Общи условия

Активация на акаунт